אני צכה עצה או משו כזה

Zoharrr

New member
אני צכה עצה או משו כזה../images/Emo4.gif

טוב, אז הכרתי מישהו באיזה פורום לפני חודש. התחלנו להתכתב באייסיקיו, הוא היה חמוד ומקסים והכל טוב ויפה. ואז פתאום הגיע ט"ו באב, ואיכשהו החלטנו לספר אחד לשניה שוואלב, אם היינו גרים קצת יותר קרוב היינו יוצאים. ואז החלפנו מספרי טלפון והתחלנו לדבר באסאמסים בשבוע האחרון כי הוא בצבא בשמירות כל הזמן... ואז... ביום רביעי נסעתי לת"א לאיזו הופעה ולפני זה נפגשתי עם ידיד שלי וככה בקטע של הרגע נסחפנו והתנשקנו והתמזמזנו. יום אחרי דיברתי עם ההוא שאני בקשר איתו והרגשתי שלא יודעת,אני לא חברה שלו ולא חייבת לו כלום אבל הוא צריך לדעת. סחפרתי לו והוא כולו התאכזב וכעס והתחיל לעשות סצינות,רוצה לגמור את הקשר. אני קצת התאכזבתי ולא ממש הבנתי מה קורה,כי בסה"כ הוא מישהו שאפעם לא פגשתי ואפילו לא דיברנו שיחה אחת נורמלית בטלפון והוא מחליט לגמור את זה לפני שנפגשנו כי מה?כי הייתי עם מישהו אחר? הצעתי לו להיפגש לפני שהוא מחליט סופית והוא אמר שזה לא יצא לפועל בקרוב. איך אני מצליחה לדפוק תמיד את הכל? ומה עשיתי לא בסדר? הייתי לא אמורה לא להיות עם מישהו אחר חוץ ממנו?

twigy

New member
לא, אבל אולי היית אמורה לשתוק ?

את יודעת קטע מוזר כזה אבל לפעמים לאנשים יש רגשות.

הממממ

וואי מזכיר לי אותי שפעם הכרתי איזה אחת באיזה הפניה ... ואז כשחזרתי לבסיס היה לי משפט וקיבלתי 35 יום ריתוק... והיא הייתה כזאת פצצה... כמו הבלונדיניות מסרטי הפורנו... וגם חמודה כזאת.. וזהו פספסתי אותה בגלל שלא יצא לי לראות אותה.. כי הייתי בריתוק ובנתיים היא כבר סיימה טירונות וסיפרה לי על איזה אחד שהיא הכירה בבסיס החדש .. וקיצר אני אכלתי תלב.. אבל אין מה לעשות אצלך גם יש מרחק... גם הוא בצבא ואת לא.. וגם את מספרת לו דברים שלא היית אמורה.. הממ אני מציע שתלמדי להבא לא לספר ותסבירי לו יפה שאין לו מה לכעוס כי הוא שם שומר על הבסיס ואת חיה בנתיים אין מה לעשות.. כמו שהיא אמרה לי אומנם במילים אחרות ( היא השתמשה במשהו בסגנון של שמרוב שאני מספק אותה אין לה מה לעשות עם בנים אחרים... אז היא עשתה לי את הריתוק עוד יותר קשה... ) קיצר את היית בסדר גמור והתגובה שלו לא במקום... אתם לא חברים ואתם רק בקשר טלפוני אז מה הוא מצפה....?..??????

maxBobo

New member
..

אני נגד קשרים רומנטים מהאינטרנט.. זה די דפוק..

למעלה