אני צריך טיפים (אם יש כזה דבר)

talspi

New member
אני צריך טיפים (אם יש כזה דבר)

אז ככה...אני צריך טיפים יום ראשון הבא (ה 20 נדמה לי) יש לי ועדה רפואית... 99.9% שאני יקבל את הפטור שלי... אבל בכל זאת, קיים סיכויי של 0.1% (בחישוב מהיר) שאני לא יקבל.. בכל מקרה, יש לכם טיפים כלשהם לעדן את הבעיות הבריאותיות שלי, או לעשות רושם טוב או משהו כזה על אותה ועדה רפואית, ובכלל, מה עושים בועדה הרפואית הזאת?!?! אהה דרך אגב, עוד משהו...במקרה שיתנו לי את ה 21 (ויתנו) אני יכול לגשת ישר לאיפשהו בלשכה ולבקש להתחיל בתהליכי ההתנדבות? כאילו אני יכול לקצר תהליך ולהתחיל בהתנדבות כבר בועדה רפואית או במקום אחר באותו יום שיתנו לי את הפטור? תודה מראש..

אם אתה כל-כך בטוח שיתנו פטור

אז יתנו את הפטור. בקשר ל"עידון הבעיות", אם אתה לא מסתיר מידע, אז זה יעזור לך בועדה הרפואית כשתבקש להתנדב. בועדה רפואית יושבים קצינים-רופאים מדברים על הבעיות שלך בינהם ואולי הם גם יזרקו לך שאלות על המצב הבריאותי שלך. אחריי שקיבלת את הפטור, פנה למדור פרט בלשכת הגיוס, שם יתנו לך טפסים. בהצלחה

Dawson girl

New member
לא יודעת בקשר לועדה הרפואית,

אבל אם אתה ביב', אתה יכול להתחיל את ההליכים עוד באותו יום..

Dizen

New member
אז ככה

אם הצבא היה עובד בצורה הגיונית, היית אולי יכול ללכת בכיוון של "לעדן" את הבעיות שלך. העניין הוא, שגם כשהבעיות "מעודנות" באמת עד בלתי קיימות בעליל, הם עדיין לא מקשיבים. אז אני מציעה שתקבל את הפטור שלך באהבה ובזרועות פתוחות
בועדה סתם עונים על שאלות שהוא מקריא מאיזה טופס בירוקרטי, אין מה להתרגש [שאלות נוסח "ארזת לבד"?] אתה יכול מיד אחרי הועדה ללכת למדור פרט [אם זה בתל השומר- חדר 7] ולהגיש את הבקשה [אתה כבר אחרי כתה י"ב אאל"ט... נכון?] בהצלחה
שופניג

אם יש לך בעייה שנותנת פטור אתה תקבל

פטור, זה הולך ככה -ממתי יש לך את הבעייה? -איך אתה מתמודד איתה? -אתה יודע שאתה תקבל פטור או שלא ידעת? -טוב תחתום פה וזהו.

talspi

New member
אז בעצם...

מצבי אנוש...וחוץ מלהתלוצץ עם הרופאים לא נותר לי דבר לעשות
ולא...אני לא בתל השומר...אלה בלשכה בחיפה...ולא גמרתי י"ב...אני עכשיו באמצע י"ב... את התשובה הסופית לגביי הפטור אני יקבל שם? או שלוקח להם דיליי של כמה זמן להגיד לי תשובה סופית?

Dizen

New member
../images/Emo122.gif

טוב, אני סנילית אבל זה לא משנה, כל עוד אתה לא בי"א, אתה יכול להגיש עכשיו
כן, תקבל שם תשובה סופית. בהצלחה!
בלשכה בחיפה זה אולי חדר אחר

למעלה