אני צריך ממכם עזרה בבחירת נגן מותאם

• פותח הנושא qmr
  • פורסם בתאריך

qmr

New member
אני צריך ממכם עזרה בבחירת נגן מותאם

אני צריך ממכם עזרה בבחירת נגן מותאם לצרכים ולדרישות שלי... אוקיי- נפח: אני מעדיף שיהיה מינימום 5 ג'יגה, או במילים אחרות, שיהיה כמה שפחות צורך להחליף שירים בנגן, ולמחוק וכאלה... ממש אבל ממש חשובה לי איכות הסאונד... אני נורא רגיש בקטע הזה, וממש נדפקתי בקטע הזה כשקניתי נגן מהאלו בצורת ערגלית של 256 מגה... הסאונד בהם ממש עלוב ואני התאכזבתי קשות... בטריה - שתספיק לי ליום שימוש אחד מקסימום (5-8 שעות) ... ושתהיה נטענת (כלומר: לא בטריות AA או AAA הקטנות... אלא בטריה מובנית כמו בIPOD וכאלה..) ממשק נוח!! + קריאת תגי ID3 (לא שם דגש על קריאת תגים בעברית..) ושהוא יוכל לקרוא קבצים מתקיות! שאני לא אצטרך לערבב את כל השירים שלי בייחד.... עכשיו, למישהו יש המלצות? התקציב לא מוגבל, משום שאני רוצה למצוא את הנגן ה-אולטימטיבי, אבל עדיין אני מניח משהו מתחת ל-1700 ש"ח..... פניתי לכאן כי זה נראה לי פורום של מקצוענים שמבינים על מה הם מדברים, ולא סתם אנשים שיגידו לי שהסאונד בנגני הערגלית הוא "אחלה" או "מעולה".... בתודה רבה!!! איתי

qmr

New member
כמה תיקונים..

סליחה על הבורות כשאמרתי "נגן ערגלית" התכוונתי למה שכיניתם דווקא טוב ביותר "נגן מדבקה" או "נגן ג'נרי" והאוסף מוזיקה שלי כולל הכל, עומד על 12 ג'יגה אני רשמתי שאני רוצה נגן של 5 ג'יגה, בגלל שחצי מהשירים אני לא שומע "כל הזמן" אלא מדי פעם... בתודה שוב, (אחרי שקראתי פה כמה מאמרים הגעתי למסקנה שאתם פשוט גאוניים אחד אחד...) איתי

orimaor

New member
../images/Emo36.gif

מה שלומך? נגן ערגלית זה כינוי שהוא חדש לי (אני מציע להפסיק עם השם מדבקה ולעבור לערגלית). לשאלה שלך בתקציב של אפשר גם למצוא נגנים של 20 ג'יגה גם. אבל לדעתי אם חשובה לך מאוד איכות המוזיקה אני ממליך לך לקנות נגן של 5 ג'יגה או 6 ג'יגה כמו הזן מיקרו (קראייטיב) או הH10 (אייריבר) ולהוסיף להם אוזניות טובות ואתה תגיע לאיכות סאונד מצויינת. ואם אתה רוצה 20 ג'יגה אתה יכול לקנות אייפוד או אייאודיו X5 שנמצאים בגבול העליון של התקציב שלך (האייאודיו עולה 1800)

יאיר B

New member
../images/Emo45.gif מצטרף להצעה על ה-H10

אני חושב שאתה תאהב אותו. * גרסת 5 או 6 GB. * איכות הסאונד שלו טובה מאוד. * בטריה: נטענת חיצונית (ניתנת להחלפה). כמה זמן היא תחזיק זו פוקציה של מה אתה עושה עם הנגן (למשל: שימוש ב-SRS, קידוד גבוהה, מסך עובד הרבה זמן - המסך צבעוני וצורך הרבה חשמל). בשימוש חכם ניתן להגיע ל-8 שעות ואף יותר. * ממשק נוח - משתמש בפס גלילה על בסיס מגע. * קורא ID3 וגם עברית הפוכה. * אפשרות קלט: שני שיטות: 1. לפי תגיות (דרך התוכנה המסופקת); 2. אפשרות לבנות תיקיות באופן עצמאי ואז יש BROWSER כמו בחלונות. אפשר למצוא אותו בפחות מ-1700. אשרות נוספת היא הזן מיקרו (5GB) שצריך להוריד לו עידכון כדי שיהיה ניתן לעבוד עם תיקיות. הוא מכיל בערך את אותם אפשרויות (אין עברית, מסך מונוכרום).

qmr

New member
תודה רבה חברימוס! עוד קצת עזרה רק..

החלטתי (וירטואלית.. עדיין אין לי את הכסף) ללכת על האיי ריבר H10 קראתי בביקורות שהוא ממש טוב והוא גם 5 לעומת 4 ג'יגה שיש באייפוד.. אז יש לי עוד כמה שאלות 1. חיי בטריה: כמה זמן לוקח להטעין, האם יש מטען חיצוני או שפשוט מחברים למכשיר כבל USB או AC והוא נטען? 2. תמיכה בעברית? 3. האם ייצא לי יותר זול לרכוש את הנגן מארה"ב? (יש אפשרות לרכישה מאמריקה) 4. בכל האתרים בישראל שבדקתי שמוכרים אותו (לפי זאפ..) הוא בצבע אדום, אך מבדיקה שערכתי באתר CNET, ראיתי שיש גם בכחול כהה, באפור, ובכסוף :: האם תהיה לי בחירת צבעים? (אני מעדיך כל צבע שלא יהיה חוץ מאדום... בעעעע לא סובל צבעים בוהקים ובהירים) בתודה חבר'ס!! איתי

TheRealDeal

New member
אולי הנאנו יהיה נחמד.

יש לו זיכרון פלאש, זה בהחלט יתרון.. אני הייתי מוותר על הג'יגה בשביל נגן הרבה פחות רגיש (לשריטות אומנם הוא רגיש וצריך קייס, אבל קשה מאוד להרוס אותו). מבחינת איכות הסאונד אתה לא תתאכזב, באף נגן שתוכל לקנות בתקציב. חוץ מזה, כל נגן יהיה שיפור מהערגלית. אה, והסאונד בערגלית הוא אחלה.
(סתם, למרות שיש מצב שאני קונה אחד בשביל ספורט)

למעלה