אני צריך אותך

אני צריך אותך ../images/Emo14.gif../images/Emo58.gif

כל יום עוד מתפלל שמשהו כבר יקרה, לא חשוב כמה אני מנצח בדברים שאני עושה, שום דבר לא באמת מושך שאת לא פה , לא ליד, ואיין ביננו קשר, לא חשוב מה אני אעשה לא חשוב שאעשה מה שאעשה אני צריך אותך, אני צריך אותך (צועק בתוכי) צרחה של כאב ואומללות אני לא אנצח שום יום שאת לא איתי אני לא יכול לחלום על עתיד ורוד בלעדייך אני צריך אותך, אני צריך אותך כל הדברים שאני מנסה איתם לחסות על הכאב והגעגוע אני מרגיש שמיום ליום זה נעשה לפעמים יותר גרוע לא חשוב כמה טוב אהיה בעבודה ואם כמה אנשים אדבר, לא חשוב כמה אנשים חדשים אפגוש במקומות שונים איתך בפנים אני נשארתי הולך אני צריך אותך, אני צריך אותך מה זה שווה כל המאמץ של לחיות מחדש שאת לא פה לתת לי כוחות חדשים לנסות לקום באמת ליום עם שחר חדש והשמש לא תחמם אותי גם אם תיצא ביום סוער וגשום שאת נמצאת רחוק ,,,, אני פוחד שהחיים יעברו ולא אמצא אותך אני צריך אותך, אני צריך אותך תלמדי אותי לחיות אני לא יכול בעדייך אני צריך אותך,

avivsh

New member
את השיר של אלג'יר אתה מכיר?

יש לאלג'יר שיר שקוראים לו "אני צריך אותך"... נראה לי שתאהב אותו... אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך...

נתוש ז

New member
אין לי שום דבר לעודד במצב כזה..

דווקא כי אני הייתי באותו המצב, אני יודע ששום מילה לא תעזור ולא תקל על הכאב. פשוט תמצא את הדרך שלך להתמודד- אם לבכות, אם לדבר עם חברים, אם להיות עסוק בכל דבר רק לא בה, אם לשתות כל יום או לחשוב עליה עד שזה עובר או להיות עם מישהי אחרת.. פשוט תמצא את מה שמקל עליך.

למעלה