אני צריך משהו מקצועי, לגבי..

tracking

New member
אני צריך משהו מקצועי, לגבי..

אני רוצה לקנות את ה-T10 שיוצא בקרוב,איזה גרסה לקנות הארופאית או האמריקאית כדי שהוא יתמוך בכל הפורמטים הנדרשים שלנו בארץ? בבקשה לתת תשובה רק ממשהו שיודע מאה אחוז. תודה רבה נ.ב: אם משהו מכיר את המכשיר,אז שיתןהתרשמות.

ההבדלים של האייריבר

בין האמריקאית לאירופאית מבחינת נגני הארדיסק הם שהגרסא האמריקאית לא יכולה לשמש כDOK ומחייבת תוכנה כדי להעביר שירים, ותומכת בחוק ההגנה שלקבצי המוזיקה שיכולה לעשות לך בעיות עם קבצים מוגנים.. לגבי נגני הפלאש אני לא יודע איך זה אבל אני מניח שאותו דבר.. אתה תמיד יכול לבדוק באתר של אייריבר ליותר.. לאמריקאי: http://iriveramerica.com/prod/ultra/t10/T10-1GB.aspx לאירופאי: http://www.iriver.at/flash_player.html?p_id=351&L=&view=features

tracking

New member
תודה, לא כל-כך הבנתי מזה DOK אבל

נראה לי שהבנתי שהכוונה שאי אפשר להעביר שירים מוגנים שזה חסרון די גדול, בכל אופן לא מצאתי משהו לגבי זה באתר שלהם, ידוע לך למי ניתן לפנות. תודה

TheRealDeal

New member
DOK = Disk On Key

וכדאי לקנות את הגרסא האירופאית (או הקוריאנית, אם יש לך אפשרות), האמריקאית בדר"כ פחות טובה מהשאר.. אבל אין לי מושג מה ההבדל בנגני פלאש..

tracking

New member
במה היא יותר טובה? תן פירוט,

אתם מבלבלים אותי,אני יכול להשיג את הגרסה הקוראנית. אני יכול לחכות חודש ואז לקנות את הגרסה הארופאית. השאלה מה הכי טוב? תודה

TheRealDeal

New member
פירוט..

אייריבר היא חברה קוריאנית, אז נשמע לי הגיוני שהגרסה הקוריאנית תהיה הטובה ביותר, ואם היא לא הטובה ביותר אז היא משתווה לאירופאית, לא יודע להגיד בודאות, תחכה שאנשי אייריבר יתחברו. ההבדלים בין הגרסאות הם בדר"כ בפיצ'רים ו/או באביזרים הנלווים שמגיעים עם הנגן. לדוגמא - אייריבר H10, בגרסה האירופאית והקוריאנית יכול לשמש כDOK, או UMS, (שUMS זה universal mass storage device), הגרסה האמריקאית לא יכולה לשמש כUMS. עוד דוגמא - אייריבר H300 מגיע בגרסא האירופאית שלו עם מטען בטריות חיצוני, באמריקאי לא מקבלים אותו.

~~>

האירופאית והקוריאנית זהות חוץ משלאירופאית יש את ההגבלת ווליום, האמריקאית לרוב לוקה בחוסר תכונות.. בH10 אני לא יודע מה ההבדלים חוץ מהDOK אבל בH3X0 יש גם את הDOK וגם הUSB OTG.

למעלה