אני פשוט לא מבין

אני פשוט לא מבין

אנשים עמלו והשקיעו מזמנם וכתבו סיפורים ביזע ורק בכדי להשתתף בפרוייקט המדובר הזה ושמו " המקלדת". זה ממש לא מקצועי, זה ממש לא אתי לעשות דבר כזה לאנשים הללו שהשתתפו בפרוייקט. ואם זה נכון שהפרוייקט בוטל, אז לפחות שמישהו יידע פה את המשתתפים. התחלתם במשהו וצריך גם לסיים אותו כמו שצריך. זה לא עסק להשאיר אנשים ככה תלויים באויר, לויכוחי סרק ביניהם, זה כבר הפך למגוחך . אז אני באמת מקווה שמישהו, יעשה משהו בנידון, כי אולי זו רק תחרות, אבל יש כמה אנשים שלקחו את זה ממש ממש ברצינות. תודה.

לא הבנת אותי

לא אמרתי שאמרו לי. אמרתי, שאם ובמידה וכן בוטל הפרוייקט, אז מן הראוי שיודיעו על כך באופן רשמי ולא ישאירו אנשים ללא מושג לגבי העניין.

rachely111

New member
לא חושבת שישאירו

לא חושבת שבוטל, ולא חושבת שישאירו אותנו כך, זה קבל עם ועדה , ואלו הם אנשים מפורסמים ומכובדים במדינתנו, לא יהיה כדבר הזה, לפי דעתי. מכאן שאפשר להרגע, רק שאנו מתוחים מעצם העיניין והזמן. לפי דעתי , יהיה בסדר.

fairysoul

New member
די כבר

הם אמרו ספטמבר. עכשיו השביעי לחודש. תרגעו. ואודיה האחת, את הודעתך יכולת לשרשר בדיוק באותה מידה- אתם לא מבינים שאין צורך לפתוח הודעה חדשה כתגובה למישהו? ג'יזס...

פאנפילו

New member
../images/Emo10.gif אני מסכימה עם ניצנים../images/Emo46.gif

בהחלט לא לעניין ולא מכבד!

fairysoul

New member
אמרתי, וחזרתי ואמרתי

אין צורך לפתוח הודעה חדשה כתגובה למישהו, כי בדף יש מקום ל-15 הודעות ראשיות, וכל הודעה שנפתחת כראשית ללא כל צורך- כי היא שייכת לשרשור שמתחתיה- דוחף את ההודעות ומעביר אותן לדף הבא. וזה מה זה מעצבן. כל מה שניסיתי להביע פה היה- תלמדו לשרשר. ככה עובדים הפורומים.

למעלה