אני צמחונית אבל לא מאידיאולוגיה

netaK

New member
אני צמחונית אבל לא מאידיאולוגיה

אלא מלחץ חברתי זה בסדר?

נטלי666

New member
לנטע

בתור אחת שרוצה שכולם יהיו טיבעונים לדעתי זה לא נכון להיות צימחונית עקב לחץ חברתי בגלל כמה סיבות. סיבה ראשונה אם את זה את עושה מלחץ חברתי את תושפעי לעשות דברים אחרים שאני ואולי גם את מוצאת שליליים. בנוסף צמחונות צריכה "לבוא מהבטן", מעצמך, נראה לי שככה הצמחונות תשאר ותיהיה אמיתית, בכלל למה את מושפעת ללחץ חברתי?? אני מציעה שתבני לך אופי שכניעה ללחץ חברתי לא כלולה בו, אנשים יכעסו בפורום אבל אולי כדאי שתפסיקי את הצמחונות. ברגע שתתחילי לעמוד על שלך, בדרך כריזמטית/ חיננית, ממובלת תהפכי למובילה, ולכשתיהיה מובילה, אני מציעה שתנצלי את הכוח לך לטובה. בהצלחה נטלי אם את צריכה עזרה אני פה בשבילך

נטע...

אני לא חושבת שאנשים צריכים להשפיע עלייך בצורה כזו! וכמו שנטלי אמרה, זה אופי כנוע! אני לא הפסקתי לאכול בשר ודגים בגלל שאחרים כן, אלא בגלל שרציתי, בגלל שיכולתי לוותר על כמה דקות של הנאה ולא לאכול בעל חיים. אולי זה "אין" להיות צמחונית או טבעונית, אבל את צריכה להגיע לזה לבד, אם כמובן, תרצי.

netaK

New member
שתי החברות הכי טובות שלי

צמחוניות טבעוניות וכו´... הן הביאו אותי לדוכן אנונימוס שלהן וכשלא השתכנעתי הן התחילו לצרוח עליי והכל ואמרתי להן..טוב אני אהיה צמחונית....הן לא אכפת להן שזה לא מתוך אידיאולוגיה אני אומרת אני צמחונית אבל לא מאידיאולוגיה הן אומרות "רק תהיי צמחונית" הן כל הזמן אומרות אם פחות אדם אחד אוכל בשר מצילים 4000 פרות משהו כזה אני לא אוכלת פרות גם ככה אבל לא משנה... אמרתי לאמא שלי לקנות פחות בשר למשפחה והיא באמת ככה אני רוצה לא להיות צמחונית כי קודם חשובה לי הבריאות שלי (אני לא אוכלת ירקות...שקדים...חומוס...כלום...סורי) והעובדה שאני פשוט אוהבת בשר, אני לא מסתכלת על בשר כמו שהן מסתכלות אני לא יודעת מה לעשות!!!

netaK

New member
אל תקראו לי רעה

אבל אתן יכולות לקורא לי אגואיסטית... לא ראיתי את הקלטת של השחיטה כי זה הורג אותי מבפנים, אני יודעת מה קורה לחיות אבל מסרבת לשמוע על זה ולמרות הכל אני עדיין לא רוצה להיות צמחונית משהו לא בסדר אצלי!?!?

../images/Emo15.gifחבל שיש לך חברות כאלה...

אני בהחלט מסכימה שצמחונות זהעניין שצריך לבוא לך מתוך עצמך ... ולא כי מישהי מכריחה אותך ... והחברות האלה שלך , מכריחות אותך לפעול בניגוד לרצון האמיתי שלך... בעצמך אמרת שאת אוהבת בשר !!! והשאלה שלי היא כזאת : מה יתר שווה לך להיות צמחונית בניגוד לרצון שלך ולפי מה שהבנתי את ממש ביסורים כי את לא אוכלת בשר כי אתאוהבת את זה... ולהרוויח באמצעות זה שאת צמחוניות את החברות שלך... או להיות עם אופי ורצון משלך ולעשות מה שאת רוצה בלי לחצים מהסביבה... ואגב, את לא רעה ואת לא אגואיסטית... אלה החברות הכי טובות שלך ואת לא רוצה לאבד אותם בגלל זה את מתנהגת כמוהן... ביי ...

