אני צריך סקי ועכשיו

yaircarel

New member
אני צריך סקי ועכשיו

החלטתי לנסות לנסוע לעוד איזה שבוע סקי בחו"ל. החרמון לא מספק אותי יותר. ובסוף העונה המחירים יורדים במידה גדולה ככה שזה גם לא יהיה יקר במיוחד. משהו כמו 4-5 ימי סקי בחרמון. רק עכשיו תחזיקו לי אצבעות שבעבודה יאשרו לי לנסוע. זה לא יהיה פשוט כי רק לפני חודש חזרתי משבועיים חופש.

Gilpee

New member
אני איתך אבל יש בעיה נוספת ...

גם אני מחפס כבר הרבה זמן, השאלה לאן ???? אין באירופה שלג !

yaircarel

New member
היי גיל

באנדורה יש בוחטות עצומות של שלג וגם בשלושת העמקים המצב טוב. אגב אם אתה חושב על אנדורה האתר היחיד ששווא משהו בשבילך הוא pas de la casa. כל השאר יהיו משעמים וקטנים בשבילך. אגב ביום שלישי שעבר ראיתי אותך ואת גידי בחרמון, אבל עד שהתחבר לי בראש מאיפה אני מכיר אותכם כבר גלשתם הלאה (למסלול שיורד שמאלה מהרכבל של השיאון לכיוון בית ספר / אוף פיסטים). אתר מומלץ לבדיקת מצב השלג, ואני לא מדבר על סתם נתונים אלא על מראה עיניים: www.snow-eye.com.

yaircarel

New member
היי גיל

באנדורה יש בוחטות עצומות של שלג וגם בשלושת העמקים המצב טוב. אגב אם אתה חושב על אנדורה האתר היחיד ששווא משהו בשבילך הוא pas de la casa. כל השאר יהיו משעמים וקטנים בשבילך. אגב ביום שלישי שעבר ראיתי אותך ואת גידי בחרמון, אבל עד שהתחבר לי בראש מאיפה אני מכיר אותכם כבר גלשתם הלאה (למסלול שיורד שמאלה מהרכבל של השיאון לכיוון בית ספר / אוף פיסטים). אתר מומלץ לבדיקת מצב השלג, ואני לא מדבר על סתם נתונים אלא על מראה עיניים: www.snow-eye.com.

anv

New member
אתה נושא הבשורות הטובות !!!

בדיוק ששלחתי את ההודעה הזועקת לקצת שלג ראיתי את ההודעה שלך יאיר אז תודה לך מי יתן והמצב ימשך עוד ועוד לפחות עד פסח :) שבוע טוב!

anv

New member
אל תגיד שאין שלג!!

אלא אם כן אתה ממש בטוח אני נוסע בסוף החודש לאנדורה ובאמת מה שחסר לי זה שלא יהיה שלג אני סנובורדיסט שחיי על הרך הלבן בצידי המסלולים

Crazy_Bitch

New member
מסתבר שאני נועסעת לאנדורה בשבת..

ל- pal-arinsal, ordino מישהו נוסע גם במקרה? או יכול לספר לי משהו על האתר עצמו?

amircarel

New member
אל תדאגו למצב השלג....

זה אמנם שלג אביבי דבר שאומר שלא יהיו תנאים אופטימליים אבל יש שלג טוב. רק לכל מי שנוסע לאירופה תיזהרו מאוד מאוד ממפולות שלגים באתרים האירופאיים. השנה היו סופות שלגים גדולות שאחריהם היו תקופות ארוכות יחסית של שמש דבר שיצר שכבות כבדות על גבי בסיסים דקים ושבירים יותר. עכשיו שהטמפ' עלו הסכנה היא גדולה. תישמעו לאזהרות של אנשי האתר, בייחוד כשאתם יוצאים לאוף פיסטים

למעלה