אני צריך את עזרתכם בפיענוח סרטון בעייתי

kozakish

New member
אני צריך את עזרתכם בפיענוח סרטון בעייתי

לפני בערך שבוע, אבא של חברה שלי הראה לי סרטון ששלחו לו במייל והוא שאל אותי אם אני יכול להסביר אותו. לא ממש יכולתי, אבל יש לי ניחוש מסויים. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. כנסו לעמוד הזה ותורידו את הסרטון: http://virtual2002.tau.ac.il/users/www/62505 תודה למשיבים.

אחמס1

New member
גם לי נראה

אם הם היו במקום לחבר לזה שטויות מחברים וולטמטר זה היה יותר אינפורמטיבי. הבעיה היא שלא נסגר שם מעגל, ולכן הארה כל כך משמעותית של הנורה לא אפשרית. אמנם ייתכן ויש הפרש פוטנציאלים בין שני הנרות שנוצר מאי-אילו סיבות כימיות, אבל זרם ישר משמעותי פשוט לא ייתכן שם. גם הקטע עם המגנט לא מובן.

אחמס1

New member
כן, אבל דועכת (ולא במקרה הזה)

למשל קבל הוא "סוללה בלי לסגור מעגל". אם מחברים מכשיר חשמלי בין לוחות קבל (שכמובן לא מחוברים אחד לשני), אז אכן חיברנו את שני הקצוות בהפרש פוטנציאלים ואין סיבה שלא יווצר זרם. עם זאת הזרם גורם להשוואת הפוטנציאלים בין שני הלוחות ולכן הארת המנורה תדעך אקספוננציאלית.

prefect

New member
שטויות

לדעתי ההדבקה היא ב-1:53:21. מה שמוזר זה שלא הצלחתי לתפוס רגע שבו מחליפים את החוטים (לא סביר שהם הצליחו לסדר את החוטים בצורה זהה בין הפריימים), ככה שכנראה פשוט חותכים את שני החוטים ומתחברים באמצע בלי להזיז את הקצוות

אחמס1

New member
או לחילופין

קודחים בצד השני של הנרות (שנשארים מוסתרים מאז ואלך) ומחברים את שני המסמרים לקטבים של סוללה רגילה.

Alkhimey

New member
זה הופיע כבר כאן

אחד הגולשים העיר שזה מצולם ב שני פריימים. ב 1:15 בערך הפריים השני מתחיל עם הקלוז אפ על הנר והידים. זה משאיר מקום לעריכה (החוטים חוברו למקור מתחת לשולחן)

Rtitan

New member
שים לב לידיים ../images/Emo6.gif

כשהוא מדליק את הנר בצד ימין שלו, הוא משתמש במצית ביד שמאל שלו ויד ימין שלו נחה על הירך. כשהוא מדליק את הנר השמאלי לגבין - המצית עובר ליד ימין, בעוד יד שמאלנתחבת עמוק מתחת לשולחן בצורה שאינה טבעית במיוחד. כנ"ל, תראה את התנועה הזו כשהוא צריך לכבות את הנורה - ואך ורק אז. מגעים עולים מתוך השולחן אל תוך הנרות ואל המסמרים ומשם - למנורה. אחרת, היו מכינים את הסרט בשוט אחד ללא עריכות.

למעלה