אני פשוט בשוק טוטאלי!!!
|ספו

noname20041

New member
אני פשוט בשוק טוטאלי!!!../images/Emo58.gif|ספו

קראתי באתר של שחר על כל מה שיקרה עם ויקטוריה ואני בשוק! לא יכול להיות! גארי - שנראה יותר שפוי מרוס עושה דברים כאלו???????? והכי גרוע - ריאן מת???????? הבנאדם הכי נורמלי בסדרה הזאת????? למה התסריטאים עושים לי את זה?

אור2221

New member
ספוילר

דווקא זה היה כ"כ שקוף. רוס הוא האדם שפסלתי ראשון!! הוא יותר מדי צפוי. גארי היה האדם הכי צפוי מקום 2, דווקא בגלל שהוא לא. ריאן - גם אני לא אוהבת את זה, הוא מתוק וחמוד, ועם המון פוטנציאל לעתיד. השחקן ממש נשמה, פגשתי אותו במפגש מעריצים הראשון, אוף.

noname20041

New member
איזה כיף לך...

שפגשת אותו. אני חשבתי שהמעריץ הוא בראד ממש הופתעתי שזה גארי

אור2221

New member
הלוואי

שזה היה בראד, ניקי היתה עוזבת אותו ברגע וויקטור היה קורע לו את הצורה!!!! (מה שמאוד ציפיתי שיקרה בשלב מסויים ולעולם לא קרה, דרך אגב). הוא ממש נחמד, הוא הנחה את הטריוויה במפגש מעריצים כאשר אני השתתפתי, ונראה לי שהוא די נגנב שמישהי צעירה יודעת תשובות לדברים שקרו לפני שהיא נולדה (הייתי בת 18), כי גם השחקנים לא ממש ידעו את התשובות להכל, והיו צריכים לבדוק בתשובות שלהם - כי הם לא ממש מתמצאים בסיפורים וזה בלי שהוא קלט שאני ישראלית (הם לא שאלו לשם, וזה מזל, כי לכי תסבירי מה זה אור לאמריקאים, זה נשמע שם כזה מוזר באנגלית)... היה איזה קטע שהוא נעמד מאחורי ושם לי ידיים על הכתפיים :) כשהוא ספר לי את מספר התשובות הנכונות...) גם טוניה, השחקנית שמשחקת את אוליביה מתוקה, היא ברכה אותי על הזכייה :)

אור2221

New member
אמא שילמה על הטיול הראשון

לפני הגיוס, ואני על השני... זה עסק יקר (טיסה לארה"ב, בשביל זה גם שילבתי את העניין עם טיולים ארוכים בשתי הפעמים - כדי שזה יצא שווה). להכנס למפגש מעריצים עצמו עולה כ200 דולר (ארוחת בוקר + ארוחת צהריים עם הכוכבים), +מלון והבלגן הגדול הוא כמובן הטיסה עצמה. וכמובן, יש להם מכירה פומבית של המון חפצים, מזכרות ובעיקר בגדים של אנשים מהסדרה, לדוגמא, בפעם הראשונה שהייתי, היה את הגופייה הירוקה של ויקטור, שראינו אותו מסתובב איתה כל הזמן במקסיקו - זוכרת? נורא רציתי, אבל המחיר עלה לבערך 100 דולר. או בפעם האחרונה, היה איזשהו פריט שקשור לויקטור וניקי (אני לא יכולה לפרט כי זה יהיה ספוילר עצבני) וכ"כ רציתי, כ"כ! אבל המחיר האמיר לכ350 דולר ואני ממש לא יכולתי להרשות לעצמי את זה, נסעתי על תקציב מחושב מראש וחזרתי עם אוברדראפט. כדאי ללכת, לפחות פעם אחת בחיים.

הייתי שמח לפגוש אותם, ובכלל

לטייל בלוס אנג'לס, אבל אני בספק אם זה יקרה בזמן הקרוב. אני רוצה לשמור את הכסף למשהו יותר חשוב....

noname20041

New member
צהובון, איך אתה מעז לדבר ככה?

יש משהו יותר חשוב מצעירים חסרי מוח?

python 4

New member
אתה רוצה לפגוש לואיס?

אין בעיה, אני ישלח לך את הכתובת שלי. מצד שני אני לא רוצה לפגוש גרייס, אז אני לא ישלח לך את הכתובת שלי..

noname20041

New member
וואי, את אוכלת לי את הלב

אבל בתכלס, לא שווה לקנות משהו כמו גופייה אלא משהו שיש לו איזה ערך חשוב יותר בסדרה.

אור2221

New member
טיול לסט לראות את הצילומים ל4 אנשים

זה מספיק מהותי בעינייך? זה גם עלה 3500 דולר לזוכה המאושר. התמונה של בראד וג'ק - זאת שהם תלו במשרד של ויקטור - גם נמכרה בכמה מאות דולרים (ומי יתלה את זה בבית)?? דברים מהותיים הלכו בהרבה כסף, כמו מה שאני רציתי לקנות (בעיקרון זה כמו אוסף של דברים שקשורים לויקטור וניקי מכל התקופה של הסדרה - וזה הלך בכל כך הרבה כסף). חברה שלי קנתה תחתונים של תומס (בוקסר כזה) ב30 דולר :) אור.

הייתי מוכנה בכיף לחסוך כסף ולטוס...

למרות שראיין וויקטוריה המקסימים כבר לא יהיו, וגם מלקלום ודייויד טום ...
למה לעזעזל עזבת בלי להשאיר פתח לחזרה

אור2221

New member
אני מסכימה שזה גם

עניין של תזמון - צריך לקחת בחשבון שלפעמים הם מבריזים - כמו אריק שיש לו אנטי למפגשי מעריצים המוניים, וגם גוש מורו (ניקולס) שלא הגיע לשניים האחרונים (אבל הגיע לאחד לפניו). קשה לדעת איתם. אור.

The Abbott Girl

New member
אפשר לפגוש את דיויד והתר טום בקלות

תופסים טיסה לניו יורק, הולכים לרחוב 66W אולפני ABC שואלים איפה לחיות את החיים מצלמים, שואלים אנשים בחוץ (אנחנו קראנו להם תמהונים, הם כנראה מעדיפים "פריקים של הסדרה") מי נמצא היום (יעני לדווא שהם משם) מחכים כמה שכות טובות על המדרגות, ובסוף כולם חייבים לצאת החוצה... בכל מקרה אני מתכוונת לפגוש השנה את המלכה האחת והיחידה - התר טום!!! אחיה דווקא פחות מעניין אותי OH WELL...

למעלה