אני צריך חו"ד מאנשי שיווק ומכירות

אני צריך חו"ד מאנשי שיווק ומכירות

שלום לכולם, אני הבעלים של אתר שיווק ומכירות לאנשי המכירות בישראל בעריכת אנשי מקצוע פעילים בתחום, מתחום הביטוח, רדיו, פרסום, מדיה, תקשורת ושיווק רב שיכבתי MLM , גולשים רבים מקבלים סיוע דרך האתר והתגובות נלהבות. אשמח לקבל תגובות מכם על האתר והרעיון מאחוריו (עיצוב, קונספט וכו'...). כמו כן אם את/ה עוסק פעיל בתחום צור קשר על מנת לפרסם מאמרים או מודעות דרושים(המודעות יבחנו ע"פ איכות התשתית שיש לאירגונך לתת לאיש מכירות, אם ימצאו הולמים, יפורסמו בחינם באתר לו אלפי כניסות חודשיות) תמיד תמצא אותנו ראשונים בכל מנועי החיפוש בישראל תחת: "אומנות המכירה". כתובת האתר: http://www.salesman.co.il תודה. אודי יוגב [email protected]

danchen

New member
בעיה בסלוגן

האתר נראה מאד מושקע (עוד לא התעמקתי בתכנים) אבל יש טעות קלה שדי בולטת - הסלוגן: Act like a lamb - Sale like a lion הכוונת - sell ולא sale.

צימט

New member
חו"ד

אתר טוב מאוד, הולך עם תוכן ישר ולא סחור סחור מקצועי , מושקע עם הרבה תכנים טובים שכיף לקרוא בעיה אחת קטנה - לכו על יותר תמונות אווירה ואנשים אמיתיים ולא על תמונות אימג' בנק מעמודי - אנשי עסקים או הצלחה דבר נוסף אפשרו רשימת דיוור ועידכון לקוחות קיימים על עידכונים באתר, מאמרים חדשים וכדומה - חשוב ליצירת קשר לטווח ארוך עם הקורא ישר כוח והרבה בהצלחה

redyoyo

New member
הערות או הארות

קודם תרשה לי לברך אותך על האתר המושקע והרציני! רק כמה הערות או הארות כאשר אני מגיע לדף הראשי אני מחפש לדעת לאן הגעתי ומה אני מקבל מהאתר אליו הגעתי אצלך זה מופיע אבל אני צריך לגלגל את המסך כדי לקרוא. שווה אולי לחשוב לפצל את העמוד הראשי לפחות תוכן ולוותר על הגלילה. וכך ברגע שאני פותח את האתר אני רואה מיד לאן הגעתי. קצת קשה לקרוא את הכתב השחור על גבי הרקע הכחול כהה שים לב שזה עובד יפה מצד ימין בחדשות האתר על רקע בהיר יותר הכיתוב נראה קריא וברור. מדוע יש שני סרגלי כלים לא שווה לחשוב לאחד אותם?למנוע בלבול אצל הגולש. רוב הגולשים לא רוצים לקרוא מהירות הקריאה מהמסך איטית ב 25% ממהירות הקריאה מנייר. האינפורמציה החשובה ביותר צריכה להופיע למעלה הקורא סורק מלמעלה כלפי מטה ואם תמשוך אותו בהתחלה בכותרת ובפתיח קנית אותו והוא ימשיך הלאה. שמחתי לעזור ולתת מספר רעיונות במידה ותרצה עוד אני פה.

קראתי בעיון

קראתי בעיון את אשר כתבת, אתה אכן צודק בכל את נושא הצבע אני אשנה עוד היום את שאר הנושאים קצת קשה לי, מהסיבה שזה אתר תוכן, אני אכן יכול לוותר על הסרגל הכחול בצד ימין. האם כדאי? אני אכן מאמין שאם נכנס לאתר מישהו שמתעניין בתחום, הוא יכול להגיע לאן שהוא מחפש ישר מהעמוד הראשי. במידה ואשאיר רק תפריט אחד, הוא יהיה מאוד עמוס, למרות שניתן להוסיף תת-תת-תת--תת קטגוריות. תודה רבה אודי יוגב

יש רשימת דיוור

בעמוד גלרייה יש תמונות אמיתיות בשאר עמודי המאמרים אני חייב תמונות אווירה מאפשהו. למשל, במאמר: תדמיתו של איש המכירות.איך ניתן לעשות זאת אחרת ???

למעלה