אני פשוט לא מצליח להבין את הראש המצרי

גידעון1

New member
אני פשוט לא מצליח להבין את הראש המצרי

את האפריקנים שמנסים לחצות את הגבול לישראל אין להם בעיה להרוג אבל אנשי חמאס שמובילים נשק ממצריים לישראל לא רק שהמצרים לא הורגים אותם אלא הם גם עוזרים להם בהעברת חומרי חבלה לישראל. כתבה

סתומים המצרים

אבל מה הם היו עושים בישראל למי שנועד להגיע לישראל לחיות בה כאזרח דרכו תהיה קלה אליה ומי שלא נועד יפגוש בכל מכשולי בדרך ואולי ייהרג לפני שיגיע כל עוד הוא לא יהודי הוא בא לפה רק כדי לשבת במסתור ושלא יגלו אותו ובשביל מה הגיע אם הוא ישאר במקום במסתור שלו

fifanowftw

New member
תשובות

אבל מה הם היו עושים בישראל-הרבה יותר מכל מה שהם היו עושים במצרים או בכל מדינה מוסלמית/ערבית אחרת. למי שנועד להגיע לישראל לחיות בה כאזרח דרכו תהיה קלה אליה ומי שלא נועד יפגוש בכל מכשולי בדרך-נכון עד לכאן ואולי ייהרג לפני שיגיע-שטויות כל עוד הוא לא יהודי הוא בא לפה רק כדי לשבת במסתור ושלא יגלו אותו ובשביל מה הגיע אם הוא ישאר במקום במסתור שלו-כי פה הוא יכול להרוויח כמו שהוא לא יכול להרוויח במצרים, לבנון, ירדן, סוריה או להירדף ע''י רוצחים מטורפים מסודן. כי פה זה המקום היחיד שהוא עוד יחסית נורמלי במזרח התיכון. כי במצרים הוא יהיה בכלא כל חייו אם יצליח בכלל לברוח מהשוטרים המצרים שרק רוצים להרוג אותם. הבנת?

איי איי

ואולי ייהרג לפני שיגיע-שטויות - הוכחה שהבחור מת על הגדר כל עוד הוא לא יהודי הוא בא לפה רק כדי לשבת במסתור ושלא יגלו אותו ובשביל מה הגיע אם הוא ישאר במקום במסתור שלו-כי פה הוא יכול להרוויח כמו שהוא לא יכול להרוויח במצרים, לבנון, ירדן, סוריה או להירדף ע''י רוצחים מטורפים מסודן. כי פה זה המקום היחיד שהוא עוד יחסית נורמלי במזרח התיכון. כי במצרים הוא יהיה בכלא כל חייו אם יצליח בכלל לברוח מהשוטרים המצרים שרק רוצים להרוג אותם. הבנת?--פה הוא יזרק בחזרה למקום ממנו הוא הגיע כמו כל אלה שנזרקים (או שנשאר אם הוא מסכים לשתף פעולה עם המדינה - ולהביא לה מידע על התושבים)

fifanowftw

New member
גבר

ואולי ייהרג לפני שיגיע-שטויות - הוכחה שהבחור מת על הגדר - טוב, לא הבנתי אותך בתהחלה, אז כן, הוא יכול למות....ע''י שוטרים מצריים. אבל הסיכון שווה את מה שהוא יכול להרוויח. הבנת?--פה הוא יזרק בחזרה למקום ממנו הוא הגיע כמו כל אלה שנזרקים (או שנשאר אם הוא מסכים לשתף פעולה עם המדינה - ולהביא לה מידע על התושבים) אינני יודע מאיפהאתה שואב את האינפורמציה שלך. בדיוק אתמול היתה כתבה בYNET על פליט. הנה, ראה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495531,00.html דופלול ביאן (25), פליט שהגיע לישראל מסודן, מודה כל יום לצה"ל על היחס החם שקיבל, כשחצה את הגבול בין מצרים לישראל באישון לילה לפני שנתיים. גם על השנה בכלא ניצנים אין לו מילה רעה להגיד. שם לפחות אף אחד לא רצה להרוג אותו, כמו במקום ממנו הוא בא. בדירתו הקטנה בשכונת התקווה בתל אביב.... קשה שלא להבחין במגן דוד הגדול שביאן עונד על צווארו. חולצה עם לוגו של צה"ל היא החולצה האהובה עליו ודגל ישראל תמיד נמצא בכיסו. ביאן שלא היה רגיל ליחס הומניטארי בסיסי, כתב מחברת שלמה של שירי ראפ בכלא, כשהוא מפאר את החיילים הישראלים. "לא אשכח לעולם את היחס שלהם(חיילי צה''ל) אלי", הוא מספר. "הם כמו אחים בשבילי. אני מוכן מחר להתנדב לצה"ל. יום אחד כשאוציא אלבום הוא יהיה מוקדש לצה"ל. אני רוצה להראות לכל העולם שיכירו אותם כראוי. הם לא הורגים סתם ערבים, הם בסך הכל מגינים על עצמם". הבנתוש?אז בגלל זה הוא בא לכאן. כי רק פה במזרח התיכון אנשים לא יהרגו אותו. אין לו שום אינפורמציה שיכולה לעזור למדינה-הוא הגיע מדרפור, לא מהרשות הפלשתינית,הדבר היחיד שהוא יכול לתרום זה אולי לעבדו בבניין.

לחצתי אינטר אחרי שכתבתי את הנושא

שואף אינפורמציה ממה שאני רואה לנגד עיניי אתה לא יודע כמה אנשים מגיעים ללוד ומחזירים אותם חזרה למקום ממנו הם באו

הנה משו

"קשה שלא להבחין במגן דוד הגדול שביאן עונד על צווארו" מתוך הכתבה שהוספת תסתכל טוב על התמונה כי אני ראיתי צלב אם העיניים שלי לא מטעות

יש עוד שרשרת מתחת שלא רואים אותה

בתמונה אבל רואים את החוט או מה שזה לא יהיה ובסרטון רואים בקטעים מסוימים בבירור..

עזוב אבל לא צריך לשתחצן על זה

אני דווקא אוהב את הרעיון אבל לי יש רעיון יותר טוב
חחחח אני עושה קעקוע של צלב עם חרבות ובאמצע הצלב יהיה מגן דוד וכל זה בתוך האות P כבר ציירתי את זה אני רק צריך לשפר את זה שיצא מושלם ויהיה מושלם

חח יחשבו שאתה אוונגליסט

נראה לי זה אוונגליסטים לא בטוח אולי זה זרם אחר.. יש זרם בנצרות שמשלב את הנצרות ביהדות בכנסיות שלהם יש מגני דויד בנוסף לצלבים וכל מיני דברים כאלה ובכל מקרה.. לא עם הנוצרים היהודים צריכים שלום :)

למעלה