אני צריך בבקשה תוכנה ל H340

יניב2930

New member
אני צריך בבקשה תוכנה ל H340

שתומכת בכמה דברים 1 בשמות של שירים בעברית (אני לא יכול לראות את השמות של השירים בעברית) 2 ברשימות השמעה בעברית שהכנתי playlist file (זה כותב לי ERROR ואי אפשר לשמוע) 3 בקבצי טקסט בעברית (אני יכול לראות עכשיו רק טקסט באנגלית) 4 בשעון וקבצי וידיאו תודה רבה לכל מי שיעזור לי

יניב2930

New member
קובץ העדכון בנגן לא נפתח לי:(

מצאתי בחיפוש בפורום קישור לתוכנה מתאימה והורדתי את התוכנה בתקווה לעברית שעון ווידיאו אבל הקובץ לא נפתח לי מה לעשות כדי שהקובץ ייפתח? תודה

יאיר B

New member
אני הורדתי את הקובץ כרגע וחילצתי

אותו בלי שום בעיה. יש בקישורים (איריבר) הוראות להתקנת קושחה ל-H300 (מדריך מצולם מאתר אירבר). לגבי מה שאתה רוצה: 1. יש עברית הפוכה ולא בכל מקום רואים אותה. 2. אני יודע שהנגן תומך ברשימות השמעה דרך WINAMP. לא יודע איך הוא מבחינת עברית עם רשימות ההשמעה (אבל אני מניח שעם העידכון העברי הוא יסכים לקרא את הרשימה). 3. אני לא יודע אם העדכון הזה תומך בעברית בקבצי טקסט. 4. שעון יהיה בו וגם וידיאו. בנוגע לוידיאו - אתה צריך להמיר את קובץ הוידיאו לפורמט שהמכשיר מכיר (עם תוכנה מתאימה). נסה את הקישור הבא: http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=743&PagePosition=1

~~>

עברית יש בעדכון של אוהד תחת קישורי הפורום->אייריבר, לא יודע על מה הוא מבוסס, 1.27 או 1.28 אם על 1.28 אז שם יש שעון ווידאו, בקודמות אין. לגבי האחרים אני לא יודע..

למעלה