אני צריך את חוות דעתכם

AxBattler

New member
אני צריך את חוות דעתכם

האתר ROMULATOR הישראלי החדש נתן לי רעיון. למה לא להתמקד על משחקי וידאו קלאסיים לקונסולה אחת וליצור מעין ארכיון ענק בעברית עם אפשרויות הורדה. התוצאה: megason.vgfreak.com האתר הזה אמור להיות מגנט גולשים ל vgFREAK שיבואו בעקבות המילה הכל כך מוכרת "מגאסון", כי למי לא היתה הקונסולה הזיבלית הזו או לצורך העניין מישהו שהוא הכיר שיחק בזה. זיבלית במובן איכות הייצור, המשחקים היו נפלאים ובאו רובם היישר מהנינטנדו 8 ביט. כנסו, גלשו קצת ותגידו מה אתם חושבים. ניסיתי להיות מעט פחות שמרן מאשר שאני עם vgFREAK.

gilsasson

New member
רעיון מעולה! אבל אם כבר התחלת

עם המגה סון אז אתה צריך לעשות את זה לכל המכשירים האחרים. כמו כן, תצטרך לבטל את פורטל הרומים ולהעביר כל קטגוריה ל"אתר המשנה". בהצלחה אחי!

Piccolo

New member
בהחלט נשמע רעיון דיי טוב

זה יחסוך הרבה זמן בהסברים גם

XplowBoy

New member
כל הכבוד על היוזמה

נראה אחלה רעיון אפילו הייתי עוזר לך עם אתה רוצה

ShotokanMaster

New member
גם אני אשמח לעזור.....

....יש הרבה משחקים קלאסיים שאהבתי למגה-סון! מלבד מריו, קירבי וכו', גם משחקי מגמן הקלאסיים (שהחלו שם את דרכם), מייטי פיינל פייט, משחקי צבי הנינג'ה (שיצאו משחקים מדהימים עד היום) ועוד... בקשר למי שאמר שצריך לעשות על כל הקונסולות, אתם שוכחים שמדובר בהמון עבודה! קודם צריך לראות איך זה ילך...

XplowBoy

New member
נכון!

אני חולה עד היום על משחקי המגה מן(במיוחד על מגה מן X) ואני לא ממש זוכר את מייטי פיינל פיטר אבל משחקי צבי הנינג'ה באמת היו משחקים מצוינים, אני הכי אהבתי את השני, הראשון היה נחמד והשלישי היה יפה אבל משעמם קצת... אבל גם קונטרה היה אחד המשחקים הכי טובים שאותה תקופה וגם דאבל דרגון

arielwaizel

New member
אני חושב שצריך להוסיף מנוע חיפוש

כיום את רוב המשחקים הקלאסיים משנות ה-80 וה-90 המוקדמות אפשר למצוא בלי בעיה להורדה כי אלו קבצים קטנים, אבל צריך לעזור לאנשים למצוא מידע על המשחקים: אלו הכי כדאי להוריד, אתרים שמתמחים למשחק המסויים וכ'ו. אני חושב שהכי טוב יהיה לעשות מאין מאגר לכל קונסולה שבה כל מי שירצה ייתן את ההמלצות שלו + תמונות או מידע נוסף.

AxBattler

New member
אין לי ידע ב PHP בשביל זה...

אבל יהיה לי. אני כנראה אעבור מפרונטפייג' לדרימוויבר, ושם יש מודלים ליישום PHP. או אז ההצעה של מאגרי מידע דינאמיים תהיה ישימה. בכל אופן, megason.vgfreak.com אמור להיות אתר הדיוטות. אנשים שאין להם מושג לגבי ה NES או כל קונסולה אחרת, היה להם את המגאסון, וזה יהיה אתר שיזכיר להם אותו. כדאי להדגיש, זה אתר קל, לא אתר ממוקצע וכבד כמו שניסיתי לעשות את vgFREAK. לא הולכים להיות שם מאמרי מערכת, כי אני לא חושב שזה יענייו מישהו. התגובה שאני מצפה מאנשים תהיה התגובה שקיבלתי מחבר שעכשיו הוא כבר עושה תואר שני ושבעקבות סיור קצר באתר חזר לשחק בכוח המחץ על האמולטור כמו שעשה בכיתה ז'...

