אני צריך כמה שאלות כדי לשאול בפגישה עם בחורה חדשה
ג גברברת New member 1/3/04 #2 אפשר לגלות לך סוד?? אנחנו הנשים לא ממש זהות, מה ש"עובד" ומעניין אחת לא בהכרח יעניין את האחרת. ולא רק זה (וזה כבר ממש סקופ) אפשר לדבר איתנו גם על אותם נושאים עליהם אתה בוחר לדבר עם חבריך ממין זכר (כן, כן). שיהיה בהצלחה וברוך הבא לצל קורתנו
אפשר לגלות לך סוד?? אנחנו הנשים לא ממש זהות, מה ש"עובד" ומעניין אחת לא בהכרח יעניין את האחרת. ולא רק זה (וזה כבר ממש סקופ) אפשר לדבר איתנו גם על אותם נושאים עליהם אתה בוחר לדבר עם חבריך ממין זכר (כן, כן). שיהיה בהצלחה וברוך הבא לצל קורתנו
G GraspOfAir New member 1/3/04 #4 שוקו! ../images/Emo123.gif ממתי הפכת להיות כזה רע? נראה לי ש...עמדת יותר מדי בחוץ והחמצת צריך לתת לו קרדיט על זה שהוא שאל. זה נראה לך טריוויאלי, אבל זה לא כך אצל כולם. אויר לנשימה
שוקו! ../images/Emo123.gif ממתי הפכת להיות כזה רע? נראה לי ש...עמדת יותר מדי בחוץ והחמצת צריך לתת לו קרדיט על זה שהוא שאל. זה נראה לך טריוויאלי, אבל זה לא כך אצל כולם. אויר לנשימה
ש שוקו היחיד New member 1/3/04 #8 ../images/Emo5.gif מה זה מצקצק לעזאזל ?? ולמה אתה עושה את זה איתי ??????? אתה מתחיל להפחיד אותי חבובצ'יק..
../images/Emo5.gif מה זה מצקצק לעזאזל ?? ולמה אתה עושה את זה איתי ??????? אתה מתחיל להפחיד אותי חבובצ'יק..
V Vdrums New member 1/3/04 #7 אתה מתכוון לעשות לה ראיון עבודה? חוק מס' 1. בחיים אבל בחיים אל תתכנן שיחות בדייטים!!! לא שאלות ולא נושאי שיחה, זה רק יהרוס.
אתה מתכוון לעשות לה ראיון עבודה? חוק מס' 1. בחיים אבל בחיים אל תתכנן שיחות בדייטים!!! לא שאלות ולא נושאי שיחה, זה רק יהרוס.