אני פשוט הייתי חייבת להראות לכם..

sheli58

New member
אני פשוט הייתי חייבת להראות לכם..

נכון שכריסטין ממש יפה אפילו מדהימה אבל היא בכלל לא רזה יחסית לדוגמנית וזאת תמונה שמוכיחה את זה יש לי עוד כמה תמונות שהיא בבגד ים אני ישים פה ותראו... ודרך אגב כולם להיכנס לקומונה הרשמית למישל לורי.. היום היא מישל לורי בכבודה ובעצמה נמצאת בקומונה 14.5.06 עכשיו עד השעה 15:40 אז כולם להיכנס..

sheli58

New member
תמונה שלה אז-והיום

הינה תמונה משולבת של כריסטין פעם כשהיא הייתה יותר צעירה והיום.. היום היא הרבה יותר יפה..

ההההדסי

New member
וואי איזה יפה היייאאאאא

בתמונות עם הבגד ים היא יפה חבל על הזמןן.. ותשמע זה מגעיל להיות רזה מידי לדעתי..יש לה גוף ממש יפה וככה זה טוב להיות רזה מידי זה..לאדעת מגעיל כזה

JuLiE ThE BiTcH

New member
כן היא באמת שמנה

באסה להיות היא אם היא רוצה להיות דוגמנית אמיתית אולי כדאי שהיא תתחיל להקיא =)

את ממש טועה לדעתי :|

כדי להיות יפה ודוגמנית לא צריך להיות רזה רצח וכדי להיות רזה ממש לא צריך להקיא כריסטין לא שמנה בכלל בכלל לא אולי זה יצא ככה בתמונה ההיא אבל כריסטין היא הכי דוגמנית שיש לדעתי והיא תעבוד הכי הרבה נניח במעירב לנוער ראש 1 לא זוכרת ניראל היא ומימי הצטלמו ודיגמנו ריבוק נראה לי והיא קיבלה הכי הרבה תמונות..עובדה שהיא התקבלה יש לה נתונים והיא מדהימה באסה להיות היא אני בטוחה שהרבה בנות היו רוצות ת'לוק שלה וממ היא כולה צריכה אולי לעבוד על הבטן שלה לא להקיא \:

1 6

New member
../images/Emo45.gifצודקת 100%

הקאות וכל השטויות האלה לא רק שזה לא עוזר זה ממש הורס ת'בריאות.... וחוץ מזה כריסטין פשוט מהממת יש לה יופי ממש נדיר

למעלה