אני פשוט המום!!!

amirnatal

New member
אני פשוט המום!!!

מה קורה כאן בפורום הזה, הרי כתוב בפירוש בכל עמוד באותיות מודגשות שהפורום לא נותן עצות רפואיות וכל פעם מחדש צריך לחזור ולבקש לא לתת עצות, מה אתם רופאים?, ראיתם את השואל/ת?, איך אתם מסוגלים לישון בלילה בשקט אחרי שנתתם חוו"ד מעל דפי הפורום!!! לדוגמא, העצות לבחורה שהתייבשה, -היא יכלה לשמוע בקולכם ולמות!!! כן ממכת חום/התייבשות אפשר גם למות!!! ברגעים כאלה אני מתבייש להיות שייך לחבר'ה שעושים חיים אם יש להם את האומץ גם לקחת אותם. אני רק מתנדב אבל יודע שמה שקורה כאן הוא אבסורד ולא הייתי רוצה שמישהו מהמשפחה שלי יכנס , ישאל שאלה ויקבל תשובה חותכת כזו כאילו בדק אותו פרופסור או מנהל בי"ח . אמרו חז"לנו חיים ומוות ביד הלשון, אז כאן המשפט מקבל כמה פנים. אני לא רוצה להטיף לאף אחד אבל אם אתם נותנים עצות תדעו לתת אחריות לדברים שכתבתם. מצטער על הטון אבל לצערי זה מתבקש... מה אתם אומרים (אולי הגזמתי?...) אם כן אני מתנצל מראש

קודם כל לנשום עמוק ולהרגע

ואחרי שנרגענו, כן, הגזמת, כל אחד ואחד מחברי הפורום מכיר את השורה הזו ומודע לה. באופן מפתיע גם רופאים לא יכולים לאבחן על פי הנט לכן גם לו היינו כאלו זה לא היה מועיל. לו היית קורא את ההודעות עד הסוף תראה שכל ההודעות מיעצות לאותה בחורה לגשת ולהבדק, בדיוק בגלל מה שכתוב באדום שם ויותר מכך אף הסבירו לבחורה את החשיבות של העניין לאחר שהיא חזרה מהמיון.

amitp

New member
--->

שלום לך ידידי. כמובן שאתה צודק - ממכת חום אפשר גם אפשר למות (אני מקווה שאת זה כל מע"ר יודע), וכמובן שלא ניתן לתת אבחנה או טיפול דרך רשת האינטרנט. עם זאת לא ברור לי על מה אתה מתרעם שכן כל ההודעות שנכתבו לשואלת הפנו אותה מפורשות למר"מ. במשך השנים אנו מקפידים בפורום שלא לתת יעוץ רפואי פרטני על גבי הפורום, כלל שאני שמח שנשמר גם במקרה זה. אני שמח שהמקרה נגמר כפי שנגמר ומאחל החלמה מהירה לגולשת.

למעלה