אני צריך להתעדכן!

s h e k e l

New member
אני צריך להתעדכן!

לא שמעתי על הפלואידים המון זמן ולפי הודעות שקראתי פה בריפרוף הבנתי שמתרחש משהו... מישהו רוצה לעדכן אותי? אני ממש סקרן! תודה
נ.ב. עלה לי רעיון מטומטם לסקר - מי הכי חתיך מבין הפלואידים לדעתכם\ן?

s h e k e l

New member
קראתי קראתי

את החשדות ולא הבנתי! מה ווטרס עושה אופרה?? והכנס של הצונאמי התבלבלתי פה

../images/Emo140.gif שלום שקל

וברוך בואך לפורום.
לשאלתך, ווטרס הלחין אופרה בשם Ca Ira, על פי ליברטו שכתב משורר צרפתי, ששמו פרח מזכרוני כרגע (הוא הלך לעולמו לפני מספר חודשים). האופרה עוסקת במהפכה הצרפתית. קטעים ממנה נוגנו\הושרו בפומבי בשנים האחרונות, במעמדים שונים. כך, בוצעו כמה קטעים מהיצירה בטקס הצטרפותה של מלטה לאיחוד האירופי, לפני מספר חודשים. היה על כך סיקור בפורום - ערוך חיפוש לפרטים. ארוע ההתרמה לצונאמי קצת מדבר בעד עצמו, כך שאין הרבה מה להרחיב. פרטים נוספים לגבי הארוע יועלו כאשר יתפרסמו.

זה סיפור אחר

ווטרס מכר את הזכויות להעלאת היצירה כמחזמר בברודוויי. אמנם דומה לאופרה, אבל לא בדיוק.

s h e k e l

New member
תודה ציפציףית!

ואני לא ממש חדש בפורום... אני נכנס לפעמים... לפני כמה חודשים הייתי פעיל אבל לא משנה, תודה רבה! ולא עניתם לי על הסקר

itaikuskus

New member
מה הקשר רשיון טיס?

שאלו מי הכי חתיך.. עזבו את זה... למי הייתה את האישה הכי חתיכה לדעתכם?

buffa

New member
מי לא מכיר את המיתוס המוכר?

רשיון טיס מקפיץ את רף היופי בכמה נקודות :) ולמעט זה, אם הייתי חיה בשנות ה-70 הייתי שמחה להתחלף עם ג'ינג'ר לכמה זמן ולבלות עם "בעל וירטואלי" כהגדרתה.

buffa

New member
למעשה זה לא מראיון אלא

מתוך הביגורפיה של פינק פלויד באתר "רוק מתקדם" של אורי ברייטמן. "הקורבן היחיד של סיבוב ההופעות המפלצתי היה נישואיו של גילמור: ג'ינג'ר החליטה שנמאס לה לחיות עם בעל וירטואלי, וסיימה את היחסים. בכך הפכו כל ארבעת חברי הלהקה לגרושים מדופלמים."

אה, אז היא לא ממש אמרה את זה

אלא זו השערה של ברייטמן. מן הסתם, הסיבות לגירושין היו קצת יותר מסובכות... אגב, לאיזה סיבוב הופעות הוא מתכוון? נדמה לי שהזוג נפרד עוד לפני סיבוב ההופעות של MLOR.

buffa

New member
ייתכן והיא אמרה את זה בראיון זה או

אחר, ובריימטן פשוט הביא את הציטוט הזה משם. ומובן שהגירושים נבעו מסיבות כאלו ואחרות, שהצטברו במהלך השנים. נראה לי שהכוונה אכן לסיבוב ההופעות שקידם את MLOR וייתכן וןהזוג נפרד במהלכו, לפחות באופן רשמי.

ספק אם היא אמרה את זה

הביטוי "וירטואלי" לא היה נפוץ בשנות השמונים, כפי שהוא כיום.

למעלה