אני פשוט בשוק מעמיר!!! סיון אומרת לו שהוא לא

Brotherholic

New member
אני פשוט בשוק מעמיר!!! סיון אומרת לו שהוא לא

מפרגן לה אף פעם והיא כל הזמן מפרגנת לו, ומה העצור ריגשית הזה עושה? - מעביר עליה ביקורת על דברים שהיא אמרה ועצבנו אותו! איזה אפס! מה קשה לבן אדם לפרגן לחברה הכי טובה שלו בבית? כל היום הוא מלקק לכולם ורק לסיון הוא לא מסוגל להגיד מילה אחת טובה!!! אני ממש מרחמת עליה... מי שלא רואה את הנכות הרגשית של עמיר הוא פשוט עיוור. עכשיו כל המלעיזים יגיעו אבל זה בסדר, יש מספיק אנשים שחושבים כמוני ולא נמצאים פה בפורום.

noaxxx

New member
למה שיגיד,היא רק מאמללת אותו והוא לא בקטע שלה

בכלל. הוא לא יכול לפגוע בה ולהגיד לה את זה בפנים, והיא, הסתומה, כבר פרסה את כל הקלפים ועדיין לא מגיעה למסקנה הזו בעצמה. אפילו פרידה קודם רמזה לה בעדינות אבל היא בשלה, חופרת לו בלי סוף. יאללה שתשחרר אותו ותעוף כבר מהבית, יש לה הרבה עבודה בחוץ, היא צריכה ללמוד לכבס, להכין חביתה, להדיח כלים.. ובכלל לתקתק עניינים. ושתלך גם לטיפול, דחוף, העניין הזה עם הידיים כשהיא מדברת זה מופרע לגמרי וגם הצחוק המפחיד שלה שנשמע כמו קריאות קרב אינדיאניות, מקפיץ לי כל פעם את הלב מחדש. אם התינוקת הזו היתה מסוגלת להתמודד עם הניתוק שהם החליטו עליו בפעם הקודמת, הכל היה טוב.

ומה היא עושה בשבילו כשהוא מועמד להדחה ?

ישנה במיטה , ומרכלת עם בני הבית , עמיר לא בן זוג שלה ומפרגן לה מספיק , היא רוצה אובר צומי מתנהגת כמו תינוקת אחיינית שלי בת 4 יותר בוגרת ממנה . מנסה לשבת לו כל היום כל יום על המצפון , ומלכלכת עליו בכל פינה בבית , עכשיו גם כואב לה שבעקבות האשמות שלה כל הזמן הוא מתרחק , ברור שהוא יתרחק וגם יברח , אם כל כך רע לה למה היא נצמדת אליו ?

למעלה