לא הייתי קוראת להן חברות...

"חברות" שמכריחות אותך לעשות משהו בניגוד לרצון שלך הן בהחלט לא חברות! חברות אמיתיות הן חברות שמקבלות אותך על פי מה שאת, ולא מה שהן רוצות! או שתשבי איתן ותדברי על זה, או שפשוט תתרחקי מהן.... אני לעומתך, התחלתי להיות צמחונית כי לא יכולתי לסבול יותר את מה שעושים לבע"ח. אף אחד לא יכול לחיות על פי מה שאחרים מכתיבים לא! זו לא אמורה להיות כפייה, זו אמורה להיות חברות! את לא רוצה לשמוע על מה שעושים לבע"ח חיים, וזה בסדר, אבל אל תמשיכי במה שאת לא רוצה ולא אוהבת... אבל יום אחד אני מקווה שתפתחי את העיניים ותביני מה עושים להם...

vegi force 1980

New member
אישתי הייתה שנתיים צימחונית מלחץ

חברתי ועכשיו היא אוכלת בשר.... אני אישית הייתי מעדיף שהיא תהיה צימחונית אבל אני אוהב אותה כמו שהיא ואני לא רוצה שהיא תהיה צימחונית מהסיבות הלא נכונות...... צימחונות יכולה לבוא רק משתיי סיבות לדעתי.... בריאות אידיאולוגיה מי שצימחוני מלחץ חברתי....זה רע...

Eclipsed 0

New member
כן,

את עושה מה שחברות שלך אומרות לך. אני אמנם מעדיפה שאנשים יהיו צמחוניים, אבל לדעתי את צריכה לחזור לאכול בשר. אין להן זכות להטיף לך וקבוע מה טוב בשבילך. הן יצעקו עליך ? אז מה ? גם החברות אוכלות הבשר שלי צועקות עלי שאני קיצונית. אני לא מתחילה לאכול בשר בגללן, וגם את לא צריכה להפסיק.

netaK

New member
בעיקרון אני יכולה להיות לא צמחונית

והן יאמרו, בסדר, נגיד. אבל הן מסתכלות עליי כאילו אני רוצחת, כאילו אין לי לב ואני לא מרגישה ככה למרות הכל וזה ממש מדכא אותי כבר כל העניין

netaK

New member
אתם צריכים לראות אותן

כל החופש הם באנונימוס ומחברה שלי שהייתה שם וברחה כל עוד נ פשה בה....היא אמרה שזה נוראי אומרים להם שם לצייר פרות נשחטות...בלחמניה אני יודעת מה מראים להם את כל הסרטים נותנים להם חוברות עיון היא אמרה שזה כמו כפייה, ולמרות שהיא טבעונית צמחונית וכו´ היא לא באנונימוס כי נורא שם. שתי החברות שלי כככלללל החופש באנונימוס יש להן דוכן בדיזינגוף והן כל הזמן שם האידיאולוגיה שלהן נורא נורא חזקה וזה בסדר והכל, אבל אין לי מושג איך לגרום להן להפסיק לדבר על זהה כל הזמן הן מספרות לי סיםפורים שלא ממש בא לי לשמוע...וזה כמו כפייה כשאני אומרת להן להפסיק והכל הן אומרות שאין לי לב אבל עדיין אנחנו נפגשות והכל ואני לא רוצה לאבד אותן מה לעשות!?!?

כמו שחברה שלך עשתה...

