אני פשוט בשוק!

scofflaw

New member
לדעתי לא צריך להתרגז יותר מדי..

הילד כנראה לא ממש מבין בעיצוב גרפי ולפי ה"חתימה" שלו אפשר להבין איך הוא מעדיף שיראו אתרים... (כמה שיותר פילטרים בכמה שפחות מקום)

אני חושבת

שאתה צריך להתעלם לגמרי מכמה סיבות. 1. זה בטח איזה ילד קנאי שאוכל את הלב על האתרים הנחמדים שלכם ועל יכולת העיצוב והכתיבה שלכם וכמו כל הילדים הקנאים מוציא את הקנאה שלו בהשמצות. 2. תראה באיזה פורום זה כתוב? פרש זה פורום של כל מיני פליטים שזרקו אותם מפורומים אחרים או כאלו שהגיעו לשם בטעות. 3. אם אתה אוהב את מה שעשית ומאמין ביכולת שלך, מה זה בכלל משנה מה אחרים חושבים? בעיקר כשהרוב מעריכים את מה שעשית? בברכה, אל מונית, שחושבת על בלוג משלה

איה@

New member
לא הייתי מתרגשת............./images/Emo118.gif

מההתייחסות הזו. ברור לחלוטין שכותב ה"ביקורת" אינו מבין דבר וחצי דבר בעיצוב גרפי! עיצוב גרפי מבוסס על ראיה מחשבתית ויצירתית - שמשלבת תמונות וטקסט יחד. מעצב גרפי נבחן בבחירת התמונה (הרי יכולת לבחור תמונה גרועה...) בעימוד מיקום התמונה (הרי יכולת לעצב את זה אחרת - ולא טוב או נכון מבחינה גרפית) בבחירת והתאמת הצבעים- לרקע - לטקסט. ובמתן אווירה ואופי כללי לכל האתר. לשניכם יש את זה ובגדול! אגב - הוא הזכיר גם את דניאל. אז מה יש להוסיף.......?? לא הייתי מרגשת גם - כי כל פירסום הוא פירסום טוב......
ובסך הכל הוא עשה לכם שירות לא רע. אל תשכחו לחתום עם קישור בכל תגובה שלכם שם, ובכל מקום
איה.

DJNYC

New member
אותי???? איפה????

ובקשר למה שהוא אמר... "אז אמר...." שיגיד.. אני מבין שבסוף כל אי ההבנות הובנו ושבו בנים לגבולם.

תודה לכם ../images/Emo24.gif

תודה על התמיכה שאתם נותנים לי ולרן זה לא שניפגעתי מאותו ילד חסר כל ידע אני אישית אוהב את העיצוב וחושב שהוא מתאים לבלוג. וזה מה שחשוב שאני אוהב את העיצוב, לא????? ושוב פעם אני רוצה להגיד
ניר

תסלחי לי אל מונית ה"מבינה".

פורום פרש שייך לפליטים? אני מודה לך על העידכון. כי כזכור לי אני מנהלת אותו ביחד עם שותף בשם ניר כבר חצי שנה. ולמען האמת? את הראשונה שהשפילה בצורה כ"כ מזוויעה את הפורום. צורת ההתנשאות שלך ממש פוגעת, ואפשר לסכם את העניין בכך שאני דיי בשוק מהשטויות שזרקת שם. אני מסכימה במאת האחוזים עם Xero והצדקתי אותו כמה וכמה פעמים באותו האשכול. אבל את? מי את בכלל שתקבעי מהי רמת הפורום?

לא צריך לכעוס

מה שכתבתי לא היה ספציפית על הפורום שלך, אם נעלבת, מה שנראה לי שזהו המקרה אני לוקחת את דברי בחזרה ומכניסה למגירה. לכל שאר ההודעה שלך אני לא אגיב כי זה נכתב בצורה מתקיפה ואני מהתקפות מתעלמת, כמו שהמלצתי ל Xero. אני מחשיבה את עצמי כאשת שלום ושלווה, ולכן מתנצלת עם נעלבת.

Jenkins

New member
חחח!

מה שברור שהילדון הזה פה לא מבין שפחות זה כ"כ יותר... יש דברים שפשוט אסור לקחת ללב. הוא ככל הנראה לא יודע איך לבקר אתר נכון. כדי לעשות גרפיקה יפה לא צריך לערוך את התמונה עד שלא יהייה זכר מהמקור. חוץ מהגרפיקות עצמן יש גם את העיצוב הכללי. בכ"מ להעלב זה מיותר כי אין לך ממה!

veredgf

New member
איייי...

קראתי והתרשמתי מרשעות מסויימת בדברי מספר כותבים שלא הבנתי מאיפה היא נובעת... נורא הזכיר לי הטפלות של כותבי בקורות בעיתונים לדברים שוליים מפני שאין להם משהו יותר חכם להגיד... פשוט מי שכתב דברים בגנות נשמע לי קצת פתטי ועצוב... וצר לי... ורד

למעלה