אני פשוט המום!

randu

New member
אני פשוט המום!

הפורום יבש-אבל ברמות! ללא בטמטום שלי והצהרות האהבה שלי לעפר-אני לא ידוע מה הייתי עושה...
הפורום שאני הכי אוהב, הכי מעניין אותי, הראשון שאני נכנס אליו- פשוט יבש!
יש לנו בעמוד שרשור מלפני פאקינג שבועיים!
בואו נעשה משהו, משחק ארוך שיפעיל ת'פורום, אולי איזה משהו יומי בתפקידים-ככה כיכנסו הרבה פעמים בשבוע- זה פשוט נהיי מעצבן שאני נכנס לפורום ורואה הודעה עלובה של דרינע-וזהו! (חבול,סורי...) אנשים-תכתבו יותר
*&^%$#@!@#$%^

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo19.gifרעיון../images/Emo70.gif../images/Emo62.gif

אולי מישהו יעשה החולייה החלשה עם התמונות של המנצחות של 4 העונות?? אפשר לשים 2 תמונות של כל מנצחת

randu

New member
וג'ולי דבריתי

במסר על מה שדיברנו אז... יכול להיות מאגניב!
ואת ניתקת איתי את הקשר לצמיתות,הא?

randu

New member
אהה וחייב להבהיר משהו,

לא דיברנו על משהו אישי- דיברנו על איזשהו משחק לפורום-חוצמזה- לא נפרסם עוד פרטים!
בעיקר כי לא קבענו עוד פרטים!

JULI4561

New member
מה פתטום ניתקתייייי

עכשיו אני שולחת מסר עכשיו!!!!חחח

randu

New member
אגב,

מפגש פורום היה בהחלט דבר שיכול לגבר את הפורום- ואיפה דרינע שתתמוך?

randu

New member
ועכשיו דוגרי,

כשהעונה תהייה משודרת-אתן בטוחות שהפורום יהיה יותר פעיל? השאלה מופנת גם להילית,כמובן...

JULI4561

New member
ברור!!!

אתהה פשוט לא מבין באיזה תקופות יבשות הפורום הזה היה יותר גרוע מעכשיו ופתאום לפני שהעונה התחילה הוא כבר התחיל להיות עמוס ..

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifאתה צודק, אבל לא צריך לקחת קשה

ככה זה כל פעם בין חילופי עונות... מטבע הדברים אין יותר מדי על מה לדבר, יש גם תקופות שחונות בחיים...
שכל אחד באמת ייקח על עצמו פינה- החוליה החלשה זה תמיד טוב וכיף, ומישהו יכול לפתוח משחקים או פינות שהוא היה עושה פעם... הנה אני אפתח עכשיו שרשור המלצות

Fergie7

New member
../images/Emo41.gifכולם כנסו../images/Emo41.gif

היום ב11 בצ'ט של טופ מודל, עד הבוקר. [בעיקרון אפשר כל יום
]

בJדJה

New member
טוב אין מצב

לא רק שאחי בבית גם חבר שלו מחיפה בא להתארח אצלנו כמה ימים[= אז לא נורא פעם אחרת[=

למעלה