אני פשוט לא מאמינה...

MK and ash

New member
אני פשוט לא מאמינה...

לקחו לי ת'מחשב לתיקון.. כמה ימים טובים! וכשאני חוזרת שום-שום-שום-דבר לא התחדש! כאילו עד-כדי כך יבש כאן?? "מק אנד אפ" ניצחת אז בואי וניפתחי משחק חדש... אני ממש לא רוצה להשמע מגעילה אבל יאללה... תעוררו קצת ת'פורום... תיראו כמה שהוא משעמם... אני מבטיחה לחשוב על עוד משחקים ואני רוצה שגם אתם... כמו שכולנו יודעים התאומות לא במצב הכי טוב עכשיו, הן לא בשייאן אז בואי נהייה קצת יותר יצירתיים! דרך-אגב מי שהמציאה את המשחק של התמונות (היחדים שיש אם לא הבנתם) אז הוא ממש טוב! שרשרו לכאן רעיונות למשחקים... מקווה שאתם חושבים כמוני. ביי.

olsen cool

New member
אם היית גרה באנגליה

אז הן עכשיו בשיא הקריירה שלהן
זה כל כך מצחיק ועצוב.

MK and ash

New member
באמת?

מה הן עושות שם??... כאילו באות לתצוגת אופנה רק או גם מתראינות?? ו..זה נכון שהפסיקו את מזל תאומות??? אם כן אז זה בגלל העונה החדשה של בלאגן?? איפה אפשר למצאו את הפרים של הסידרה?..

olsen cool

New member
אממ

בערך מה שאמרת,אפשר גם לשים בצד את העובדה שכל שבוע בממוצע הן מופיעות שם במגזינים. וכנראה שהפסיקו,אני לא יודעת מאיפה אפשר להוריד פרקים כי אני בעצמי מחפשת.

MK and ash

New member
כן באמת!!

mk and ap מה קורה איתך? ניצחת נכון? אז למה את לא פותחת משחק? לפי דעתי זה אחד הדברים היחדים השווים בפורום הזה ואת סתם לא ממשיכה אותו... יאללה!

קני מחשב אצל איבורי

תוך שניה הם מתקנים לא יותר מיום בכל אופן אצלי וגם את צודקת משעמם פה אז יאלה באלגן

קני מחשב אצל איבורי

תוך שניה הם מתקנים לא יותר מיום בכל אופן אצלי וגם את צודקת משעמם פה אז יאלה באלגן

למעלה