אני צריך הסבר לגבי משהו

אני צריך הסבר לגבי משהו

ב"הארץ" יאיר כותב היום שהייתה בריחה של מנצ'בו- שבה הוא סגר חצי דקה, ולאנס נתקל בבעיות כשלא הצליח לסגור אותה. לאנס לא הצליח, או לאנס לא רצה? מה הלך שם? (דווקא את החלק הזה לא ראיתי..)

לא נראה לי שלאנס התאמץ לסגור את

הפער ממנצ'בו. היות והבריחה הייתה ממש בקילומטרים האחרונים, לאנס ידע שמנצ'בו לא יוריד לו יותר מדי זמן מהפער ביניהם, ובסה"כ, מנצ'בו הוריד 10 שניות, שזה זמן די זניח

לארמסטרונג יש הצעות לשיפורים

במסלול של הטור. הוא כנראה לא מבין שהוא והחברים שלו הם גלדיאטורים שמשחקים לפני ההמון והנפילות והפציעות הם חלק ממה שהקהל רוצה לראות.

natyh

New member
או אפשרות אחרת

ארמסטרונג תוקף את מארגני הטור ומכין אליבי למקרה שיפול ויפצע . אז הוא יוכל להגיד לא אשמתי שפיספסתי ניצחון שישי זו היתה אשמת המארגנים . ארמסטרונג מכין את בסיס הטיעונים להתקפה הבאה על המארגנים ובסך הכל : משחק חכם מאד בתיקשורת האמריקאית שרק מחכה להזדמנות לתקוף את המארגנים , את הסמים את השחיתות את משחק האיפה ואיפה קלמה בחוץ קופידיס בפנים . יש לתיקשורת האמריקאית מספיק חומר ותוכנית מגרה לתקיפת האויב השנוא צרפת שהתנגדה ומתנגדת למדיניות האמריקאית , אך הם מנועים מלהשתמש בחומר כל עוד לאנס כוכב על . לו הייתי המארגנים הייתי מאד נזהר . נתי

כדאי להכנס לתמונות בדף של YAHOO

ולראות בתמונה הלפני אחרונה את האולריך בכבודו ובעצמו רוכב בקדמת הפלוטון. לפי הכביש הרטוב התמונה צולמה מתישהו אחרי ש-CSC יצרו פיצול בפלוטון כי הגשם התחיל כמה דקות לפני כן. לארמסטרונג זה לא היה קורה.

gwiser051

New member
לאנס

נדמה לי שכמה מאיתנו מספידים את לאנס , ב 25 ביולי לאנס יהיה הרוכב הגדול בכל הזמנים- הוא לא מכין ולא צריך תירוצים - הכל טקטיקה טל

ההובלה של לאנס בפאבה

לא הייתה בשביל לתפוס מישהו- אלא כדי להימנע מנפילות שיכולות להיווצר באמצע-סוף הפלוטון, ככה לפחות לי נראה..לא יודע מה איתכם.

למעלה