אני צריך המלצה דחוף

אני צריך המלצה דחוף

מסעדה קטנה בת"א עם אווירה נחמדה שיכולה להאכיל 2 בני אדם בטווח מחירים של 100-150 ש"ח. אני לא צריך משו בומבסטי, אבל שלא יהיה המוני/רועש/מגעיל ושתהיה שם אווירה נחמדה. אני אישית לא מתכוון לאכול במיוחד, אז בעצם אני צריך מסעדה שיכולה להאכיל בן אדם וחצי בסכום הזה. מישהו מכיר?

גוז

New member
נראה לי שלא ../images/Emo118.gif

גם זה מקום סבבה לארוחה לא ענקית ולא נורא יקרה.

liti

New member
הגירף מומלצת מאוד../images/Emo127.gif

בדרך כלל אנו יוצאים משם שני אנשים עם חשבון של כ- 180 ש"ח (לפני שירות), על 2-3 מנות ראשונות, מנת נודלס אחת (ממליצה מאוד על המלאזית- איטריות אורז דקות עם נענע, שמנת, עוף, מלפפונים, פלפל אדום ובוטנים-מנה קצת פיקנטית), קינוח וקפה. ממליצה לך גם לנסות את מנת פטריית הפורטובלו שהיא לדעתי אחת המנות הטובות ביותר שאכלתי במסעדה, זו פטריה מצופה בפירורי לחם וממולאת בתערובת פטריות בתוספת סלט חסה עם רוטב מעולה.

גוז

New member
זה מקום לא גדול ../images/Emo118.gif

(להבדיל מאחיו שברח´ הארבעה) - משהו על הגבול שבין בית קפה למסעדה - אבל בהחלט אפשר לאכול שם ארוחה מלאה וטובה. מנות מומלצות: לראשונה - פטריות מוקפצות וגבינה מוקצפת; עוף טריאקי; קבאב טלה. להיזהר - בלזאניה יש כוסברה. לאוהבי הסלטים: סלט טופו מצוין (ואני בכלל שונאת טופו) והכי שווה - סלט עדבניות-עזים. מיץ טבעי - נסחט במקום (וזה לבד שווה הרבה נקודות בעיני. מומלץ לשבת בחדר הקטן בפנים - אם בא לכם אוירה נעימה (אבל שם לא מעשנים...). תהנו.

למעלה