אני צמחונית/טבעונית כבר הרבה שנים

tookmy

New member
אני צמחונית/טבעונית כבר הרבה שנים

וחייתי עד לאחרונה עם בן זוג שאוכל בשר. עכשיו אנחנו מדברים על לחזור אבל ממש קשה לי עם העניין הזה, כי הוא לא מסתפק רק באוכל צמחוני, למרות שכשהיה איתי הבין שהוא לא חייב בשר כל יום, ובכל זאת- יומיים בלי בשר וכבר הוא היה מקטר או רץ לאכול איפשהו. כמובן שזה לא פיתרון שהוא יחיה בתיסכול, אני לעומת זה, ממש לא מעוניינת בשניצלים אצלי במקפיא, גם כאלה שלא בושלו על ידי, כי כמובן שאני לא מוכנה לבשל בשר. מציק לי גם איך תהיה הגישה של הילדים שלי עם אבא שזה בסדר לו לאכול חיות, אני יודעת שזה נשמע קצת קיצוני, אבל כל העניין מפריע לי. למישהו יש תשובה לא קיצונית?!

PsYcHo-BoY

New member
תגובה

תעזבי אותו.... בחירה שלו מה לאכול ומה שלא לאכול וחבל שאת נטפלת על כאלו שטיות..

מזדהה בהחלט

תשובה- לא ממש, אבל רציתי להביע הזדהות. גם אני כמוך, וכשגרתי עם חבר אוכל בשר היו ביננו חילוקי דעות רבים ומטרידים בנושא. אנשים מסביבי נהגו לומר שאני קיצונית ושאני חסרת התחשבות ומגזימה וכמובן - שבזוגיות חייבים לעשות פשרות וויתורים. אהה. אז הפתרון היחיד הוא בן זוג צמחוני ויש בערך 3 כאלה בכל הארץ. מקווה שיסתדר לכם ותמצאו דרך באמצע

אני סתם משועשע......

הממממ...... היחידה שהייתה איתה בקשר ארוך ורציני, בתחילת הקשר היא אכלה בשר, אח"כ היא כבר הפכה לצמחונית (שמועות היום טוענות כי היא חזרה לאכול בשר, אבל נפרדנו די מזמן ואני כבר לא בקשר איתה, לכן לא אוכל לאשר או לדחות שמועות אלו). בצורה פלאית כל שהיא, מאותו קשר, כל בת שהתחלתי איתה התבררה כצמחונית או טבעונית....

shanty.G

New member
תשובה לא קיצונית

אם מערכת היחסים היא טובה וזה הדבר היחיד העומד בפניה- יש פתרונות. אתם צריכים ללכת אחד לקראת השני ולהגיע לעמק השווה. אני צמחונית כבר הרבה מאוד שנים. בן זוגי אוכל בשר. אין לי בשר בבית, רק השימורים של החתולה
אני פשוט לא נוגעת בבשר/עוף וכיוב´, ולו אין סבלנות לבשל דברים מסוג זה, לשמחתי הרבה. כך היכרנו (כל אחד ודרך החיים שלו) וכך אנו חיים. זה לא אומר שכאשר יוצאים לאכול אצל ההורים/במסעדות או בעבודה, הוא נמנע ממוצרי בשר. כמובן שאין בלקסיקון מוצרים מן החי שהם בגדר ההתעללות הקשה ביותר כמו כבד אווז או עגל חלב. למזלי הוא גם אינו חובב שרצים למיניהם, אז ההתמודדות פחות זוועתית. אז שירוץ לאכול בשר, אם זה ממש חסר לו. ולגבי העתיד? דיה לברכה בשעתה.
בהצלחה

tookmy

New member
אני מודה לכל המגיבים

כנראה שאין תשובה פשוטה. דווקא יש המון צמחונים, לא רק שלושה בארץ, ובמיוחד בחוגים בהם אני מסתובבת, לשמחתי, כך שזה לא העניין. ובקשר לעתיד, חיינו יחד כזוג נשוי לכל דבר, ולראות שניצלים קפואים במקרר שלי די ביאס אותי, והוא הרגיש שאני מגבילה את צעדיו כשמחיתי... כך ש- אם היה מדובר רק על מחוץ לבית היה לי פחות איכפת, למרות שבערך פעם בשנה החליט להכין בשר בבית, פשוט כי התעצל והעדיף לאכול מה שאני בישלתי.

zooti

New member
החבר שלי אוכל בשר, אבל לא לידי

כי זה מבאס אותי. ובמקרר אין בשר - מאותה סיבה. זה לא התחיל ככה, אבל כשהראיתי לו כמה זה מבאס אותי...

למעלה