אני חלש בשפה האנגלית .
רוב הזמן נח Well-known member ביום שישי ב- 01:23 #2 נראה לי שאיחרת לפחות ב- 10 שנים. היום האנטי וירוס הזה הוא בחזקת נוזקה. אני בספק אם תמצא לו תמיכה טלפונית לגיטימית.
נראה לי שאיחרת לפחות ב- 10 שנים. היום האנטי וירוס הזה הוא בחזקת נוזקה. אני בספק אם תמצא לו תמיכה טלפונית לגיטימית.
מ מוטי חוף Well-known member ביום שבת ב- 01:23 #3 נכתב ע"י רוב הזמן נח: נראה לי שאיחרת לפחות ב- 10 שנים. היום האנטי וירוס הזה הוא בחזקת נוזקה. אני בספק אם תמצא לו תמיכה טלפונית לגיטימית. לחץ כדי להרחיב... נרטון עברו להיות בבעלות חברה אחרת ונעשו שם שינויים רבים .כמו כן אין להם יותר תמיכה טלפונית בשפה העברית כמו שהיה לפני שנים רבות .
נכתב ע"י רוב הזמן נח: נראה לי שאיחרת לפחות ב- 10 שנים. היום האנטי וירוס הזה הוא בחזקת נוזקה. אני בספק אם תמצא לו תמיכה טלפונית לגיטימית. לחץ כדי להרחיב... נרטון עברו להיות בבעלות חברה אחרת ונעשו שם שינויים רבים .כמו כן אין להם יותר תמיכה טלפונית בשפה העברית כמו שהיה לפני שנים רבות .
מ מוטי חוף Well-known member ביום שבת ב- 02:03 #4 נכתב ע"י רוב הזמן נח: נראה לי שאיחרת לפחות ב- 10 שנים. היום האנטי וירוס הזה הוא בחזקת נוזקה. אני בספק אם תמצא לו תמיכה טלפונית לגיטימית. לחץ כדי להרחיב... נראה לי שאתה צודק. מאז שהם עשו שינוי גדול ורחב בתוכנה , המחשב כל הזמן נתקע ועובד הרבה יותר לאט .
נכתב ע"י רוב הזמן נח: נראה לי שאיחרת לפחות ב- 10 שנים. היום האנטי וירוס הזה הוא בחזקת נוזקה. אני בספק אם תמצא לו תמיכה טלפונית לגיטימית. לחץ כדי להרחיב... נראה לי שאתה צודק. מאז שהם עשו שינוי גדול ורחב בתוכנה , המחשב כל הזמן נתקע ועובד הרבה יותר לאט .