אני צריך את עזרת הנשים אם אפשר

• פותח הנושא popp
  • פורסם בתאריך

popp

New member
אני צריך את עזרת הנשים אם אפשר ../images/Emo4.gif

גיליתי לא מזמן שאתן אוהבות שהגברים מטפחים את עצמם אפילו ליום יום כמוכן... שאני אומר טיפוח זה שאנחנו שמים בושם שאתן אוהבות, שאנחנו שמים קרם לחות, מתלבשים יפה ועוד.... (ולא רק ליציאה.) הבעיה שאני עובד שליח ביום יום, ואני משתזף מהר
אני רוצה לשים קרם שיזוף כדי שאני לא אשתזף ואני רוצה לשים קרם לחות שיהיה "לכן" נעים לגעת שהעור שלי יהיה חלק ולא מחוספס ועוד... השאלה איך אני עושה זאת? אני יכול למרוח את שנייהם במשך היום? כמה זמן מחזיק הקרם לחות? אם אני רוצה לצאת עם מישהי, (בערב) כמה זמן לפני היציאה אני צריך לשים קרם לחות? הגיוני שאם אני מתקלח אז זה יורד נכון? וצריך לשים שוב... (קרם לחות) ואני מורח את הקרם לחות רק באיזור כף היד והאצבעות? או גם מהמרפק כלפי מטה? כמה זה אמור לעלות? מהייכן קונים? ואיזה סוג אתן אוהבות שגברים שמים? אני יודע שכל אחת זה יהיה שונה אבל הרוב יקבע
) אולי השאלות יצחיקו אותכן, אבל אני מבקש רק תגובות רציניות כי זה מאוד חשוב לי, ובבקשה בלי "עקיצות ובדיחות למינהיין כי אני ממש "טיפש" בנושא הזה. ואם יש לכן עוד עצות "לטיפוח" הגבר אשמח לשמוע, (למרות שלא ראיתן אותי ואין תמונה אני מאמין שיש דברים שאפשר להמליץ מבלי תמונה, כגון "קרם לחות"
תודה והמשך יום נעים (אגב, ממתי נהפכתן מ "מה נשים רוצות" ל "נשים, גברים ומה שביניהם")

magenta73

New member
לדעתי

בקרמי הגנה מסוימים כבר יש קרם לחות. אני לא צוחקת, פנה לך לסופר-פארם הקרוב לביתך, ותקבל תשובות והדגמות ודוגמיות. רק אל תקנה שום דבר שנוסה על בעלי חיים... ואגב, מזמן כבר.

זה באמת מצחיק../images/Emo6.gif(בהודעה אני רצינית)

קודם כל נעשה סדר בדברים. קרם שיזוף הוא קרם משזף. מה שאתה מתכוון אליו הוא מסנן קרינה. זה מה שמונע ממך להשתזף. אם לא הסכנות הבריאותיות שכרורכות בדבר מטרידות אותך אז מה הבעיה בשיזוף? זה עניין של טעם יש נשים שאוהבות שזוף ויש כאלה שלא. דבר שני, קרם לחות? אני שמה רק שאני מרגישה שהידיים שלי יבשות וזה לעשיתים מאוד רחוקות. אם אתה לא מרגיש שהידיים יבשות והעור לא מתוח אז אין צורך לשים. קרם גוף זה כבר לנשים יותר מבוגרות שהעור שלהן כבר לא גמיש כמו שהיה פעם לפי דעתי בעבורך זה מיותר. בושם לפגישה זה בהחלט מוסיף ואם בוחרים את הריח הנכון זה מושך ומגרה. מבחינתי, אם אתה לא יוצא לפגישה רישמית ואתה כבר לא בתחילת הזוגיות לא צריך כל הזמן להיות מגונדר. אם נפגשים בבית לא צריך להיות בלבוש יפה. מספיק שהוא יהיה פשוט ומחמיא. בושם, תמיד יוסיף. אם זה תחילת הקשר ואתה בא אליה אז אפשר טיפה להתגנדר אבל אם היא באה אליך זה קצת מצחיק שתהיה מגונדר בביתך שלך מספיק משהו יפה אבל גם נוח. עניתי על שאלותיך?

למעלה