ללכת משם, אם זה לא מוצא-חן בעינייך את לא חייבת להיות שם! זו לא חברות, זה כפייה! הקטע או שאת די סוטרת את עצמך, מצד אחד, את לא רוצה לאבד אותן כי הן חברות טובות שלך, ומצד שני את מסכימה שזו כפייה, ושזה לא מצא חן בעינייך...חברות טובות לא כופות! אני צמחונית ואני לא כופה על אף אחת מהחברות שלי להיות כזאת(למרות שאני מקווה שהן יהיו..). הן לא אוכלות לידי בשר, והן לא מדברות על כמה העוף היה טעים לידי כי הן מכבדות אותי. וזה מה שהחברות שלך לא עושות... או שתדברי איתן והן ישנו את כל ההתנהגות, או שתתרחקי מהן...אני בטוחה שיש עוד מלא אנשים שיקבלו אותך כמו שאת

Eclipsed 0

New member
אותו הדבר כאן,

את צריכה להתנגד להן. לומר להן שזה לא נעים לך שהן עושים את זה, ושלא ידחפו את אפן לצלחת שלך. אולי תזמיני אותן לכאן, כדי לקרוא את השרשור הזה ?

../images/Emo15.gifלצערי לאף אחד ...

מחברי הפורום אין זכות להגיד לנטע מה לעשות... בגלל העובדה הפשוטה שלפי דעתי לנערה בוגרת בת 16 אמורים להיות רצונות משלה... היא לא ילדה קטנה שצריך לכוון אותה ולהגיד לה מה לעשות... הכל צריך לבוא ממנה ... ונטע, לפי דעתי... חברות כאלה לא שווה להיות איתם בקשר... כמו שמישהי אמרה לך פה חברות אמיתיות אמורות לאהוב ולקבל אותך כמו שאת ולא לכפות את הרצונות שלהם ... מקווה שתגיעי להחלטה הנכונה...רק את יודעת מה כדאי לעשות... ביי ... א

אני בטוחה שאף אחד לא התכוון

להגיד לה מה לעשות. אני בכל אופן רק ייעצתי לה, ואני מקווה באמת שתגיע למסקנה שאלו לא חברות אמיתיות...

netaK

New member
מממ....תראו

אין לי מושג איך להסביר את זה... אוקיי זאת האמונה שלהן והכל...אני פשוט לא יודעת מה לעשות....מאז שהן אנונ ימוס הן השתנו לגמרי, הן אותן בנות נחמדות ומקסימות רק שכל מה שיוצא להן מהפה זה על צמחונות טבעוניות והתעללות בחיות מלא חברות שלי כבר שונאות את אנונימוס בגלל זה זה כאילו הן עברו איזה שינוי שם עם זה יש לי בעיה, הן בחיים לא היו ככה עם שום דבר!!!

../images/Emo15.gifנטע...../images/Emo98.gif

תראי חמודה... אף אחד מחברי הפורום לא אמר לך שחברות שלך כאלה גרועות... פשוט רובם חושבים ( בצדק... ) שזה לא בסדר שכופים על בן אדם להיות צמחוני ... יכול להיות שהם בחורות מקסימות וחברות נהדרות... אבל בקטע הזה של הכפייה לצמחונות יש להן מינוס ע-נ-ק-י !!! ביי...

netaK

New member
בדיוק!!!

זאת הבעיה שלי!! הן לא כופות...הן לא בודקות שאני לא אוכלת בשר.... אני פשוט לא יודעת איך להסביר להן שלא כולם חושבים כמוהן ושיירגעו!! קיוויתי עזרה בזה...

../images/Emo15.gifאת לא חייבת להם הסברים !!!

תעשי מה שאת רוצה ומה שאת מרגישה... ואם הם לא מקבלות את זה יש להם בעיה לא לך !!! " הן לא כופות " - אבל משגעות לך את השכל על צמחנות וטבעונות... ואומרות לך שאין לך לב אם את אוכלת בשר... אם יש להם בעיה לכבד את השונה מהם את לא צריכה אותם !!! זה דבר שהם צריכות להבין ולא את צריכה להסביר להם שלא כולם חושבים כמוהם... ביי ...

ברור שלא כולם חושבים ככה!

גם אני צמחונית, לא משתמשת במוצאים שנוסו על בע"ח, תורמת לאנונימוס, וקוראת עלונים שלהם אבל אני לא קיצונית כ"כ לגבי זה! זה לא הדבר היחיד שיוצא לי מהפה. ולדעתי זו לא הבעיה אצלך, זו פשוט הבעיה שלהן.

למעלה