אני צועני--- אני חולה על אמדור!!!

Duke Of Shadows

New member
אני צועני--- אני חולה על אמדור!!!

הוא כזה חמוד!!!!!! איך הוא אמר לאיסבל שהוא ישמור עליה. כפרות עליו!! אנחל הזה בן זונה, מסכנה לוס:\ חוסמי ומורה מתקרבים, זה טוב!! ואמפרו גם כן מסכנה, חחח

yoooni

New member
אני צועני--- אני חולה על

הקעקוע של אמדור! הוא כזה יפה!

huxy

New member
ואני הפוכה משניכם

דבר ראשון אני לא אוהבת את אמדור וגם לא אוהבת את המשחק של אוסבלדו כאמדור, הוא נורא מוזר מדבר ויותרר מידי במאצ'ואיות. ובתור מישהי שאוהבת גם קעקועים אז לא אוהבת את שלו, ריק מידי. מה שכן ניניו מקסים טוטלי...סופסוף הוא התרכך (מדברת על השני פרקים אחרונים), חוסמי נראה קצת באופן אחר, שהוא התעצבן אתמול הוא ממש התעצבן (אפילו את פופאי לא ראיתי ככה עצבני, למי שלא יודע פופאי זה התפקיד של חואן דרטס בסנטרל) על איסה ריחמתי, וחבר'ה עכשיו יש לה באמת סיבה לבכות, אני אוהבת שהיא אומרת כל מה שבראש שלה
אמפרו ואלבה היסטריות טוטליות, משהו במשפחה אבל אלבה חטפה את ההיסטריה חזק יותר

y o n i X

New member
איזה כיף שאומברטו מת../images/Emo59.gif

סתם חמור, ואמפרו סתם פלוצה?! מה מסכנה בה?! עכשיו גם היא צריכה להתאבד ואז הל יהיה בסדר...

חה.... מה לעשות שאתה צודק../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif

באמת רק חסר שאמפרו תתאבד ואז נהיה מאושרים... אהבתי שאמדור אמר לאיסה שהוא ישמור עליה
ובקשר לאוסבלדו... אני מסכימה עם
אומברטו לא התאבד.... שהפחדן הזה יתאבד? הוא לא התאבד כי הוא מפחד למות...

C a r o l i n a

New member
אהבתי את הפרק של אתמול! ../images/Emo20.gif

אהבתי את המבטים שהיו בין ניניו למאיטה בזמן האירוסים.. איזה יפה זה היה! ו..אהבתי איך שאנחל הכניס לחנו חזק! "אותי נשים לא נוטשות. אני זה לא אתה".. משהו כזה... אהבתי את זה!! ו.. מה עוד?!?!? בא לי להחטיף לאמפרו סטירה מה זה מצלצלת!!! גם אלבה לא פחות מעצבנת.. אבל אנחנו מדברים על הפרק של אתמול - אז.. אמפרו מעצבנת אותי! ו.... יופי שחוסמי ומורה מתקרבים.. יופי יופי.. שאמדור יסבול! אני לא סובלת אותו!!! הוא כזה גס!!!!!

למעלה