אני צריך את עזרתכם.....

מתנדב

New member
אני צריך את עזרתכם.....

אני כרגע בבנית אתר לפורום, ששם תהיה גם הטריויה היומית, ובאתר עצמו אני הולך להכניס את כל שמות הזמרים של המוסיקה החסידית, לכן בקשה לי אליכם שתשרשרו להודעה זו בלבד את שמות הזמרים שאתם מכירים, ואני הולך להכניס עוד כל מיני תכנים לאתר כל מי שיוכל לקחת חלק בזה אם זה בחדשות המוסיקה, או תמיד לשלוח לי עידכונים על הופעות ברחבי הארץ, ואני אכניס אותם לאתר, כמובן שאת הקרדיט אני אתן לכם גם באתר עצמו אני אכתוב את הקרדיט לאותו גולש שיקח על עצמו חלק בשיתוף...

מתנדב

New member
תודה רבה.....

ומי שיכול לקחת חלק בעוד דברים, אשמח אם הוא יעדכן את זה כאן, על מה שהוא יכול לקחת על עצמו...

מתנדב!

לצערי אין לי ידע כמעט במוזיקה, אך אם יש דבר שאוכל להועיל בכל-זאת אשמח לשמוע.

ובכן....

מרדכי בן דוד. אברהם פריד. מנדי ורדיגר. מנדי וולד. ישראל ויליגר. ישראל פרנס. שלומי דקס. יידל ורדיגר. מנדי ג`רופי. ישי לפידות.

המשך...

דדי גראוכר. (מנחם פיליפ). מיכאל שטריכר. אפרים מנדלסון. איזיק האניג. עמית ליסטוונד. שלמה כהן. אברימי רוט. אודי אולמן. יהודה דים גלעד פוטולסקי. יחיאל גרינברג. משה גולדמן. משה וינטרוב. זוהר. שלמה שמחה. אברהמי פלאם. יהודה צ`יק. שרוליק הרשטיק. יצחק ריס מוטי זיגלבוים. יעקב זיגלבוים. שמילו רוזנברג.

המשך... מקהלות

צליל וזמר. פרחי מיאמי. פרחי לונדון. פרחי טורונטו. פרחי ירושלים. מקהלת בובוב. מקהלת ויז`ניץ, מקהלת בעלז. מקהלת פיטסבורג. פרחי ישורון. פרחי בני הישיבות. רבי בנציון שנקר ואחרון חביב הגדול מכולם הרב שלמה קרליבך זצ"ל .

המשך... השלמות.

ר` יו"ט ארליך זצ"ל. דודי הרץ. אבי פישוף. ליפא שמלצר. הרשל גינזבורג. שלמה ויסמן. יצחק שמחה. דוד אור ?. שחר כהן. אלי גרסטנר. עמירן דביר. מיקי רוזנבאום. ומקהלת אוף שימחס.

btuv

New member
למיטב ידיעתי

זה מוטי זינגבוים ויעקב זינגבוים (לא זיגלבוים). ואפשר להוסיף את מיקי רוזנבאום.

למעלה