אני פשוט לא יודעת מה לעשות

מאוהבת!

New member
אני פשוט לא יודעת מה לעשות

כבר יותר משבועיים שאני בלילה, עולה לישון נשכבת במיטה, ונרדמת אחרי בערך 3 או 4 שעות! ואני ממש לא מגזימה! אני עולה לישון ב-2 ונרדמת מתי שאבא שלי מתוערר כדי להתכונן לעבודה ב-6 זה פשוט לא יכול להמשיך כך! אני רואה טלוויזיה, שומעת מוזיקה, סופרת כבשים, סופרת נשימות, סופרת עד מיליון, ולא מצליחה! נראה לי שאחרי 4 שעות אני נרדמת פשוט משיעמום טוטאלי! בבקשה תגידו לי מה לעשות!!!

ליטן א

New member
הייתי שם...

ואין לי מושג מה להגיד לך... אני יכול להגיד לך רק איך זה אצלי... אולי תנסי משהו חדש... במקרים כאלה שאני מנסה לעשות "תכנות מודע לפני השינה" (להגיד לדוגמא "היום אני אזכור את החלומות שחלמתי") וכן הלאה, אני נעשה מאוד מודע לעצמי... בגלל שאני מאוד מודע לעצמי, אני לא מצליח להירדם... אז אני שוכב על המיטה עם עיניים סגורות, שם את הידיים על העיניים, ומנסה לספור כבשים... ואני נעשה משום מה עוד יותר מודע לעצמי!!! בקיצור, כבר הגעתי למצב שהייתי עם הידיים על העיניים, וראיתי כאילו אני נכנס לתוך המצב של השינה, אבל בגלל שהייתי מודע מדי לעצמי, אז "התעוררתי" מיד (להזכירך, גם קודם הייתי ער..) אתמול בלילה דווקא די הצליח לי, אחרי שקראתי משהו שווריאטי כתב (וסליחה אם התבלבלתי במי שכתב.. אני לא בטוח שזה הוא..) שפשוט לא לחשוב על כלום, כמו שאחרי הברק יהיה הרעם, אז כשמחכים לרעם, אז הראש לא חושב על כלום.. פשוט ריק... ניסיתי את זה אתמול אחרי תכנות מודע לפני השינה, וזה הצליח!!! פשוט דימיינתי לעצמי כל הזמן ברקים, וחיכיתי לרעמים!!! ובבוקר הצלחתי אפילו לזכור חלום ארוווווך מאוד... שקשור בכל הרעמים והברקים..איכשהו (חפשי אותו בפורום חלומות...) בהצלחה.... ואני מכיר את התחושה שלך... אני יודע כמה זה מתסכל... ליטן

אולי

New member
אני מכירה את זה כל כך טוב...

לי יש תקופות כאלה שזה קורה לי וזה ממש הורג אותי, כי אני ממש לא מסוגלת לתפקד שכשאני עייפה, בטח לא אחריי לילה ללא שינה... אני ניסיתי המון דברים קטנים וכל מיני פתרונות שונים ומשונים וכל דבר שניסיתי עזר רק לכמה לילות ואח"כ כבר התרגלתי לפתרון וכלום לא עזר... אני יודעת איזה סבל זה, וכמה זה קשה, אבל פיתרון של ממש אין לי... בן טל-שחר דיבר על על הנושא בכיוונים מענינים (כמו שרק הוא יודע...)בפורום אחר, תפני אליו, אולי זה יעזור...

שריר

New member
אני אנסה לעזור אבל לא בטוח

גם לי קורה הרבה פעמים שאני הולך לישון ונרדם אחרי שעתים או מנסה MILD ולוקח לי הרבה זמן להירדם אבל משהו שעושה אותי ממש ממש עייף ואיפול מרדים אותי לפעמים זה שאני אומר לעצמי את הקטעים מMILD למשל אאני על הר ואני מבין שאני חולם מאוד מאוד מעייף אןתי אם אני אומר את זה הרבה

Variety

New member
גם לי היה.

היי, היה לי אותו הדבר, לקח לי איזה שלוש שעות מינימום להרדם, וסידרתי את זה. זה יכול להיות שהיממה שלך לא מקבילה ליממה הרגילה, וזה מאוד מעצבן. הנה כמה דברים שאני עשיתי כדי להרדם: 1. ללכת לישון ב 9 (כן ב תשע), ואז אפילו אם לוקח 3 - 4 שעות להרדם, ישנים מוקדם יותר. 2. לקרוא ספר גדול. (לא ספר משעמם, אלא ספר גדול, כמו המדריך לטרמפיסט לגלקסיה, או כל ספר מעניין אחר). מוזיקה זה לא טוב כי זה רק מעיר. ספירה זה גם לא טוב כי זה דורש חשיבה לוגית ומשאיר אותך ערה ליותר זמן. אני מציע לקרוא ספר עד שאין כח. אבל הארי פורט לא בטוח ספר טוב כי הוא מאוד מרתק, ולכן גם יכול להיות שיגרום לך להיות ערה. אבל אם יש לי לילה לבן, אז אני כבר נשאר ער כל היום שלמחרת ואז הערב יותר קל לי להרדם, ואני הולך לישון ב 10. וזה לרוב מסדר לי את שעות השינה. בהצלחה, Variety-

