אני צריך יועצים

אני צריך יועצים

אז אולי תעזרו לי אני בן 21... אחרי צבא... נראה ממש טוב.. וממש אין לי בעיה עם בנות... אבל תתמממייידד שמגיע הרגע שאני נמצא עם מישהי לבד-קורה שאין לנו על מה לדבר וזה מפריע לי ולה במיוחד ונוצר מצב שהיא חושבת שאני משעמם אני גם לא יודע לפתח שיחות ובכלל לדבר מה אתם ממליצים

sinderlla

New member
אני אהיה היועצת שלך...אם רק תתן לי.

קודם כל נעים מאוד... הבעיה של דיבורים במערכת יחסים ובמיוחד בהתחלה היא נפוצה. וזה לא הכי כיף שיש שתיקה של מתח... אז לדעתי אתה צריך פשוט להירגע לקחת הכל באיזי..תן לה לפתח נושאים בהתחלה. ותנווט לאחר מכן את השיחה למקומות שמעניינים אותך... ישנם הרבה נושאים שאפשר לדבר עליהם אבל אני יודעת כשזה מגיע לפגישה ואתה נמצא מולה והיא מולך אתה קצת מאבד שיווי משקל זה לגיטימי. ואני יודעת גם שקל לדבר וקשה לעשות..אני יכולה לייעץ לך עכשיו מיליון הצעות שנשמעות משכנעות אבל תכלס שמגיע הרגע יש מעין בלטאוט כזה במוח ,קצר אחד גדול ונגמר. אבל אם היא תהיה חכמה מספיק היא תבין שהיא צריכה ללכת לאט לאט ולהבין את האופי שלך...אנלא יודעת אם הבנתי נכון אבל אם אתה ביישן בתחילה אז בטח אחרי שאתם מכירים יותר לעומק לא תהיה לך בעיה. אוףףףף איזה זיוני שכל. :) שבית אותי במשפט שכתבת בכרטיס האישי שלך ....הבטחת לקחת אותי ללונה פארק..וגם לאהוב אותי.:) אני מעריצה מושבעת של שלמה ארצי ולצערי אני הולכת להופעות לבד כי אין לי מישו שרוצה להתלוות. ואין מי שינגב לי ת´דמעות. מקווה שעזרתי לך ולו בטיפה. שלך...סינדי.

יועצת לענייני מבוכה

בפגישות הראשונות אולי כדאי לצאת לסרט, למועדון, ככה יש אפשרויות להתחמק משתיקות מביכות ורק כשתרגיש נעים ובטוח יותר תוכל לפתח שיחה עמוקה יותר. ועוד עצה - ברגעים של שתיקה אתה תמיד יכול לשאול אותה - מה היא חושבת, ומשם תתגלגל השיחה. גם אם היא אומרת ´לא חשבתי על כלום´. כלום, כידוע, פירנס את סיינפלד לא רע במשך 9 שנים תמימות. אז...בהצלחה מקרב לב.

למעלה