אני צריך להתייעץ אתכם לגבי קנית הליכון

greentea5

New member
אני צריך להתייעץ אתכם לגבי קנית הליכון

אבל כתוב בהודעת הנהלת הפורום שחל איסור על קניה או מכירה על גבי הפורום לכן אשאל - איפה כן אוכל להתייעץ?
בפורום השכן אירובי ממש בית קברות שם בקושי כותבים..

greentea5

New member
אני רוצה לקנות הליכון

בנתי שחשוב שיהיה לו כוח ... יש כוח 4 או 5 או 10 וכו' ככל שהכוח חזק יותר הוא פחות מתקלקל. שיהיה בו מנגנון שמעלה את הרמפה. שיהיה בו בולם זעזועים להגנה על הברכיים והמרפקים.
בדיקת כולסטרול, תצוגת מהירות, מרחק, שיפוע, זמן, שריפת קלוריות, דופק ואחוזי שומן. שיהיה מיוצר במקומות טובים למשל סין זה לא טוב . הבנתי שאנגליה או גרמניה הם מקומות טובים. שיהיה בו אפשרות לשים בקבוק מים. מסילה רחבה. אפשרות לקפל את ההליכון. ושיהיו בו עוד דברים טובים. אחריות גם לכמה שנים - אחריות מלאה ולא רק על המנוע. איפה אפשר למצוא דבר כזה? אני יכול להזמין מהאינטרנט או לגשת לחנות בירושלים עדיפות לקניון מלחה, מרכז העיר או תלפיות.
&nbsp
התקציב: עד 2200 ש"ח. תודה.
&nbsp
נ.ב
שוטטתי קצת פה
&nbsp
http://www.21.tv/Templates/searchre...lls&FTC=&FB=&FCH=&FMAX=&FMIN=&Page=1&CProd=20
&nbsp
אבל אני לא יודע עד כמה הם טובים - אולי מישהו פה מבין בזה יותר טוב ממני.

greentea5

New member
והליכון עם LCD מומלץ או שעדיף להביט בטלוויזיה שבבית דרך

ההליכון?
לגבי המהירות והשיפוע כמוןבן שיהיו כפתורים שאוכל להגדיל או להקטין את המהירות והשיפוע. גם בחדרי כושר יש כפתור כזה שעוצר את האימון אם קורה משהו והמסילה לאט לאט מפסיקה לזוז אז זה גם טוב.

אבו זקן

New member
הליכון שמבצע בדיקת כולסטרול?

על זה עוד לא שמעתי. איך מתרחש הנס הזה?

MidNight Flame

New member
לא נעים לי להגיד לך אבל אין סיכוי

אין הליכון עם בדיקת כולסטרול, אחוזי שומן ודופק משולבים במכשיר הם לא אמינים.
אבל הבעיה הכי גדולה שלך זה שאתה רוצה הליכון של 10,000+ שקל בתקציב של עד 2200 שקל.

greentea5

New member
האמת אין לי עניין עם

כולסטרול. אבא שלי אמר את זה. מבחינתי עם כבר יותר חשוב זה תצוגת ולחצני מהירות, מרחק, שיפוע, זמן, שריפת קלוריות. וכמובן בולם זעזועים להגנה על הברכיים, אחריות לשנתיים, מתקפל ואפשרות לשים בקבוק מים. וכן מה לעשות.. אני עדיין לא עשיר ..

MidNight Flame

New member
אני לא בטוח עד כמה ניתן להשיג משהו בלבל סביר במחיר הזה

אם כן, תבדוק את VO2, הם חברה לא רעה למכשירים ביתיים

למעלה