אני פשוט בהלם!!!

אני פשוט בהלם!!!

אני גדלתי על חני נחמיאס ונורא אהבתי אותה אבל בתוכנית גריז היא מעצבנת רואים שהיא מעדיפה את שני כל הזמן כי אוהבת אותה מאוד...לפי דעתי היא צריכה לפסול את עצמה מהשיפוט כי היא בכלל לא אוביקטיבית וזה מגעיל... שני מדהימה אבל לא בשביל להיות סנדי לא יודעת חסר לה התמימות שיש לסנדי בהתחלה...אני מתה על רויטל וכנרת לא אכפת לי שאחת משתיהן יזכו הן מדהימות ובתור דני שחר ישי בהתחלה עצבן אותי אבל בשני תוכניות האחרונות פשוט הוא כבש אותי ואני חושבת שיונתן גם מתאים הוא פשוט מזהים! גבר קשוח כמו שדני צריך להיות אבל רגיש ואוהב אין פשוט מושלם לתפקיד דני...קשה לבחור...מאוד....

ofi5

New member
הלם

לדעתי, שתיים רבות השלישית לוקחת, אל תתעצבי, כנרת לוקחת בגדול ויונתן את תפקיד דני. שניהם מעל כולם וברמות. תצביעי להם, הם הכוכבים האמתיים והאיכותיים. תקראי מה כתבתי על המחזמר... בהצלחה חומד.

ש מ יי ם

New member
חשבת לשנייה

שאולי לא כולם חושבים כמוך? שני היא הפייבוריטית שלי, למשל. אולי שני היא הכי הכי מתאימה לדעת אנשים אחרים? למה לחפש ספקולציות ומניפולציות? העובדה שחני נחמיאס בחבר השופטים רק עושה לשני את החיים יותר קשים, לידיעתך!!!

לא אמרתי שזה עובדה רק אמרתי את דעתי

וזה לפי דעתי מגעיל ולא מקצועי מה שקורה שם..כל אחד ומה שהוא מעדיף פשוט הרגשתי שאני יכולה לשתף אחרים בדעה שלי...אם אסור אז סליחה לא ידעתי קבלי התנצלותי...

ש מ יי ם

New member
לפי דעתך

חני נחמיאס מקדמת כביכול את שני בגלל שהן קרובות. אז אני שוב אומרת: חשבת שאולי באמת שני הכי מתאימה לדעת אנשים אחרים, כוללחני נחמיאס בכבודה ובעצמה ועל פי דעתה המקצועית? ואני שוב אומרת גם: שני רק סובלת מהעובדה שאמא שלה וחני חברות, בגלל שהעם שלנו פשוט נורא אוהב לחפש ספקולציות! בגלל זה באופן מעורר תמיהה היא הייתה מועמדת להדחה לפני מספר תוכניות!! אילנה באואר וגל לוגסי יותר מתאימות ממנה? אל תצחיקו אותי. אנשים לא הצביעו לשני בגלל מה שאת כותבת כאן. אני כן אצביע לה כי פשוט מגיע לה!

dekel10020

New member
לשמיים

כן, גם אני ביקשתי מחבר שלי שיגיד לי מה המספר של שני שאולי כדי שאוכל להצביע ממחנה אימונים בג'ודו כי לא היה שם טלוויזה . רק אחרי שהוא אמר לי שהיא עלתה הלכתי לישון

למעלה