יש מספיק טכנאים פרטיים טובים. נסה למצוא באמצעות "מדרג" או עפ"י המלצת אנשים שאתה מכיר.מייבש הכביסה התקלקל. חברת ווירפול.
להזמין את שירות פלרום או מישהו אחר?
כי שמעתי סיפורי זוועה על פלרום.
אם אין לך אחריות יצרן או שירות אחריות מורחב, הזמן את מי שנראה לך. אנחנו מחפשים אנשי שירות מומלצים בקבוצת ווטסאפ של השכונה או במידרג/המקצוענים.מייבש הכביסה התקלקל. חברת ווירפול.
מייבש הכביסה התקלקל. חברת ווירפול.
הכל יכול להיות... נראה לך שאנשים כאן מכירים את כל המייבשים ואת כל החלקים שבתוכם?אני מהשרון.
הבעיה היא שהשתחרר חלק מתכתי. צירפתי תמונה.
עכשיו אם אני מפעיל תוכנית במייבש הוא מסיים את התוכנית מוקדם יותר מהצפוי.
יכול להיות שזה חלק של החיישן?
צפה בקובץ המצורף 77069
אם זאת התוצאה של התקלה, לא הייתי נוגע בזה, אם לא הספיק להתייבש, תפעיל במקרה הגרוע עוד פעם לזמן החסר.אני מהשרון.
הבעיה היא שהשתחרר חלק מתכתי. צירפתי תמונה.
עכשיו אם אני מפעיל תוכנית במייבש הוא מסיים את התוכנית מוקדם יותר מהצפוי.
יכול להיות שזה חלק של החיישן?
צפה בקובץ המצורף 77069
מניסיון שהיה לי פעם עם מייבש "היסטורי" שנדפק לו חלק מהחיישן (ואולי גם כאן זה סיפור דומה כי רואים בקצה התחתון מעיןאם זאת התוצאה של התקלה, לא הייתי נוגע בזה, אם לא הספיק להתייבש, תפעיל במקרה הגרוע עוד פעם לזמן החסר.
חוצמזה... אני די מאמין ש-שרוליק מצא כבר טכנאי.. כמה זמן אפשר להישאר ללא מייבש בקיץ, שבו יורדים גשמי בוץ?אם זאת התוצאה של התקלה, לא הייתי נוגע בזה, אם לא הספיק להתייבש, תפעיל במקרה הגרוע עוד פעם לזמן החסר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.