אני פשוט לא מאמינה שיש פורום כזה...

niniv

New member
אני פשוט לא מאמינה שיש פורום כזה...

כאילו המציאו אותו בשבילי ובשביל חמותי!!!!!!!! אני קצת ממהרת עכשיו אבל משום מה נראה לי שנתראה....

niniv

New member
בעצם אני חייבת קצת לשפוך...

למה חמותי חושבת שכל דבר צריך להיות איך שהיא מחליטה? למה היא חושבת שאני צריכה לגדל את אליאור איך שהיא רוצה? למה היא כל הזמן נותנת לי הרגשה שאני אמא לא מספיק טובה? למה על כל דבר היא צריכה להעיר? והכי מעצבן? למה היא כל כך מצליחה לשכנע את בעלי שהיא צודקת? בקיצור למה?

nightroll

New member
כי

כי היא יודעת הכי טוב כי היא יודעת הכי טוב כי היא יודעת הכי טוב כי היא יודעת הכי טוב כי היא יודעת הכי טוב כי היא יודעת הכי טוב עכשיו הכל ברור?

כי היא טובה בלתת כסף

ואנחנו רצים אליה מתי שצריכים אותה. אבל כאשר היא פותחת פה אנחנו ניכנסים לחרדה כאילו היא הולכת לגמור עלינו. וצ´יק צ´יק צ´אק, הקטר לא נשף...

חדוה1

New member
כי זה ברור עוד מימי קדם../images/Emo88.gif

שאלה התפקידים של החמות. אז היא פשוט ממלאת אותם. את בחברה טובה אז יאאלה תשפכי ברוכה הבאה

ותשובה מעמיקה יותר

יש לך חמות לתפארת. נודניקית ממדרגה ראשונה. בלתי נסבלת שדוחפת את האף שלה למקום לא לה. נראה לי שהיא אפילו עירערה את בטחונך במהלך התקופה מאז שילדת.... אבל, לי גם נראה שאת בחורה היסטרית..במקצת. עברתי על הודעות שלך בפורומים השונים וספרתי קרוב ל-17 פעמים את המילה: הצילו!!!! אם תהי רגועה גם הילד שלך יהיה רגוע ואולי אולי גם החמות. מה דעתך לנסות?

nightroll

New member
niniv יקרה

צפיחית בדבש היא מחרחרת ריב ידועה כאן. היא אוהבת לעשות קבלות פנים ביצ´יות במיוחד לחדשות בפורום, ובאופן כללי יש לה איזה עניין בלתי גמור עם חמותה ועם כלתה שהיא בוחרת להסדיר כאן. תתעלמי ובואי, תתלונני או תשבחי, תשתקי או תספרי, תעשי מה שאת רוצה. אנחנו פורום "חמותי ואני" אבל בתכל´ס זה בעצם פורום שחרור קיטור על כל בני המשפחה לדורותיה. תרגישי בבית, ותתעלמי ממחרחרות הריב למיניהן.

את חצופה , חטטנית ומגעילה עד הקאה

ואת מכנה עצמך צפיחית בדבש? עורב ב ח_א זה מה שאת !

מעמיקה?

יש לך כניראה תואר בפסיכולוגיה שאת מסתירה מכולם. מה הקשר בין להיות רגועה ובין לשפוך את הלב? מה הקשר בין להיות צודקת ורגועה? תגידי - מה יש לך? חיים מושלמים או חיים בזבל? אין לך באמצע את הכי חכמה והכי ובה וחמותך קדושה ובעלך קדוש והילדים שלך מלאכים במיקרה את לא חמות בעצמך?

ברוכה הבאה

ואת מוזמנת לשפוך חמותך על הגויים
כנראה שככה כתוב בספר החמות הלא כתוב הן תמיד יודעות הכל יותר טוב מכולן זה שהיא מצליחה לשכנע את בעלך זו כבר בעיה אחרת לגמריי

עציון

New member
רינת, ערב טוב.

בצעירותי, כי רחוקה היא מאחורי, זוכר אני אותה סיטואציה שנתקלה אשתי מצד אימי.כמעט ולא הניחה לה ותמיד..."אני רוצה שיהיה לה טוב"-היא אמרה. מאוד חרה לי הדבר. הרגישות של אם לאחר לידה היא גבוהה. כל מילת ביקורת כמדקרה היא. אני מבין אותך וליבי ליבי איתך. אז מה עושים עם חמות כזו? כמה שפחות לראות אותה. ואם זה לא בא בחשבון: מותר לך להעיר (בנימוס!!!) שלא מקובל עליך מה שהיא אומרת ומעירה לך. את, לא תפסידי מאומה. רק היא יכולה להפסיד. תני לה את ההרגשה הזו. זה עובד. באחריות!!

arem12

New member
רינת ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

שתדעי לך שאם היא לא הייתה"כל כך טובה כל כך חכמה אישה ואמא לתיפארת לא היה את בעלך הילד המקסים שלה" והיא חייבת לתת לך הרגשה שאת לא יודעת כלום כי אם היית יודעת ומבינה מה היא תעשה? תגידי לה שהיא צודקת ותעשי מה שניראה לך כך תחסכי ויכוחים מיותרים.

