אני פשוט לא מבין משפחות כמו קנפו!!!

אני פשוט לא מבין משפחות כמו קנפו!!!

ראיתי את התוכנית עכשיו....תוכנית משעממת ודוחה...ואין לי כוח להמשיך לראות...אבל רק דבר אחד יש לי להגיד לכל האנשים המטומטים פה בארץ..... איך יכול להיות שמשפחה מרויחה 13,000 ש"ח נטו.....ומוציאה 24,000 ש"ח!! 5000 ש"ח...על קניות...למשל. דחיל רבאק!!!------איך כל חודש אתם נכנסים למינוס של 11,000 ש"ח???? מי שאין לו מספיק כסף...שלא ייקנה ב 5000 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מי שאין לו מספיק כסף....לא צריך לקחת משכנתא של 4200 ש"ח בחודש!!! מי שאין לו מספיק כסף לא צריך להחזיק לילדים שלו 4 מכשירי פלאפון!!!! ואני עוד יותר המום....שאנשים מגיעים מיוזמתם לטלוויזיה...ומתגאים בזה...שהם כאלה אפסים בכדי לא להרויח מספיק כסף..ולכלכל את משפחתם.... אני לא מבין את זה!!!!! אני לא יכול להבין מה קרה למדינה שלנו. אנשים שבמינוס מתפארים בזה! פשוט בושה. אתם מרויחים 13,000 ש"ח????.....תוציאו 12,000...... פשוט ביזיון. אבל כמובן שזה רק בארצינו.....אצל הישראלי המכוער...שחושב שהבנק ימשיך לממן אותו. בוז למשפחת כנפו...ולדומיהם. פשוט בושה! משחקים אותה "לארג'ים"....אבל עמוק עמוק....הם כאלה "קטנים" ודי עניים.... בושה

evgeniy2

New member
משפחה מפונקרת !!!!

אמא שלי גם במינוס איזה 4000-5000 ש"ח כל חודש, וכל זה בגלל שהיא היתה חודש בבית ושבועיים בבית חולים ולע עבדה. אבל אנחנו מוציאים מקסימום לסופר לא יותר מ 700-800 ש"ח בחודש.

נו בוודאי---הם חושבים שהם ביל גייטס

הבעל חושב שהוא יוסי מימן (הבעלים של ערוץ 10) או אולי אלי יצפאן שמרויח לתוכנית 20 אלף דולר....... והאשה חושבת שהיא מינימום .....ריטה או שרי אריסון שעושה מיליונים. נו באמת!!! למה הבנקים צריכים לממן אתכם?? למה אתם חיים על חשבון הבנקים והאובר...ולא מסתפקים במה שיש לכם?? קשה???? אז אין מה לעשות!!!! זה כסף לא שלכם! בושה

אההה...ושכחתי את הביזבוזים על...

הימורים..... יש לו כ"כ הרבה כסף "נזיל" שהוא מרשה לעצמו לבזבז עוד 1200 ש"ח...על הימורים חוקיים.(לוטו טוטו פיס חיש גד וכו'....) אני חס וחלילה לא נגד משפחת כנפו באופן אישי...באותה מידה זו יכלה להיות משפחת אלקבץ או מימן...אבל הפשטות והזריקת זין שאנשים מתייחסים לעתיד שלהם פשוט מבחילה. אז הם עוד יש להם מזל. אבל אחרי זה מתפלאים למה כיכר הלחם מלאה באנשים שירדו מנכסיהם. בושה

חברה לא להיתרגש . הכל מבויים

בישביל להרגיז אנשים. בסוף הם כותבים שזו תוכנית בידור . כל הנתונים הם סתם . אנשים עים מינוס כואב . לא יופיעו בטלויזיה עים חיוך

רוןמ

New member
מספיק עם ההשמצה המטומטמת הזו.

למשפחת קנפו יש עוד כמה תובנות להגיע אליהן, כמו הפסקת הביזבוזים הבלתי הגיונים בעליל על מזון והימורים, אבל לא מגיע לה להידמות לישראלי המכוער. אם כבר, לך מגיע. כל ביקורת לגיטימית, תלוי רק איך בוחרים להעביר אותה. אתה צריך להתבייש, לא הם.

תסלח לי רון....אתה הישראלי המכוער!!

