מוזר כמה זה קורה ואצל כולם
קרה לי משהו דומה לא מזמן וזה היה אחרי שעות של שיחות טלפון ושני דייטים שאחד מהם כלל אצלי בבית .
ממש לא ברור לי מה כל כך קשה לעשות את הדבר המכובד ופשוט להגיד "לא מתאים" במקום להיעלם , כיום זה גם כל כך קל - אפילו אם מישהו עד כדי כך מפחד להתקשר תמיד אפשר לשלוח סמס ואם הצד השני מגיב בצורה לא פרופורציונלית לחסום אותו.
אגב מבחינתי אפילו לא צריך לתת הסברים , הסברים נותנים רק למי שנמצאים איתו תקופה ארוכה , אבל כן חשוב להגיד לצד השני איפה הוא עומד במקום לתת לו להבין לבד אחרי כמה ימים שזו בהחלט החוויה הכי משפילה לעבור
אני למשל פעם אחרונה שדחיתי מישהי , זה היה מיד אחרי הדייט שאגב שילמתי עליו כדי לכבד אותה בכל זאת , אמרתי לה שהיה נחמד אבל יש לנו אופי מאוד שונה , נישקתי ללחי שלה , חיבקתי ואיחלתי לה את כל ההצלחה שבעולם , ככה שגם אם היא התאכזבה לפחות הרגישה שמכבדים אותה .
מה שהזוי ששבועיים אחרי זה , אחת שדחתה אותי החליטה שהדרך הנכונה תהיה סדרה של סינונים משפילים עד שאני אבין את זה לבד .
אין ממש מה לעשות עם הדברים האלה שילת , העיקר לשמור על אמות מידה מוסריות גבוהות כדי לא להתחרט אחר כך על כלום ולשים איקס על מי שפוגע בנו