אני צריך בבקשה סיוע בעניין המלצה על מפזר חום לאמבטיה

שלום לכולם יש לי בחדר אמבטיה בדירה בבית מפזר ספירלה כבר סביב 7 עד 8 שנים והחצי ספירלות לא עובדות ולכן אני מעוניין לקבל פה חוות דעת המלצה על מפזר חום שהיצרן שלהם מומלץ אני אשמח לקבל בבקשה ואני מקווה לסיום שהפורום פה מתאים למה שאני שואל אם לא תגידו לי לאן לפנות תודה רבה
השאלה העיקרית מה עדיף ספירלה או ללא ספירלה וגם היצרן

רשר

Well-known member
מנהל
שלום לכולם יש לי בחדר אמבטיה בדירה בבית מפזר ספירלה כבר סביב 7 עד 8 שנים והחצי ספירלות לא עובדות ולכן אני מעוניין לקבל פה חוות דעת המלצה על מפזר חום שהיצרן שלהם מומלץ אני אשמח לקבל בבקשה ואני מקווה לסיום שהפורום פה מתאים למה שאני שואל אם לא תגידו לי לאן לפנות תודה רבה
השאלה העיקרית מה עדיף ספירלה או ללא ספירלה וגם היצרן
יש כמה סוגי מפזרי חום לאמבטיה
חשוב לחבר לחשמל עם תקע שקע כך אפשר להוריד ולנקות אבק,
להפעיל בטמפ' 30 מעלות בדרגה אחת (דרגה 2 גורמת להפסקות מחום יתר),
לתלות כך שהרוח תכוון למראה למניעת אדים ואפשרות יבוש שער,

יש כמה סוגי מפזרי חום לאמבטיה
חשוב לחבר לחשמל עם תקע שקע כך אפשר להוריד ולנקות אבק,
להפעיל בטמפ' 30 מעלות בדרגה אחת (דרגה 2 גורמת להפסקות מחום יתר),
לתלות כך שהרוח תכוון למראה למניעת אדים ואפשרות יבוש שער,
ראשית תודה רבה על המענה אך הקטע הוא שאני מתלבט איזה לקחת טורבו או ספירלה וגם היצרן עצמו לא פחות חשוב שיהיה אני רוצה משהו שיחמם טוב את חדר האמבטיה

sami12

New member
ראשית תודה רבה על המענה אך הקטע הוא שאני מתלבט איזה לקחת טורבו או ספירלה וגם היצרן עצמו לא פחות חשוב שיהיה אני רוצה משהו שיחמם טוב את חדר האמבטיה
אני מאוד ממליץ על מפזר חום עילי טורבו שרכשתי לא מזמן והוא מעולה עם 2 דרגות חימום .היצרן MYUBI והדגם הוא HOTBOX DIGITAL עם צג דיגיטלי . הוא מוגן מים ויש לו תריס תחתון שזורק את האוויר החם למטה. חשוב למקם אותו לא גבוה מידי 2 מ' גובה . ניתן לראות באתר https://www.nativeran.co.il/items/3442121--מפזר-חום-Myubi-HOTBOX-DIGITAL

נערך לאחרונה ב:
אני מאוד ממליץ על מפזר חום עילי טורבו שרכשתי לא מזמן והוא מעולה עם 2 דרגות חימום .היצרן MYUBI והדגם הוא HOTBOX DIGITAL עם צג דיגיטלי . הוא מוגן מים ויש לו תריס תחתון שזורק את האוויר החם למטה. חשוב למקם אותו לא גבוה מידי 2 מ' גובה . ניתן לראות באתר https://www.nativeran.co.il/items/3442121--מפזר-חום-Myubi-HOTBOX-DIGITAL
אוקי תודה רבה על המענה אני אשמח לקבל עוד המלצות של יצרנים טובים של מפזרי חום לאמבטיה

למעלה