שריר

New member
דווקא לי אם אני דיי עייף מוזיקה

שאני אוהב אפילו פרודג´י יכולה להרדים אותי

Dazed&Confused

New member
אני ממש מזדהה עם הבעייה. ורעיון

יש לי אותה בצורה ממש רצינית בערך באותה דרך של ליטן. ניסיתי אתמול אפילו לקחת שתי כדורי אקמול בתקווה שזה יפיל אותי אבל זה לא עזר. בקשר לברק והרעם יש לי רעיון גם בשביל להרדם וגם בשביל WILD. אם יש פה מישהו שמסתדר עם ויזואל בייסיק יכול לבנות תוכנה פשוטה שברגע שלוחצים על אנטר רואים פלאש של אור ואחרי שתי שניות בא צליל. אולי גם אפשר להאריך את זמן ההשהיה בניהם וכך לתרגל את השקט בראש. אם מישהו יכול אז זה באמת יעזור לי ולרבים. בועז

ליטן א

New member
אני אקח עליי את המשימה... ../images/Emo13.gif

בתור מדריך לויז´ואל בייסיק, אני צריך לדעת לעשות דבר פשוט כזה..

Variety

New member
אם כבר, עדיף שיהיה זמן רנדומלי...

...ואפשר לשנות את הרמה. נניח רמה 1 זה רנדום עד 10 שניות. רמה 2 - עד 30 שניות רמה 3... רמה 4... חלומות פז, Variety-

ליטן א

New member
ככה אני עושה....

בערך... אני עושה רנדום מ 3 שניות עד 10 שניות (זמן ממוצע של הפרש בין ברק לרעם..) ואפילו מצאתי במחשב שלי קובץ עם צליל של רעם!!

Panther

New member
30 שניות זה הרבה מדי

אתה בעצמך אמרת שמספיק 10 שניות כדי לצאת מהגוף לא? ב30 שניות המחשבה כבר תעבור לדברים אחרים, וכשיגיע הרעש זה לא ישנה כלום. צריך לעשות את זה לעד 20 שניות מקסימום, ולהתאמן על זה שב5 שניות להיות ממש טובים.

Variety

New member
30 שניות זה לא הרבה...

...בספר על חוויות חוץ גופניות הם אומרים שלצאת מהגוף מספיק 20 שניות משהו כזה, אבל כדי להגיע ל 20 שניות של שקט צריך להתאמן על יותר, כדי לא לנות לשבור שיאים אם אתה מבין למה אני מתכוון. לכן אני הייתי רוצה להתאמן על 2 דקות מקסימום. מה ששמתי לב, שאם אני מנסה את השקט הזה בלי קשר לצאת מהגוף זה מאוד עוזר כדי להכנס לרמות עמוקות יותר ב ווילד. כי לא חושבים על כלום ומאוד נרגעים. לכן, כמה שיותר יותר טוב, לא? חלומות פז, Variety-

ככה.......

משום מה יש לי תחושה שאת לא יוצאת הרבה מהבית - אם כן אז סליחה על הטעות דלגי על הפסקה הקרובה.... בכל מקרה, השתדלי להיות כמה שיותר בחוץ, וגם אם את בבית תפתחי חלונות כמה שיותר ובלי מזגן... אכלי בשעות קבועות, אם את יכולה אל תאכלי ארוחת ערב או תאכלי אותה מוקדם. כשאת רוצה לישון, תדאגי מבערך שעה לפני כן שיהיה חושך מוחלט (בלי מחשב, בלי טלוויזיה בלי כלום!) שבי בחושך כשעה תשכבי שימי את הראש על הכרית עצמי עיניים וזהו.... את תרדמי. היה פה מישהו שהזכיר לקחת אקמול... תרופות זה רע! אבל אם בכל מקרה אתם בוחרים לקחת תרופות אז מלטונין יעזור הרבה יותר מאקמול, מלטונין למי שלא יודע זה הורמון שהגוף מפריש כאשר אינו נחשף לאור והוא זה שגורם לעייפות... לוקחים כדור מלטונין אחד, ואחרי חצי שעה אתם כבר בדרך להירדם. אבל אני ממליץ בלי תרופות

למעלה