הגורם המוסמך לתת מידע כזה הוא משרד הבריאותהבנתי שעליי להיכנס לבידוד אם נחשפתי לחולה מאומת שחולה באומיקרון.
איך זה מתבצע? איכון של השב"כ?
כמה זמן אני צריך לשהות בבידוד?
מה לעשות אם אני צריך לצאת מבידוד כדי לקנות תרופות שאני לוקח באופן קבוע?
תודה למי שיוכל לספק מידע.
לא חובה ביום הכניסה לבידוד.עשיתי ניסוי ובדקתי עכשיו מתי התור הקרוב לביצוע בדיקת PCR.
יש תור פנוי למחר.
נניח שיהיה תור לעוד כמה ימים, איך אספיק לבצע את הבדיקה ביום הכניסה לבידוד?
אולי ייתנו לי לבצע את הבדיקה בלי תור?
ניתן להרחיב מעט בבקשה את המודגש?בקשר לתרופות :
דבר עם רופא המשפחה שלך והוא יכבר ידאג לך למשלוח התרופות עד הבית.
השירות הוא רק לקשישים וכל הזמן שומעים על כך בפרסומות של קופ"ח כללית.ניתן להרחיב מעט בבקשה את המודגש?
באיזו קופ"ח ידוע לך על השירות, והאם אישית לאחר שיחה עם רופא המשפחה, אכן דאגו להביא לביתך את התרופות עם שליח?
אם כן, האם היה כרוך בתשלום נוסף לשליחות?
קשישים מעל גיל 75 פטורים מהתשלום, אבל השירות ניתן לכל המעוניין תמורת 27 ש"ח - לפחות בתיאוריה. לא ניסיתי.השירות הוא רק לקשישים וכל הזמן שומעים על כך בפרסומות של קופ"ח כללית.
משרד הבריאות טורח רבות בהנגשת מידע לציבור (ואם מותר לי לתת לו ציון: הוא עושה עבודה מצוינת), כך שבמקום להעמיס יותר על הרופאים כדאי קודם לקרוא את ההוראות, ואם הן לא מובנות לפנות לקו החם של משרד הבריאות * 5400 ורק אם כלו כל הקיצין לפנות לרופא המשפחה.עד שזה יקרה,ועד שיחליטו ,,
הרי מידי יום מתווספים עוד חולים בהומיקרון שחייבים לשמור על כללי הבידוד ,
לכן, הכי חשוב זה להתקשר בהקדם לרופא ולקבל את כול ההנחיות לבדיקות ולבידוד הנדרש.
זה ממש לא נכון.SicTransit לידיעתך, מאז הקורונה אין עומס על רופאי קופ"ח, והקשר עם הרופא הוא רק בטלפון ,בעיקר בנושא תרופות שיש לרשום לחולה ולמשלוח עד הבית, בזה רק רופא המשפחה יוכל לטפל .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.