אני צודקת או מטומטמת?

מעיןבר

New member
אני עם ורד

כשהמצב בשוק העבודה קשה, ואנחנו בצד הנזקק, זה המקום שבו אנחנו מוחלות על כבודינו. אני תמיד מדייקת ואף מקדימה וכפועל יוצא כמעט תמיד ממתינה. אני יודעת שזה לא מנומס לתת לנו להמתין, אבל אלה החיים שלנו באיזור המזה"ת ובישראל נטולת הנימוסין

ציף שלי

New member
את בטוח לא מטומטמת

למרות שאני בטוח הייתי מחכה. בראיון העבודה למקום עבודה, שעבדתי בו עד שעברתי לקריות, חיכיתי כמעט שעה!! ובסוף התקבלתי ועבדתי שם שנתיים+. בהצלחה במציאת עבודה

אמברון

New member
את ממש לא מטומטמת!

אבל מצטערת להגיד שאני הייתי נשארת (ולו בגלל העובדה שאני היא הזקוקה לראיון ולמשרה. במצבים כאלה עדיף, לדעתי, להשאיר את העקרונות בצד). מקווה בשבילך שמשרה טובה תצוץ בקרוב

cookie1

New member
סביר שהייתי נשארת

אצלי הגבול בטח היה עובר בסיבות ה 45 דקות איחור. מה שכן הייתי מחכה לראיון ובודקת טוב טוב מי הבוס ומה תכונותיו (התרשמות כללית), כדי לקחת החלטה מושכלת לגבי העבודה שם. אני גם לא סובלת איחורים, וכבר היו חברות שלא דיברתי איתן שעה מרוב קריזה אחרי שאחרו, אבל בראיון עבודה הייתי עוצרת את עצמי ומבליגה קצת יותר. מסכימה איתך שמדובר בזלזול.

אפרת12

New member
את בטוח לא מטומטמת

אני באמת חושבת שהגיע הזמן שאנשים ינהגו אחרת הענין הוא שמהיכרות שלי עם עצמי - הייתי נשארת, מתעצבנת ולוקחת את האיחור בחשבון בזמן קביעת הדיעה. אני לא חושבת שאת מטומטמת, כי בהחלט יתכן שהתחושה שלך היתה משפיעה על ההתנהגות בראיון, ואז בכל מקרה זה היה בזבוז זמן. ככה הגעת יותר מהר אל שחר. תהיי שלמה עם עצמך

מאז

New member
תלוי כמה רצית את העבודה

כשעבדתי כעו"ד, אני מאמינה שהבוס שלי היה עושה בדיוק אותו דבר (כלומר לא מתחיל את הפגישה בזמן). ובינינו, לפעמים זה קורה גם בלי כוונה: למשל שתי דקות קודם נכנסה שיחה שהוא חיכה לה הרבה זמן. אז נכון שזה מאוד לא יפה ומאוד לא מכובד שגרמו לך לחכות כ"כ הרבה זמן, אבל לדעתי הטוב ביותר היה לו היית נותנת התארה - כלומר במקום ללכת היית מבקשת מהמזכירה לומר למראיין שאת מחכה כבר הרבה זמן ואין לך עוד הרבה זמן לחכות. רבע שעה אחרי התראה כזו, היה יותר נכון ללכת, לדעתי

אלינה12

New member
אני מכירה את השיטה

בוס בעבודה הקודמת שלי כך היה עושה למועמדים. מה הוא היה בוחן כך אני לא יודעת (אולי מוטיבציה לעבוד?), אבל הוא בכוונה היה מתעלם מזה שאנשים באו, למרות שהיה יושב בחדר לבד.ודווקא הוא בחור נהדר, אני עד עכשיו נזכרת בו עם הרבה אימפטיה, הוא עשה המון בשבילי. כשאני הגעתי לראיון גם חיכיתי כ- 20 דקות. אחרי זה היה לי ראיון מעולה והתקבלתי. אולי היית צריכה לשאול את מזכירה אחרי 5-10 דקות מה קורה ולמה עיכוב, אולי היתה סיבה מוצדקת לזה. אולי פשוט אני בן אדם יותר סבלני. לפעמים בתור לרופאים אני ממתינה הרבה הרבה יותר.

ה ו ב י ט

New member
העניין הוא שלא תמיד יודעים מה היא

סיבת העיכוב. לא בהכרח שעיכוב משמעו נאד נפוח... כך שאני הייתי נשארת. מטומטמת את בטח לא
לא נורא, פעם הבאה יצליח יותר. זה באמת סיוט לחפש עבודה

הגרי3

New member
לא מטומטמת, אבל אולי קצת אימפולסיב

ית. כמו שכתבו לך, אין לדעת מה היתה סיבת העיכוב וגם אם זה עניין של מדיניות, זה לא בהכרח כל כך נורא. אני מניחה שגם אני הייתי כועסת אבל נשארת לראיון (ויצא לי לא פעם ולא פעמיים להמתין לראיון עבודה וגם לרופא, לקוסמטיקאית אצל הספר וכ' - אם המטרה הסופית חשובה אז מחכים).

רות י

New member
מחזקת את דבריה של הגרי. בלינקה,

יש לי הרגשה שבכל מקרה הלכת לראיון הזה כדי להגיד שהלכת וניסית, ולא ממש התחשק לך על המשרה הספציפית הזו... הלא כן?

בלינקה

New member
לא מדוייק...

הגעתי. ראיתי את המשרד. ראיתי ארבעה עורכי דין מתוך שניים עשר, ואת האינטראקציה ביניהם. ראיתי שכוווולם עובדים עם דלתות סגורות. ראיתי שאני מחכה ומחכה ואפילו לא מתנצלים לומר לי שמתעכבים. לא מראש, אבל תוך כדי.

lulyK

New member
זה כבר סיפור אחר.

אגב, התקשרו אח"כ לשאול למה הלכת? להתנצל?

T noki

New member
מבינה אותך- ../images/Emo31.gif על היחס... אבל

אם באמת הייתי מעונינת בעבודה לא הייתי הולכת לאחר 20 דקות, אם כבר הטרחתי את עצמי לבוא, ואם המצב באמת בקנטים, אז זה יחסית איחור סביר. ללכת אחרי 20 דקות זה סתם לבזבז את ההזדמנות, ולמרות שיכול מאד להיות שהיית נכנסת לראיון ויוצאת משם בהרגשה שאין סיכוי שאת מוכנה לעבוד עם בוס כזה/שותפים כאלו, לפחות לא היה לך את הספק "האם עשיתי טעות...". לא נורא, אני בטוחה שיהיו עוד אפשרויות, ובסופו של דבר זה יסתדר על הצד הטוב ביותר ותמצאי עבודה שהיא יותר לרוחך ומתאימה לך כאישה וכאמא.

sugerbabe1

New member
מבינה מאוד את התחושה הייתי נוהגת

כמוך לו הייתי מחכה לרופא שיניים ..או בתור לגניקולוג. אבל לא בראיון עבודה שם אני לא מנסה לשנות את העולם או להוכיח כמה זמני יקר ,בראיון עבודה מראים מה שצריך להראות ואפילו עם זילזלו במופגן בזמנך היה שווה להשאר .

אדר שלי

New member
לא מטומטמת אבל לא הייתי נוהגת כמוך

אם הייתי זקוקה לעבודה, הייתי עושה *הכל* כדי להתקבל, כולל "להתייבש" שם ולחכות לראיון. מצד שני, עכשיו הם יודעים שהם "הפסידו" בחורה עם "ביצים", אז אולי הם כן יתקשרו? מקווה בשבילך...

למעלה