אני פשוט לא מבין את זה!!!!!

אני פשוט לא מבין את זה!!!!!

שלום. אני בן 23. בגיל 19 שכבתי בפעם הראשונה עם חברה שלי ובמשך שנה וחצי שכבנו והכל היה בסדר... מאז שנפרדנו הייתי עם עוד די הרבה בחורות ותמיד יש לי את אותה הבעיה, כשאני עם בחורה במיטה, אני מחורמן והכל יפה וטוב, עד לרגע החדירה, בו, משום מה, ובאופן שאינו ברור לי, אני מאבד את הזיקפה כמעט באופן קבוע ואז קשה לי להחזיר אותה... אני יודע שיש דבר כזה פחד מחדירה אבל העיניין הוא שאין לי שום פחד שאני מודע אליו!!!!! אני כרגע יוצא עם בחורה באופן די קבוע והכל בסדר בינינו אני מרגיש חופשי לידה ואנחנו שוכבים אבל עדיין ברגע החדירה הזיקפה ממש נחלשת לי ואני משתגע מזה!!!!!! ואז לוקח לי קצת זמן להחזיר אותה! מישהו יכול לעזור.??? תודה!

מסך נסע

New member
אם הזיקפה חוזרת מה אתה מודאג?

אם אתה מצליח לגמור את הזיון בזקפה מלאה, אין לך בעיה.

אני יודע שבעיה פיזית של זיקפה אין לי

אבל זה לא מדליק נורה שכמעט ב-כ-ל פעם לפני החדירה נעלמת לי הזיקפה??? אותי זה מדאיג, גם היו בחורות שחשבו שזו אשמתם או שאני לא נמשך אליהם ולא כל בחורה מצליחה להבין שזו בעיה אצלי... זה מפריע לי, אני גבר צעיר ומאוד "רודף שמלות" וזה פשוט קורה כמעט תמיד.... זה לא נראה לי הגיוני פשוט...

כמה שזה ישמע לך מוזר נראה לי שאתה

סובל מ"חרדת ביצוע". במיוחד לאור ההערה האחרונה שלך שבה אתה מספר שאתה "רודף שמלות". אבל לא נראה לי שזו לא חרדת ביצוע ראשונית אלא "משנית". יתכן שלאחר שזה קרה לך פעם פעמיים נכנסת לחרדה שזה יקרה שוב והנה זה קורה כמו נבואה המגשימה את עצמה. ועכשיו בוא ננסה להבין למה זה התחיל לקרות... אתה מספר שזה קורה לפני החדירה - בדיוק בשלב "הקריטי"!!! אולי איבר המין שלך מסרב להיכנס למקומות בהם אתה "מכניס אותו בכוח" ובזה מונע ממך להמשיך להתנהג כך. אולי הגיע הזמן להפסיק "לרדוף שמלות" ולהתמקד בקשר איכותי של בניית אינטימיות ואהבה. אולי אתה גם רץ קדימה מהר מידי, נסה להאט את הקצב, תשקיע במשחק המקדים בעינוג הדדי, הישאר מרוכז בכיף ובהנאה, אולי אפילו תנסה לוותר על החדירה לזמן מסוים. כל עוד תעשה מזה סיפור - זה יהיה סיפור, נסה "להוציא את הרוח מהמפרשים".

זה הקטע

אני לא עושה סיפור מחדירה, אני מאוד אוהב סקס ואני לא רץ מהר לחדירה, ממש ההפך. ומה שהתכוונתי ברודף שמלות לא הייתה הכוונה לאיזה ילד מתנשא שמחפש זיונים כל היום. הכוונה היא שאני אוהב מאוד נשים ואת כל מה שסובב את זה, ומוזר לי שבגיל כזה קורים לי דברים כאלו. זו הייתה הכוונה.... אני גם בקשר איכותי עם בחורה מאוד איכותית וטוב לנו ביחד. ועדיין, זה דבר שלא מפסיק לקרות. יכול מאוד להיות שצדקת כשאמרת שזוהי חרדה שזה יקרה שוב פעם ולכן זה שוב ושוב קורה... השאלה היא... מה עושים? איך אני מוציא לי את זה מהראש? אני באמת שלא עושה עיניין מחדירה אבל אני לא מבין איך להפסיק את הדבר הנוראי הזה... תודה על ההקשבה והעצות אגב....

אולי תנסה שבמשך כמה פעמים לא אתה תיזום את

החדירה אלא חברתך. דבר איתה ותסביר לה מה המצב וכמה זה מפריע לך ושהדרך שהיציעו לך היא שאתה תוריד מעצמך את האחריות והיוזמה. בוא נראה מה יקרה כשלא אתה תתכנן ותבצע את החדירה אלא חברתך תתארגן על זה לבדה.

pooshkash

New member
קבל עצה טובה מבעל נסיון...../images/Emo89.gif

התופעה שאתה "סובל" ממנה ידועה. זאת הפגנת כח של התת מודע שלך שמנסה, מסיבות עלומות לחלוטין, להפחיד אותך. יתכן ובחייך הנעריים אמרו לך שסקס זה דבר אסור, והתת מודע שלך עדיין מאמין בזה. זאת עשה: שכב על גבך ועצום איניך. תן לחברה שלך לטפל בזין עד שיתקשה. אז הגברת הצעירה תתיישב עליך ותדאג לחדירה. שים לב לנס שקורה כאן: ברגע שאתה בתוכה עם זיקפה קשה, תתפקד טבעי מבלי שהזיקפה תיחלש. לאחר מספר מועט של טיפולים מסוג זה - אין כל סיבה מדוע לא תבוא על תיקונך. בהצלחה!

כל מה שאתה אומר כבר קרה ונעשה...

אני שמח שאתם ממש מבינים אותי... לא חשבתי שבאמת זה יקרה... העיניין הוא שבוודאי שבשכיבה ועיניים עצומות וטיפול אישי זה יעבוד שהיא תתישב עלי, אבל אני פשוט מודאג ומנסה להבין למה אני לא יכול כמו כל בנאדם נורמלי לשמור על הזיקפה עד בשלב החדירה כמו שצריך... כלומר, להסתובב לבחורה ואז להחדיר... זה ממש מציק לי ואני ממש רוצה להפטר מזה... ואגב ברגע שהחדירה מתבצעת כמו שצריך באמת אין שום בעיה והיא לא נחלשת... תודה שוב לכולם על ההבנה...

gringole

New member
וואו תקשיב

היה את הקטע הזה לאיזה בחור שהכרתי. ממש לפני שבאנו לשכב זה נעלם! העיקר שאתה תקח את זה בסבבה ותבין שבחורות מבינות את זה. וזה לא שהן יקחו את זה קשה.

tuches leker

New member
את כותבת בשם כל ה"בחורות"?

בכלל לא בטוח שכל בחורה תסכים לצאת עם חבר שבקושי עומד לו כפי שרובן לא יסכימו לצאת עם בעלי זין קטן.

למעלה