אני צריך המלצות של...

אני צריך המלצות של...

להיטים\ שירים יפים של הפינק פלויד כדי שאני יכול לנגן אותם בגיטרה...

תתחיל עם הכי פשוט וקל

Wish You Were Here, מהאלבום באותו שם. אגב, כל האלבום מומלץ, וכך גם כל אלבומי הפלויד בכלל.

Coon Jew

New member
is there anybody out there

אולי זה לא להיט אבל זה מאוד קל ונחמד

The Walrus

New member
קבל כמה:

גיטרה אקוסטית\קלאסית: Wish you were here Hey you Is there anybody out there? Brain damage (מנוגן בחשמלית אבל יותר יפה באקוסטית לדעתי) Goodbye Blue Sky גיטרה חשמלית: Comfortably Numb (שתי הסולואים, זכו מקום 2 בתחרות סולו הגיטרה הגדול בכל הזמנים...) Time (כולל סולו גיטרה מעולה, שגם הוא היה בטופ 20 של התחרות ההיא) Shine On You Crazy Diamond (כולל לפחות 3 סולואים ארוכים, כל אחד יותר טוב מקודמו, וגם כמה ליקים שכדאי ללמוד) Money (ריף נחמד, סולו ארוך ומעולה) Hey You (אמנם המלצתי את זה גם לאקוסטית, אבל יש שם גם סולו חשמלית. נסה את שניהם) כמובן שיש עוד... נסה את אלה.

איזה תחרות זאת?

CN רק מקום 2?? טוב, נחכה לראות מי במקום הראשון. נראה לי שאוהדים ואנשים מן המניין הצביעו בעבור הסולו וללהקה שהם אוהבים ולא אנשים מקצועיים.

The Walrus

New member
זה כבר נגמר מזמן...

מקום ראשון זכה Stairway To Heaven של לד זפלין, על כל חלקיו (פתיחת הגיטרה בהתחלה, הסולו בסוף וכו'). גם כן שיר מעולה ומתמודד ראוי.

איך זה רלבנטי לנו

אם אנחנו לא יודעים מי עשה את הסקר, איך עשו אותו, איפה עשו אותו או מתי עשו אותו? הנה למשל: בסקר קצר שערכתי ביני לבין עצמי, לפני דקה, נבחר השיר Torn Curtain של להקת Television בתור סולו הגיטרה הגדול ביותר בכל הזמנים. מאתה והלאה אימרו: טום וורליין שולת!!

One Echoe

New member
זה לא היה רציני.

זו הייתה תחרות באיזשהו אתר, היה לי פעם את הלינק אבל כבר אין לי אותו. בעיקרון אם Smells like teen spirit של נירוונה היה בין הראשונים, סימן שהתחרות הייתה יותר על עיבודים מאשר על סולואים.

One Echoe

New member
כן.

הוא כתב "שתי הסולואים, זכו מקום 2 בתחרות סולו הגיטרה הגדול בכל הזמנים..."

שמיקי

New member
נו!

בתחרות סולו הגיטרה הגדול בזמנים לא בתחרות העיבודים הגדולה בזמנים!

One Echoe

New member
לא הבנתי את השאלה שלך נכון,

אני רק אבהיר: אני יודע שזו הייתה כביכול תחרות הסולואים הגדולים בכל הזמנים. אבל אז אמרתי שאם סמלס של נירוונה היה שם בין המקומות הראשונים, שאין בו סולו בכלל, אלא סולו של המלודיה המקורית של הפזמון ובכלל, סימן שזה גם יותר על עיבודים באופן כללי. ולא רק על סולו כליל. זו ההתרשמות שלי.

לאחר שהבהרנו שתחרות כזו לא קיימת

בכלל, או שתוכנה לוט בערפל - האם יש טעם להמשיך להתווכח עליה?

holo

New member
מה אתם לוקחים תחרויות כאלה ברצינות

כל אחד מתחבר לסולו אחר, לערוך תחרות על סולואים זה מטומטם לדעתי..

נכון .. זה בדיוק כמו

לערוך את רשימה 100 האלבומים הטובים ביותר בכל הזמנים! זה מפגר לדעתי...

למעלה