אני צריך את העזרה שלכם

אני צריך את העזרה שלכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום אנשים אני צריך את הדעה שלכם בקשר לעיצוב לאתר שאני עיצבתי אני שואל את דעתכם ליפני שאני מעלה את האתר לרשת מיכוון שאין טעם להעלות אותו לרשת אם אתם לא תואהבו את העיצוב אודה לכם מאוד אם תעזרו לי כדי להיות שלם בהחלטה אם להעלות אותו או שחבל על הזמן שלי ושלכם בתודה מראש: ניר

איה@

New member
ניר - הצעות ../images/Emo26.gif

ראשית - אהבתי מאד! הנה כמה הצעות שלי לשיפור. את הכותרת "אבטיפוס" תמרכז בתוך הרבוע האפור. את כל התפריט תעלה מעלה יותר, כדי שהרגל של הדמות תיגע במילה "ראשי" בפינה השמאלית למטה תוסיף חיצים (קוראים לזה בעיצוב - נגיעה ) והייתי מבהירה טיפה את צבע הרקע - יותר לכיוון גוון מהשפחה של הצבע הבהיר בלוגו. מה יהיה נושא הבלוג? בהצלחה!
איה.

oren*

New member
אתה מעלה בלוג או שאתה מעלה אתר

עיצוב, יכול להיות שפיספסתי משהו? אין טעם להעלות אתר אישי לרשת אם מישהו פה לא אוהב את העיצוב? בבוקר כשאתה מתלבש אתה שואל את הכיתה שלך מה דעתם על הבגדים לפני שאתה מגיע לבית הספר? אתר אישי הוא אתר אישי, מגיע מהלב, מהבטן, בטעם שלך עם הריח והטעם שלך. אני בתור אחד שעוסק בעיצוב, מעדיף פי כמה וכמה בלוג עם תוכן איכותי ומרגש ללא עיצוב על פני בלוג בעיצוב של מיליון דולר עם תוכן רדוד ובינוני. שתהיה לך המון הצלחה בכל מקרה
ועשה לעצמך טובה, זרום עם הקצב בכיוון שלך ואל תעצור לפני כל צעד בכדי לבדוק מה אחרים חושבים - הרעיון הוא להיות שונה ולא להיות העתק של מישהו אחר.

איה@

New member
אורן - יש אנשים שהם בתחילת הדרך

וזקוקים לחיזוקים לתמיכה ולייעוץ......אני לא רואה בכך כל רע להיפך! כך לומדים ומשתפרים. אני מסכימה איתך שבלוג אישי צריך לבוא מהבטן אבל אני שמחה שאת הגישושים וההתלבטויות עושים כאן איתנו בשביל זה אנחנו כאן לא??
איה.

למעלה