אני צריך טיפ...טיפה דחוף....

אני צריך טיפ...טיפה דחוף....

אמא שלי אמרה לי שהיא הולכת ליואב יצחק...והוא בקש שאכתוב לו 5-6 שירים....(בתשלום) איך תוך יומיים אני יכול לכתוב את זה?! והאם יש לכם נושאים לשירים???? חוץ מאהבה...שכבר כתבתי הרבה שירים על הנושא הזה....פלייייז תגיבו טנקסססס

itoosh2

New member
נושאים?

אממממ אני יכול לנסות... איך שילד יכול להרגיש כשהוא קטן ובודד... תנסה לתאר רגשות של חיות... ההרגשה שלך כשאתה מגיע לאיזשהו סיפוק... (לאו דווקא מיני) אני הכי ממליץ לך לצאת מהבית לבחור רחוב ולשבת בו ופשוט לכתוב על מה שאתה רואה... וכל כמה זמן לעבור רחוב... זה פשוט כל החיים לפניך..

תודה ותודה...

בדר``כ אני כותב לשירים שלי נושאים של ראפ...ואני מסכים לקלל פה שם ולהתלכלך טיפה אבל בשביל מישהו אחר אני צריך יותר להשקיע...ככה אני מרגיש...ושוב תודה פתחת לי זווית ראיה חדשה...טנקסססס

itoosh2

New member
אני שמח מאוד שפתחתי לך זוית חדשה...

ביחוד מראפ... את המוזיקה אני יכול לסבול... אבל את הכתיבה לא... לפי דעתי זה דרך מאוד מעודנת לצחוק על הכתיבה האמיתית... זה כאילו לקחת את השירים שלא יצאו לך טוב, שיצאו לך בלי טיפת רגש ובלי טיפת השקעה, ולדבר אותם עם קצב מאחורה...

../images/Emo29.gif

אני לא מאמינה גדולה בכתיבה מתוך אילוץ. לדעתי, אם אתה רוצה שיצא לך שיר אמין ובאמת טוב, אז שזה יבוא ממך. אל תנסה לכתוב בכוח.

יוני יוני

אח שלי..!! אז ככה יואב יצחק בדרך כלל זה בלדות שקטות צא מהקטע של אהבה למרות שרוב השירים כתובים על אהבה אני הייתי הולך על שיר של אמא לבן או אבא ששר לבן או לילדה שלו יש לי עוד מס רעיונות אתה מוזמן ליצור קשר במייל [email protected] ושיהיה לך ב ה צ ל ח ה !!! אורן

למעלה