אני פשוט בהלם מהבחורה הזו!!

omri120

New member
אני פשוט בהלם מהבחורה הזו!!

אני בד"כ לא צופה בתוכנית הזו הדוגמניות. היום במקרה ראיתי את קרן (זכרתי אותה מהפעמים הראשונות שראיתי את הסידרה..אבל אני לא עוקב). חברים!! היא הבחורה הכי סקסית שראיתי. היא נראית "ילדה" כזו. אבל היא פצצה...סקסית....שחבל על הזמן. נכנסתי לתפוז במקרה,כדי לראות אם יש פורום כזה של הדוגמניות בתקווה לראות עוד תמונות של הבחורה המדהימה הזו. ולצערי,לא כ"כ מצאתי. ויצא לי גם לקרוא קצת,והבנתי שלא אוהבים כאן בפורום את קרן. אז או שאתן מקנאות. או שאין לי מושג למה. אני לא מכיר אותה. ותאמינו לי שאני מוקף בבחורות יפות או שנחשבות ל.... "יפות" (בר זוהר...בוהדנה....אגם רודברג). ובקיצור-קרן היא אחת הבחורות המדהימות!!!!!!!!!!!!!!!

לי אין מה לקנא בה

דבר אחרון שאני רוצה הוא להיראות כמו בחורה. יופי הוא עניין של טעם. כל אחד בפורום הזה אוהב מתמודדת אחרת. יש אפילו שאוהבים את קרן. לדעתי היא הכי פחות מוצלחת מאלה שנשארו שם חוץ ממישל. אבל שוב, זה הכל עניין של טעם, כשראיתי את ההודעה הזו תהיתי האם אתה לא ידיד שלה, כי לדעתי ההתלהבות הזו לחלטין מוגזמת. אבל כנראה שהטעם שלך שונה. לדעתי היא נראית ילדה מדי, הפנים שלה לא מעניינות ולא חדות מספיק, והשיניים שלה איומות. לכן אני לא אוהב אותה, ולא בגלל איזה קשר ציוני זדוני.

EvaNofit

New member
חחח גם אני חשבתי שהוא ידיד שלה

או קרוב משפחה וכדומה..... חח אותו ראש.... ובאמת באמת שאין מה לקנא בקרן.....

omri120

New member
חחחחחח...אני ממש לא מכיר אותה

באמת שלא. אני לא מכיר אותה. הלוואי והייתי יכול ליצור איתה קשר. היא מהממת!!! סקסית בטירוף. קנאיות

המונשרי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זהו עלית על כולנו... כולנו מתים מקנאה לקרן...פחחחחח אז זהו ש NOT AT ALL

EvaNofit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן| ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חי באשליות זה......

ירינייי

New member
מאמי תחזיר את הסרט שאתה חי בו

לבלוקבסטר.. ואני ממש בטוחה שאתה מוקף ביעל בר זוהר ואגם רודברג... מרוב שאתה מוקף מהם אתה מתחיל להזות...

omri120

New member
יריני????????

למה לי לשקר??????????? ואם אני אוכיח לך אז???

למעלה