אני צריך דחוף עזרה מיידית !!!!

אני צריך דחוף עזרה מיידית !!!!

אני מאוד מבקש , בבקשה נא לא לשאול אותי שאלות כי זה מאוד לא נעים לי כל הסיפור הזה. אני עובד בחברת "סופרבוס" בבית שמש יש איזו אישה אחת שטוענת שאני הטרדתי מינית את הילדה שלה בת ה12-13 מחר היא רוצה להתלונן עליי כנראה במשטרה. אני צריך ממכם חבר'ה שתתפללו עליי שאני יצא מזה בקלות בלי שום נזק. כי אני צריך גם לפרנס את 2 הילדים שלי. תודה שלכם יחזקאל

הצדק ייצא לאור

אני אתפלל עבורך שהצדק ייצא לאור, ושום דבר שאתה לא מעורב בו, לא ייבוא עליך. חזק ואמץ בה', בטח בו גול עליו והוא ייעשה. אבא, חזק את יחזקאל באמונתו בך, חדש בו את ההבנה שאתה האלהים שולט על הכל, רואה הכל יודע הכל ובוחן ליבות וכליות. תודה לך ששום דבר לא נסתר מעינך ואפילו שערות ראשנו נמנו כולם. אנא ה' הוצא את הצדק לאור ה', מהר בנעניינו של יחזקאל ושחרר אותו מכל משא שהאויב רוצה להכביד עליו, רחם על בנך יחזקאל באהבתך הקדושה, שים שלום בליבו שהצדק ייצא לאור במהרה ושהוא ייצא מהפרשה הזאת ללא פגע. בשם ישוע המשיח. אמן.

lion 7

New member
תהלים 143 : 8 עד 10 לקרוא

אף פעם הבן יעזוב אותך , התפללתי בבוקר מלב שבור אל אלוהים הרחום .תהלים 51 : 17 עד 19 , כתוב גם האל ילחם עבורנו ואנו נשתוק .ליבי איתך אחי ,ליבי איתך ..

שהצדק יצא לאור, אמן!

ויותר חשוב מהכל שהצד הפוגע מבין הצדדים ידע להתוודות בפני עצמו, אלוהים והקורבן ויבקש סליחה אמיתית מאלוהים והקורבן ובעזרת ה' אלוהים יסלח לו וגם הקורבן ימצא את המקום לסלוח בשם ישוע המשיח אמן!

למעלה