ButcherDF

New member
תגובה מ"רומלטור"

קודם כל אני דובר של עידן(כי הוא לא מצליח להירשם לפה), חבר בצוות האתר "רומלטור", אני מדבר בשמו... הנה הדברים שלו: אנחנו לא אתר של קונסולה אחת(הרי רק הוספנו SNES השבוע...) נהיה מוכנים לשתף פעולה. אנחנו אתר נוסטלגיה באופן כללי, לא רק NES/Megason אני לא רוצה שהם יהיו אוייבים שלנו...כמו ש- oldies4ever אוייבים של "מסע"... אפשר גם לשתף פעולה בין אתרים "מתחרים".

ShotokanMaster

New member
היי חזי מה המצב? נרשמת בסוף.....

הגישה שלהם חיובית מאוד.... שווה לכם לשתף איתם פעולה, זה עשוי להיות טוב בשביל שני הצדדים ולמנוע יריבויות מיותרות..... לא ידעתי ש"נוסטלגיה ולתמיד" אויבים של "מסע אל העבר"...... כלומר, חשבתי שהם פשוט חיים בדו קיום....

AxBattler

New member
איך הגעת בכלל למילה אויבים?

אני יודע בדיוק מה התמה של "רומולטור". כמו ששיתפתי פעולה כל הזמן עם AC NET למרות שהוא היה ה"מתחרה" הכי גדול שלי, כך גם אני מצפה לשתף פעולה איתכם. כפי שכבר יכולת לראות (לא כרגע, כי האתר הורד לעת עתה) כבר הוספתי לינק לרומולטור ממגאסון! המנהל של אולדיז כנראה מעולם לא ממש הבין את הקונספט של האינטרנט. ומעל הכל: תחרות זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לאתר (או בעצם גם לכל דבר אחר). העדר תחרות יוצר ריפיון ומקובעות.

ShotokanMaster

New member
אחי, למקרה שלא הבנת...

....חזי התכוון למחוק את ההודעה כי הוא לא רצה שתתייחסו לאיזכור המיותר הזה.....אז בבקשה...

rave47

New member
אוי הריבים שהלכו שם...

ממש מלחמות... אני זוכר ש"מסע" רק התחיל אני הייתי מעריץ אדוק של "אולדיס" ומישהו פירסם בפורום שנפתח אתר מתחרה וחרי כמה שעות התחיל דיון כבד על זה אנשים זייפו שמות פירסמו בכוונה את הכתובת של "מסע" ריבים בין מחנות בעד ונגד זה היה כזה קורע מצחוק... אז התחלתי לגלוש בשני האתרים אחרי כמה שבועות הלך לי המחשב קפוט ואחרי שהוא חזר מתיקון כבר ירד "אולדיס" ואז הפכתי לגולש קבוע ב"מסע" ומשם הגעתי לויג'יפריק (באותה תקופה עדיין אייפריק). עכשיו כבר חזר "אולדיס" ובעיקרון et והזבוב די מנותקים מסצינת השימורים(שם חדש לאנשים כמונו כי אנחנו משמרים את הקלאסיקות) למרות שמדי פעם et נכנס לפורום הזה et לא באתי להעליב אותך אני עדיין חורש על האתר שלך

ShotokanMaster

New member
תגיד אתה עושה דווקא?!

אל תתייחס להודעה הזאת אומרים לך! אז למה אתה בכוונה ממשיך?!

ButcherDF

New member
תגובה מרכזית מ"רומלטור"

רק רצינו להסביר, ש"רומולטור" הוא לא אתר של קונסולה אחת, אלא אתר נוסטלגיה באופן כללי... כמו כן, נהיה מוכנים לשיתוף פעולה בנוגע ליוזמה החדשה. (אם אפשר, אז למחוק את התגובה הקודמת, תודה).

eyalgr

New member
בכלל, שברת שיא בתחרות הדיון הארוך!

כמעט 90 הודעות. לא כדאי לעבור לדיון אחר?

ShotokanMaster

New member
אין בזה כל פסול....

את האמת, יש בעיה רצינית שהדיונים גולשים מהנושא שלהם.... אבל זה לא רק באשמתי...

למעלה