אני צנחן במילואים! עושה מילואים

אני צנחן במילואים! עושה מילואים

בקפידה..הייתי בשטחים, בלבנון בחומת מגן...אני חייב לומר שהסדרה הזאת היא ביזיון אחד גדול! אין טיפת קשר למציאות! אומנם קרבי...ועוד מילואימניק...זה זן נכחד..אבל למה לעוות את המציאות??? ריטינג זה הכל בחיים??? ומילא...היו משקרים לטובתנו..נאדה! רק פדיחות שיקריות... פלוגת מילואים בצנחנים..נו באמת.. כשיורים עלייך אתה מייצר אש וחזרה! אתה לא יורה מהמותן כמו טמבל ועוד בלי חולצה! אתה לא יורה למקלחות..סתם כך..לפני שזיהית בוודאות שיורים עלייך משם! כשאתה רואה את חבר שלך מדמם..למוות..שני מטר לידך..אתה תיקח את התחת שלך..ותציל אותו..כי כך היה נוהג אח.. העונה שעברה הייתה חרפה..אני כבר רואה שהעונה הזאת..לא הולכת להשתפר! וחבל...

טיפקסית

New member
שמע אתה צודק בחלק מהדברים

קודם כל הירי למקלחות באמת היה טיפשי,כיוון שעוד בטירונות ולא משנה באיזו טירונות לומדים שלא פותחים באש לפני קבלת פקודת ירי,ודאי כשאין זיהוי ודאי של האויב. וכמובן השארת פצועים בשטח היא מחדל! ברגע שהחבר שלך נפגע זו החובה שלך לחלץ אותו [ודאי בזמן מארב] ולתת לו טיפול עד להגעת תאג"ד או כוחות רפואיים אחרים לשטח ופינויו של הפצוע,את כל זה לומדים עוד בטירונות. בקשר למה שאמרת "כשיורים עליך אתה מייצר אש וחזרה!" אין לפתוח באש לפני קבלת פקודת "אש" וגם זאת רק לאחר זיהוי ודאי של האויב שיורה עליך ממיקום מסוים,ולכן החיילים לא פתחו באש באופן מיידי אלא ניסוי לערוך וידוי,ובסופו של דבר יצא מזה רק בלאגן,אבל הם פעלו עפ"י הפקודות הנהוגות. מה שעוד הפריע לי בנוסף למה שאמרת-בדר"כ בשעת חירום נהוג שהמג"דים או קציינים בכירים מאזינים לרשתות הלחימה של הלוחמים,מדוע מישהו בגדוד לא טרח להאזין לרשת הקשר ברגע שנודעה ההיתקלות?

צוקיתת

New member
באמת פרק הזוי מהבחינה הזו

היה נראה כאילו הם הלכו לנוח צהריים מאחורי הבטנדות. והמפקד? נכנס להלם? על מה הוא חושב כשכולם נפגעו?

טיפקסית

New member
אגב לא קוראים לזה מפקד אלא מ"מ

מ"מ=מפקד מחלקה לדעתי זה אחד הדברים שהם ניסו להראות את האחריות של מפקד המחלקה בזמן ההיתקלות,מה תפקידו בכוח,ואני שמתי לב שאופן קבלת ההחלטות הייתה די שגויה שם,המ"מ התמהמה יותר מדי זמן בניסיון לזהות את מקורות הירי,התחיל לשאול את שאר הכוח שאלות שעלו להם ביותר מדי זמן,בזמן שחברים שלהם מדממים למוות! אגב מי שלא שם לב את המ"מ משחק שלומי משלישיית "פרוזאק" ד"א מישהו הצליח לזהות מה הדרגה של בנדה?

צוקיתת

New member
צודקת. בפרומו רואים

את המ"מ קורא לזה "צמצום היקף נפגעים" או משהו כזה. לדעתי הוא ניסה לטייח את מה שבאמת קרה שם.

כן במיוחד הקטע עם הסלולרי..

איך זה שלא היה להם פלאפון שהם היו בבטונדות???? ורק שהוא באמצע הסתערות( הזוי לחלוטין??!@!!! ) המ"מ מחייג מהסלולרי שלו איך???

כןןן הקטע הזה הכי הרג אותי../images/Emo19.gif../images/Emo130.gif

מצחוקק כמובןן

hck

New member
גבר גבר ...

גם אני עושה מילואים בשטחים ובלבנון, ובאמת קצת מוזר לראות את זה. אבל אתה יודע מה? זה טלוויזיה, ושם מותר הכל - גם אם זה לא ממש קרוב למציאות. תראה את הריר של הילדודס כאן, ותבין שהאחים ברבש קלעו בול. אני אגב נהנה לצפות בסדרה.

vladik56

New member
כן היו דברים שדי הפתיעו אותי

למשל זיהוי מקור הירי הוא רואה מין נקודה שחורה וזה בדרך כלל אויב ששוכב אבל לא..הוא לא אמר להם לירות על זה וכמובן שהחיילים עשו שטויות כי בטח היו בלחץ והקטע של הרדיו..נו באמת שמישהו היה מעסיק את הקלעים הערבים(אני לא קורא להם צלפים כי טווח כזה אפשר לכסות עם SKS או Mosin-Nagant אם בא לכם לברר על הנשקים תבררו ותראו שהמחבלים אינם משתמשים רק בAK47)ובוריס היה לוקח את הרדיו וקורא לסיוע וככה הוא לא היה נהרג.. ועוד משהו נוסף היו יכולים לעשות מין כזו כוונת שיש לטרוריסטים למשל לראות את זה דרך כוונת ברזל או כוונת טלסוקפית אם הייתה להם אבל גם את זה לא עשו(מקווה שאם תהיה עונה שלישית יעשו את זה) בקיצור הנקודה היא יותר מדי אנשים נהרגו(3) בגלל טעויות שאפילו הצבא הרוסי או הצבא האמריקאי לא עושים אבל אם אתם תעלו את הנקודה שאלה חיילי מילואים ששכחו את רוב הדברים.. אתם טועים יש אנשים שלא שוכחים כאלה דברים

צוקיתת

New member
דרל מהירה להפטר משחקנים

לדעתי מהסיבה הזו נהרגו יותר מידי.. כנראה הם לא רצו או שלא רצו אותם לעונה הנוספת לכן נפטרו מהם כ"כ מהר. עושים את זה בהרבה סדרות בעונות נוספות (כמו באבודים עם אנה לוסיה וליבי שהשתכרו).

vladik56

New member
יכול להיות..

ויכולה להיות סיבה שונה אולי יש איזה ניסיון להראות שחיילי המילואים צריכים אימון רציני לפני שהולכים למחסום כי לכו תדעו אם יהיה איזה מחבל בגבעות שם

למעלה