אני צריך טובה דחופה ביותר...

אני צריך טובה דחופה ביותר...

אני חייב את המילים של בליבך בספרדית פליז.. תודה

איך קורים לשיר בספרדית?אני יעזור לך

תרשום לי איך קוראים לשיר ולמבצע אני ישמע ויגיד לך אם אני יכולה לתרגם אגב תרשום אם אתה רוצה רק מילים בספרדית או גם תרגום לעיברית

לדעתי השיר הואDENTRO DE TU ALMA

מורידה את הכפפה ומאתגרת אותך. את יודעת לכתוב בספרדית? אז אני רוצה גם לבקש איזשהוא שיר אם לא אכפת לך.

לכתוב אני לא יודעת

אבל בכל אופן בהזדמנות אני יקשיב ונראה מה אפשר לעשות עם זה השבוע לא יצא לי אני מאוד עסוקה אז תתאפק עד תחילת שבוע הבא שיהיה שבוע טוב בינתיים

la orejita

New member
שדרי..../images/Emo98.gif

אם יהיה לי כח וזה לא ארוך מדיי אני אשקיע בך:)

לה אורחיטה יפתיייי.

אני ממילא לא יודעת לקרוא ספרדית . רציתי שתכתבי את המילים הספרדיות בעברית (בלי לתרגם). את מבינה למה הכוונה בכלל? לא משנה מתי שיש לך זמן.לא בוער. בכל מקרה כיף לחזור ולשמוע ממך. ותודה לכל מי שמנסה לעזור. אתם ממש חמודים

la orejita

New member
אז ככה...

אני מקווה שתסתפקו בבית הראשון כי אין לי כ"כ זמן עכשיו לתרגם את כל השיר...אולי הצוענייה תמשיך אותי.. dentro de tu alma se que estoy בתוך הנשמה שלך אני יודע שאני נמצא aun que tu lo trates de ocultar אפילו שאת מנסה להסתיר זאת es inutil que me niegues tu amor זה לשווא שאת מנסה להתכחש לאהבה שלי poes la gente a ti te lo va a notar כי האנשים יראו את זה עליך y si algun dia tu me ves a mi ואם יום אחד את רואה אותי precupado por tu causa es דואג בקשר לסיבה yo estoy pensando siempre en ti אני תמיד חושב עליך poes tu forma es parte de mi כי הצורה שלך(כמו שהיא, הדרך שלה להיות) היא חלק ממני aaa..aaa..aaa..:) אהה..אהה..אהההה
צוענייה אני מעבירה לך את הפיקוד:)

וואי . האמת לא אני ביקשתי את בליבך

את השיר בליבך ביקש/ה מישהו/י אחר/ת. סחטיין על ההשקעה. חח אני ביקשתי שיר אחר וגם משהו אחר (את המילים של השיר בספרדית בעברית ,ללא תרגום.. כמו האנגלית עברית אם את יודעת מה זה) חח לא חשוב אבל אם אין לך זמן. את כל כך חמודה על מה שעשית שאני לא יכולה לומר משהו אחר מלבד יישר כוח!) מתה עלייך

la orejita

New member
אור...

קראתי את ההודעה שלך כמה וכמה פעמים ולא הצלחתי להבין למה את מתכוונת...אם תסבירי שוב אולי אני יבין:) יום טוב אור!

אממ נגיד...

SAVTA=סבתא WISH=וִויש SOULDER-=שולדֶר אני רציתי שנאמר יש את המילה QUE שתכתבי אותה כך: קַה חח אני מקווה שמזה את יכולה להבין משהו בכלל. יום מצויין שיהיה לך

la orejita

New member
או קיי סבבה הבנתי..

רק עכשיו נותר שתאמרי לי באיזה שיר מדובר?:)

אני לא יודעת מי רצה , אבל הוא רצה

תרגום של DENTRO DE TU ALMA. אני רציתי את המילים ללא תרגום של UN RAMITO DE VIOLETAS תודה על כל העזרה |נבוך|

מקפיצצצצצצצצההה ../images/Emo105.gif

מצטערת היתח חיבת,אחרת לא היו רואים את זה ואז אין סיכוי שמישהו היה נותן לי תשובה

למעלה