arem12

New member
השאלה עם חמתי גם צדקה

כשילדתי לראשונה הייתי אחרי לידה מאוד קשה במקום חיזוקים חמתי אמרה שאני אישה גרועה ואפילו לא מסוגלת ללדת כמו שצריך.שיעזוב אותי וימצא אישה אחרת את הילד הוא לוקח כמובן כי הוא שלו. כשבני הגיע לגיל חצי שנה התחילה לריב איתי על תזונתו לדוגמא:מה הוא צריך מטרנה?תני לו אוכל נורמלי,לילד יש גזים תני לו קולה בבקבוק וכולי בגלל זה ואני יכולה לספר עליה עוד שבוע זה יהפוך לפורום ענת וחמתהפנינה םפרי להם את קצת. ניבי בגלל זה יעצתי לך מההתחלה לא להתיחס אליה היא לא שווה את המאמץ. ולך צפיחית בדבש את חמה?אם כך את מתייחסת לכלותיך אני לא מקנאה בהן

amitmom

New member
niniv ראשית, ברוכה הבאה. שנית,

כל החמיות חושבות שהן יודעות הכי טוב. למדתי ללכת בין הטיפות. לתת לה להגיד מה שהיא רוצה , להתעלם וכמובן לעשות מה שבא לי.

niniv

New member
תודה לכל המגיבות....

גם לתגובות הטובות יותר וגם לפחות טובות... מה שבאמת קורה עד עכשיו זה שאני משתדלת בל כוחי להתעלם, מנסה, כמו שאמרו כאן, ללכת בין הטיפות, מהנהנת על כל עצה שלה, אפילו אם היא לא מוצאת חן בעיני, ובסוף עושה רק מה שאני רוצה.. והכל כלפי חוץ מאוד טוב ויפה, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שזה מאוד פוגע בי, וכן, מאוד מערער את הביטחון... במיוחד שאמא שלי לא במצב של לדבר ולעזור (אימי נכה) ולכן, לפעמים, כשאני נתקלת במצבים שאני ממש זקוקה לעצה, זה הכי מפריע ואז זה הכי כואב, כי חמותי היקרה לא יודעת ליעץ ולעזור, היא רק יודעת לתת הרגשה שאני לא מספיק טובה, ולעשות במקומי, כי אני לא יודעת....

הגנובה

New member
ראשית, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

קראתי את הודעתך ואת כל התגובות שבאו בעקבותיה... כולל תגובה של נודניקית אחת שמתעקשת להציק לאנשים כאן בפורום - ואליה לא נתייחס - לא כאן ולא בכל מקום אחר... תראי... אני מאוד מבינה את המצב שאת נמצאת בו - כי אני עברתי את אותו הדבר עם חמתי... עצתי לך, ואני מקווה שתקחי אותה ברצינות, היא, לעולם לא לתת לה לגרום לך להרגיש רע
- ברגע שהיא מעירה הערה עוקצנית במטרה להראות כמה את קטנה וטיפשה טכמה היא גדולה וחכמה ממך - פשוט תאמרי לה בצורה שלא משתמעת לשני פנים שההערה הזאת לא מקובלת עלייך - ושתודי לה אם היא לא תתערב אם אין לה משהו חיובי או בונה לאמר... זה לא חייב להיות ריב - אם היא תגרום למריבה בעקבות זה - שתגרום... לך אסור לתת לה לדרוך עלייך כך... אני מבינה את הפחד שבמריבה איתה - אבל אם לא תסיימי את זה עכשיו - תסבלי שנים ארוכות - וככל שהזמן יעבור הרעל, הארס והכעס התהומי יהיו כל כך גדולים וחזקים - עד שברגע שתפתחי את הפה לא תסגרי אותו - ואז יגיע המפץ הגדול
אם את זקוקה לעיצה, לעזרה, להדרכה וכיוון - מצאי מישהי אחרת בסביבתך - משפחה, חברה, הפורום הזה או פורומים אחרים התומכים בשאלותייך - אפילו שכנה... וכך תצמצמי את הפניות לעזרה שלך אליה למינימום או תעלימי אותן לגמרי... תמיד אפשר למצוא פתרון אחר ולא להגיע אליה
אני מאחלת לך המון כוח, אומץ והצלחה
ומאיתנו קבלי
גדול

עדוש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

במקרה שלי, אני פשוט אומרת לה אמן על כל מילה שלה ועושה בסוף מה שחושבת לנכון. וזה כי בעלי מאד תומך בי, ויודע להעמיד אותה על מקומה. ולכן אני משאירה לו את תפקיד "הרע". המקרה שלך שונה, לפי מה שהבנתי, בעלך לצערי תומך יותר בחמותך מאשר בך, אז קודם כל את צריכה להעביר אותו לצידך, ותראי שאז הכל יהיה יותר קל. את כבר לא תתרגשי ממנה יותר כמו בעבר. לגבי בעלך, עשי זאת בעדינות, כי אף אחד לא אוהב שמעירים על אמא שלו. נסי לאט לאט להראות לו את כל הדברים שהיא עושה לך ואומרת לך. אבל שוב, בעדינות.

למעלה