ואתה זה שאמור להתבייש.!!!!! אולי תואיל בטובך להסביר לי איך רק במדינה שלנו....משפחות מרשות לעצמן לחיות במינוס??? אתה יודע מה המשמעות של לחיות במינוס??????????? זה לחיות מכסף שאין לך. עכשיו תסביר לי....חכמולוג...איפה זה קיים במדינות אחרות בעולם??? למה בנאדם שמרויח 5000 ש"ח נטו צריך לחיות כמו בנאדם שמרויח 10000 ש"ח??? פשוט בושה. ובוש והיכלם על התגובה שלך

רוןמ

New member
ההתלהמות שלך מעצבנת במיוחד,

וגם צורמת בעיניים. משפחות לא מרשות לעצמן לחיות במינוס, הן נגררות להרגל מגונה זה מסיבה אחת, כמות האשראי שהבנק מעמיד ללקוחות, גם לא מבוססים, ויוצר תלות של לקוח הבנק בריביות מטורפות שהוא נקלע אליהן בעקבות משיכת היתר. אני יודע יפה מאוד מה המשמעות של לחיות במינוס, אחרת כנראה לא הייתי מגיע לפורום הזה. במדינות אחרות זה קיים בממדים קטנים יותר, מפני שהבנקים לא משחקים במשחקים מלוכלכים של רווח קל (אי אפשר לכנות את זה אחרת) והמידניות הכלכלית היא חכמה יותר, בלשון המעטה. אתה צריך להתבייש על הבורות וההתלהמות המגעילה שלך. בבקשה למד איך לנהל דיון, ואחר כך חזור להגיב כאן.

רוןמ

New member
שינוי נוסח...

משפחות לא מרשות לעצמן לחיות במינוס, הן נגררות להרגל מגונה זה מסיבה אחת, כמות האשראי שהבנק מעמיד ללקוחות, גם לא מבוססים, היוצרת תלות של לקוח הבנק באשראי שהבנק מעניק ומטיל ריביות גבוהות על המינוס שהלקוח נקלע אליו בעקבות משיכת היתר.

תגיד לי רון...אתה ילד קטן או מבוגר?

כי אני פשוט בהלם מהתשובה שלך.!!!!! אתה מאשים את הבנקים במינוס שלך?????? מישהו הכריח אותך לקחת כסף מהבנק??? אז הבנק רוצה לתת לך (לא כמתנה)..אלא כהלוואה שתצטרך להחזיר אותה....ואתה כמו ילד קטן שאין לו קווים אדומים...פשוט לוקח???? מאיפה הבורות הזו? אם היית אלי יצפאן או דודו טופז או אפילו פנחס גרשון שמרויחים אלפי דולרים בחודש.....מצידי...תחייה כמו מלך. אבל עובדה שאתה לא כזה. אז תחיה לפי היכולת שלך. בלי בנקים ובלי כל השטויות האלה מסביב! גם אם תבוא נערה תיכוניסטית מדהימה ביופיה בגיל 16 ...מישהי שמפילה נערים...וגם גברים....ותפתח לך את הרגליים....ותפתה אותך....אתה תלך ותשכב איתה???????????????????????????? אתה לא!!! כי אתה יודע שזו שטות שיכולה לגמור לך על החיים! אז למה שהבנק מציע לך ,כביכול...מסגרת אשראי של -14,000 למשל...בחשבון שלך...אתה מוכן לקחת....???..ולא לאמר לעצמך...שאתה מרויח 5000 ש"ח...אז אתה תחיה ברמת חיים של בנאדם שיכול להוציא 5000 ש"ח. נקודה!!! ומי שמתלהם פה...זה אתה. מאשים את הבנקים.--אני יודע שהבנקים הם לא טלית שכולה תכלת..והעמלות שהם לוקחים פשוט ביזיון...אבל מה הקשר בין זה לבין מה שכתבת. בושה

רוןמ

New member
אני לא מתלהם...

