אני צריך את העזרה של כולכם. פליז...

qazzaq5

New member
אני צריך את העזרה של כולכם. פליז...

לפני יומיים דיברתי עם חברה שלי בטלפון, כל השיחה הייתה בסדר גמור, צחקנו והכל היה סבבה. היא צחקה על עצמה במשפט אחת, והיא צחקה מזה. ואני אמרתי לה "כן, זה קצת נכון" אבל בצחוק... (כי היה רגע של הומור וצחוק) והיא לקחה רציני וניתקה בפנים, והיא יודעת שלא הכוונתי. התקשרתי אליה יומיים רצוף בתקוה שתענה, אבל היא לא ענתה
היום היא עשתה עקירה של שן (שוב פעם) אז אני לא רוצה לדבר איתה היום כדי שיכאב לה יותר..... אני רוצה לחכות ליום ראשון שהיא תיהיה בבית ולהפתיע אותה. חשבתי להביא לה משקה קר שהיא אוהבת (וגם זה יקל על הכאב בשן) וגם להביא עוד משהו קטן. אם אני יתן לה חבוק היא תחזיר חיבוק (אני מקווה..) אני לא רוצה לומר שאני "מצטער" כי זה לא יעזור... (אין לי בעיה להגיד, כי אני מתכוון לזה אבל מבחינתה זה לא יעזור
) השאלה מה עוד חוץ מהשתיה אני יכול להביא לה ומה המשפטים הראשונים שאני צריך לומר לה
לדבר מהלב זה הכי עוזר.... אבל אני צריך עוד כמה כיוונים כל עצה רעיון משפפט יעזור.... תודה לכולם ושבת שלום לכם (מצטער על המון אינפורמציה, רציתי שתידעו כמה שיותר, ושתבינו את המצב)

LCA

New member
לפי דעתי כן

אולי היא לא חשבה שבאמת תצחק איתה על הנושא.. אולי היא חשבה שתגיד מה פתאום..

הכי פשוט - אני אוהב אותך.....

ותסלח לי על החוצפה, אבל אתה חושב שטעית, ומצטער לדעתך לא יעזור אז תנסה - אני טיפש ואני אוהב אותך (מלווה כמובן בעיני כלבלב) - עלי זה היה עובד בהצלחה

Slalum

New member
LOL

בנות... מה, אתה לא יודע שרק לנו מותר לצחוק על עצמנו..? אתם אמורים להתנגד בכל תוקף! אני חושבת שאיזה מיץ פירות בכוס ענקית, חיבוק גדול ופרצוף חמוד של "אני מצטער" יעזרו כאן... אלא אם כן זה ממש ממש משהו רציני ואז יש סיכוי שהיא לא תסלח לך כ"כ מהר. אז תצטרך להתאמץ יותר. במקרה הזה אני מסכימה עם הדיעה פה מעליי- שזה יעזור אם תגיד לנו על מה צחקתם. לפחות על איזה נושא...

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

אולי אני אהיה קצת קשה וקיצונית בדברים הבאים, אבל ככה זה נראה מהצד - בחורה [ובאומרי 'בחורה' (לאורך כל התגובה) כוונתי לשני המינים ורק כדי להתאים להודעת המקור זה בנקבה] שמנתקת למישהו בפנים מביעה זלזול משוויע וזה לא רע כשלעצמו, אבל זה כן רע כשזה כלפי מישהו שקרוב אליה. בחורה שלא עונה יומיים לטלפון, או שהיא המטריקס של המסננות או שהיא מתה. משום מה, נדמה לי שהלוויה עוד לא נערכה [לא עלינו]. בחורה שלא מוכנה לקבל 'סליחה' מחבר שלה, דרשני. בכל אופן, עבר יום ראשון. יש עדכונים?

למעלה