אני פשוט חייבת לשאול את זה כבר.

Hii BiTcH

New member
אני פשוט חייבת לשאול את זה כבר.

טוב אלה שאלות בעיקר לנעם,כי הוא למד שם וזה :) 1.באמת צריך ממוצע של 85 ומעלה כדי להתקבל לגמנסיה?! 2.אם לא,כמה צריך? 3.באיזה איזור זה נמצא? 4.איזה מגמות יש שם? ועכשיו שאלות לא רק לנעם :) מממ..באיזה בתי ספר יש מגמת דרמה? תנקיו,יומטוב.

חןשסק

New member
אפליות!!../images/Emo2.gif

סתם. היי! גם אני יודעת את התשובות (בערך). 1. תלוי לאיזה מגמה את הולכת לדעתי. 3. זה נמצא מאחורי הבית של נעם, מהתחנת אוטובוס ממשיכים ברחוב. זהו. אני לא יודעת יותר... אני יודעת שביגאל אלון, רביבים ועמית עמל יש דרמה.

sunshiner

New member
אבל עד כמה שאני יודע

יגאל אלון ביצפר על הפנים. אגב יש ביצפר בראשון שיש בו מגמת מוזיקה?

dilan angel

New member
תלוי איזו מגמה את רוצה..../images/Emo110.gif

ואם את לא גרה באיזור את חייבת שהמגמה תהייה ייחודית(לא עיוני) מה הכיוון שלך

amickyaa

New member
יש חלקים שלא עובדים באתר.....

ניסיתי להיכנס ל-"צרו קשר" במגמת התאטרון,לא עובד !

קצת תשובות

1+2 אין לי שמץ 3. זה ברחוב סמילצ'נסקי, שזה אומר אזור דרובין, קצץת דרומה מרוטשילד. 4. מחוננים (לשלתון
), ביוטכנולוגיה, מחשבים, ספורט, אומנות ונראה לי זהו...

actress

New member
מגמת תאטרון מעולה יש במקיף כיף

המקיף הכי הכי הכי הכי תותח. מקיף ה' לכל מי שלא הבין....

amickyaa

New member
גנית לכי לפרוייקט Y3 בקרוב המיונים

אחרי זה כבר לא צריך ללמוד .......לא ?

cobainos

New member
תלמדו לקרא!השאלות בעיקר אלי!../images/Emo46.gif

1.לא!רק בשביל להתקבל לביוטכנולוגיה..כל השאר לא..את יכולה ללכת לחשמל(למרות שפעם אחרונה שהייתה שם בת הייתה...לא יודע מתי) ולמזכירות(בעצם זה יש בכל בי"ס אז אני לא חושב) ואם את יודעת בלט\אתלטיקה\כדורסל את יכולה ללכת לספורט,ואם את עוברת מבחן מחוננים את יכולה ללכת למחוננים אבל הכי טוב זה להשיג פרטוקציה. 3.מגמות יחודיות שמתחילות מכתה י' זה רק ביו-טכנולוגיה,מחוננים,ספורט,חשמל(יש בעוד כמה בתי ספר) ו..זהו במקצועות שמגבירים ביא' ויב' רק בגמנסיה יש הסטוריה מורחב שזה הכי שווה!

Hii BiTcH

New member
מממ...

אבל מה עם דרמה...?
מחוננים אני לא אתקבל בדוק,חשמל..לא..ספורט..טחח.. פרוטקציות גם אין לי.. אוף,באסה לי.

אני כדי להיכנס

אמרתי לאלוני שאני נרשמת לביו אבל בעקרון אני לא באמת רוצה, מעדיפה מדעית. הוא ניסה לשכנע אותי שכדאי לי ביו ולא הצליח. אז רשמו אותי לביו ולפני תחילת הלימודים קיבלתי טלפון מהמזכירות שיש ביקוש גדול והם הבינו שאני לא מעוניינת כך שאם אני עדיין רוצה הם יכולים להעביר אותי למדעית. מסקנה-הגמנסיה לא מוותרת בקלות על תלמידים מצטיינים. אבל אני התדרדרתי אז יצא שדפקתי אותם
סיימתי בקושי בפסיכולגיה סוציולוגיה.

Hii BiTcH

New member
אוף נעם :[

תראה מה עשית :[ בגללך אני חושבת על ללכת לחשמל בת יחידה בכיתה של בנים

cobainos

New member
../images/Emo6.gif זו לא כתה של בנים

כי חשמל ומנהל\מזכירות זה ביחד עכשיו יש הבדל אם את הולכת לרמה א'-ב' או ג'-ד'. א'-ב' זה סבבה..בהתחלה כל מיני חושבים שזה זול אבל זאת תעודת בגרות מלאה פלוס מקצוע.בעיקר לבנים שעושים יג' יד',אבל לא משנה..

קיר קמט

New member
היסטוריה מוגבר באמת הכי שווה

איפה עוד יש סיכוי שתלמדי עם סופרסטאר? אפילו באבט"ש שלי המאבטחים התלהבו מזה.
הם כמובן גם החליטו שאני תקתקתי אותה, אבל זה כבר משהו אחר.
(הודעה- אני לא גרמתי להם לחשוב ככה. אני רק שיתפתי פעולה מהרגע שהם החליטו שזה מה שקרה.)

Hii BiTcH

New member
רגעעע..

גילעדייי!!!!!!!!111 ונעם,אוף
ומי ילך ללמוד לענות לטלפונים :<

למעלה