האחריות היא משותפת, ולא ניתן להטיל את זה על רק אחד מהצדדים. אם היית טורח רגע אחד לקרוא את הדברים שכתבתי מלכתחילה. אמרתי בפירוש שלמשפחת קנפו יש הרבה תובנות להגיע אליהן בנוגע להוצאות הכספיות שלהם. אין ספק שהן מוגזמות! מה שהתנגדתי אליו מלכתחילה היא הדרך הפשוט גועלית שבה אתה משמיץ אותה. אם לא היית כל כך אטום והיית חושב "מעבר לקופסה", היית לוקח בחשבון גם גורמים פסיכולוגיים הקימיים מעבר לשיקולים כלכליים. תמיד גורם חיצוני יכול לבא ולהעביר ביקורת על האופן שבו אני או אתה או כל בן אדם אחר בוחרים להוציא את כספנו, והרבה פעמים אנשים צריכים להרגיל את עצמם לשינויים באורח החיים שלהם, שינויים שהם לא רגילים אליהם. וזה נכון, משפחה צריכה לדעת לחסוך בהוצאות, אבל עבור הרבה אנשים שלא יודעים תמיד לחשב את הוצאותיהם הכספיות, או שאינם מודעים אפילו לשיעור ההוצאות שלהם לעומת ההכנסות, מה שהבנקים עושים זה פשוט לעשוק אותם. מעמידים אשראי גבוה, סוחטים כספים מהריביות הגבוהות שמשולמות בעקבות שיעור האוברדראפט שבד"כ גדל במקרים ובסוף לוקחים מהם הכל. המון אנשים התרגלו "להישען" על משיכת היתר, שזו מלכודת מסוכנת שהבנקים מציבים בפני לקוחות תמימים. זו דרך שערורייתית לסחוט כספים מהאזרח הפשוט. היה בטוח שמצב כזה של כמות אשראי הניתנת ללקוח בעל הכנסה מצומצמת לא קיימת בשום בנק המכבד את עצמו! הדרך שבה אתה מותח ביקורת כזו גורפת בלי מחשבה על פרטים אחרים גובלת בדמגוגיה, ואותי אישית מעצבנת במיוחד. רון.

מלו2

New member
מינוס זו בעיה של אנשים לא בוגרים של

שלא יכולים לקבל אחריות על החיים שלהם. הם חיים כמו בחיים של מישהו אחר כמו בסרט ולא כמו בחיים שלהם עצמם. אסור לבנק לתת לאנשים להיות במינוס ואז אנשים כאלה לא יגיעו למצבים מסוכנים שגוררים איתם משפחות שלמות.

תמימי4

New member
משפחת קנפו ממש לא מסכנה

13.000 ש"ח בחודש? חברים איפה אתם חיים!!! בקושי יש לנו חצי מזה. על מה הקיטורים? מי שיש לו לזרוק 1200 ש"ח על הימורים הוא מסכן. ממש חולה. אדון קנפו! חבל על המשפחה שלך. רחם על אשתך. יש לה המון רצון טוב. תפסיק להשוויץ ותרד מהאולימפוס.

meitalat

New member
ממש חוצפה

איך מראים לנו את משפחת קנפו שמרוויחה 13000 בחודש וחיים כמו מלכים ממש חוכמה , תראו לנו משפחה שאין לה כזו משכורת וחיים בקושי ובכוח סוגרים את החודש ונראה אם תצליחו לצמצמם להם את המינוס ועוד יותר גרוע- למשפחת קנפו נתנו בסוף גם 3000 שח לקניות בסופר כאילו שחסר להם התוכנית היא ממש בזיון ציפיתי למשהו אחר בושה למי שהעלה את התוכנית זה רק מוציא לאחרים את העיניים הרי משפחת קנפו במילא לא תשנה כלום היא התפרסמה רק בשביל השביץ ולקבל מתנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

משפחת כנפו

ראיתי את התוכנית היום ולא הפסקתי לחשוב כמה ששני בני הזוג טמבלים. הם חיים ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהם יכולים,מבזבזים כאילו אין מחר וממש לא דואגים לחובות שהולכים ותופחים. היועץ אמר להם במפורש שבקצב הזה הם יאבדו את הדירה בגלל החובות תוך שנה. ומה אומר האינטליגנט מר כנפו...הכי חשוב לו מרפסת שמש.. נו..שיהיה.

ערני100

New member
פפפחחחחפפחח....מרפסת שמש אעלק..

פפחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי עם התגובה שלך..חחחחחח

רפי222

New member
ערני, גם אותי הם כל כך עיצבנו

זו כל כך טעות להעלות משפחה כזאת לטלויזיה, אנשים חסרי מצפון, נהנתנים וריקים, מה שמעניין אותם זה הפלפונים לכל ילד, המרפסת וההימורים, והם לדעתי ממש לא דוגמא. אנחנו 4 במשפחה, עם דירת 75 מטר,משכורת פחות מ 10 בחודש ועדיין לא מצליחים להתאזן. אלוהים ישמור אותנו מהדוגמה של קנפו

למעלה